Kysymys:
Voiko autokaasu- / nestekaasujärjestelmä vahingoittaa 6,2 litran v8-korvettimoottoria?
user2626169
2016-09-15 04:22:25 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Olemme esimerkiksi äskettäin ostaneet vuoden 2008 chevrolet-korvetin turkkilaisilta tullilaitoksilta, ja muutimme korvettimme autokaasuksi / nesteytetyksi öljykaasuksi turkkilaisessa konversiokaupassa. p>

tuleeko moottorille ja / tai osille vaurioita? voiko auton suorituskyky laskea nestekaasulla?

Kaksi vastused:
anonymous2
2016-09-15 17:17:44 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Alkaen http://lpgautoconversions.co.uk/faq/index.php:

Onko LPG Autogas vahingoittanut moottoria?

Ei. Itse asiassa päinvastoin. Koska polttoaine on kaasua, se sekoittuu paremmin ilman kanssa kuin bensiini, joten palaminen on paljon tasaisempaa ja myös puhtaampaa. Moottori kestää kauemmin Autogasia käytettäessä. Öljy- ja sytytystulpat kestävät myös pidempään.

Suorituskykysi ei myöskään ole kovin tehokas, mutta huomaat, että mailisi gallonaan vähenevät hieman.

Saat noin 80 - 85% tavanomaisella bensiinillä saavutetusta mittarilukemasta. Esimerkiksi - jos 1 litra bensiini vie sinut 10 mailia, niin yksi litra bensiini tekisi 8-8,5 mailia. Monilla muunnetuilla autoilla on kuitenkin parempi tämä.

Tiedän, että se on vain esimerkki, mutta 6,2 litran V8 taistelee saadakseen sen 5 mailia 1 litralle polttoainetta, puhumattakaan 10!
Lol, olet täysin oikeassa.
Hobbes
2016-09-15 18:42:21 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jotkut moottorit luottavat bensiinin voitelevaan vaikutukseen venttiilin istuimiin ja tarvitsevat muutoksia sylinterinkansiin. Moottorityypistä riippuen tämä voi olla jyrsintä venttiilin istuimille tai istuimien ja venttiilien vaihto.

Sinun on tiedettävä tarkka moottorityyppi, jotta saat selville, onko pään muuttaminen tarpeen. Nopea haku osoittaa, että se on todennäköisesti LS3. Holden käytti LS3: ta tehtaan nestekaasumuunnoksessa. Minulla ei ole aavistustakaan, mitä muutoksia he kuitenkin tekivät.

Suorituskyky riippuu käytetystä nestekaasujärjestelmästä. Vanhan tyyppiset nestekaasujärjestelmät johtivat usein tehon vähenemiseen. Moderni LPI voi saada saman tehotason kuin bensiini.

Täydellisyyden vuoksi: kaikkia moottoreita ei voida käyttää nestekaasulla. Viimeaikaiset Fordin moottorit ja VAG-YTE ovat esimerkkejä siitä, missä nestekaasun muuntoyritykset ovat suorittaneet testejä, mutta eivät pystyneet rakentamaan luotettavaa järjestelmää.

Toinen asia on, että nestekaasu palaa korkeammissa lämpötiloissa ja nopeammin kuin itse bensiini. Tämä lisää mäntien, kampiakselin ja voitelun kuormitusta. Joskus auton muuntamisessa nestekaasuksi on kuluvia osia: kaasu, öljyt, nesteet, renkaat ja moottori.
Käytetäänkö lyijytettyä kaasua edelleen Turkissa? Jos ei, silloin ei pitäisi olla mitään ongelmaa ("voiteleva vaikutus" on lyijyn kertyminen venttiilin istuimiin). Jos näin on, korvauspään tulisi olla helppo löytää ja se olisi yksinkertainen vaihto (paljon yksinkertaisempi kuin muuntaminen bensiinistä nestekaasuksi).


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...