Kysymys:
Puhallin kiihtyy yhä enemmän joutokäynnillä / pysähdyksissä
J Monroe
2016-01-28 22:33:02 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Minulla on 2004 Jeep Grand Cherokee. Istuen joutokäynnillä / pysähdyksissä lämpötila nousee hieman yli 210 ° C: een ja tuuletin on yhä kovempi - kuulostaa siltä, ​​että se puhkeaa. Se myös napsahtaa melun nopeuden kasvaessa. Moottorin sammuttamisen ja uudelleenkäynnistyksen jälkeen se näyttää olevan kunnossa, kunnes se lämpenee taas istuessaan.

Mikä voi aiheuttaa tämän?

Onko mitään syytä, jota et voisi odottaa puhaltimien olevan päällä moottorin lämmetessä? He yrittävät jäähdyttää moottoria, eikö?
@JPhi1618 Mielestäni hänen huolenaiheenaan on kova melu ja napsautusääni.
@rana Saatat olla oikeassa - luin napsautusäänen, kun nopea rele käynnistyy (napsahtaa se useammin kuin kerran?), Ja tietysti suurempi nopeus olisi kovempi. Tarvitsemme vain lisätietoja.
Todennäköisesti puhaltimen melun ja napsautuksen perimmäinen syy on moottori käy liian kuumana.
Tässä mallissa on viskoosi tuulettimen kytkin, eikö? Tämän Jeep / Dodge-aikakauden tuulettimen kytkimet ovat erittäin meluisia, kun ne kytkeytyvät. Vahvista, että tämä ei ole äkillinen tapahtuma
Tätä alkoi vain tapahtua. Se on kuin kova möly, melkein kuin se olisi puhaltaa. Ja ennen kuin se kiihtyy liikaa, kuuluu noin kolme napsahtavaa ääntä. Moottori on käynyt normaalin lämpötilan ympäri.
Ehkä se kuulostaa vain liialliselta nopeudelta, koska se on meluisampaa kuin ennen? Onko mahdollista, että puhallin murtui tai tuulettimen moottorin laakerit ovat sammumassa?
Jäähdytyspuhallin on sähköinen. Hyppää akun jännite tuulettimeen, onko se edelleen meluisa? Onko tuulettimessa roskia? Onko tuulettimen moottori irrotettuna, onko akselissa välystä?
üks vastaus:
philbrooksjazz
2016-01-28 22:47:07 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Meillä oli samanlainen ongelma 09 Chevy HHR: llä, se lämpenisi pitkillä valoilla ja huonossa liikenteessä. Joskus tuuletin siirtyi hiiren nopeustilaan, joka oli melko kova.

Ehdotan, että menee Jiffy Lube tai vastaavaan paikkaan jäähdytysjärjestelmän huuhtelemiseksi. Se ratkaisi ongelmamme, nyt se on koko ajan alle 200. Et todellakaan halua ylikuumentaa moottoria, se voi aiheuttaa vääntyneen sylinterin. pään tai pahempaa, ja olla erittäin kallista. Jos huuhtelu ei toimi, voit yrittää vaihtaa termostaatin. Myös vesipumppu on epäilty, mutta kokeile ensin halvempia korjauksia. Onnea.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...