Kysymys:
Kuinka huuhdella moottorin jäähdytysnestejärjestelmä öljyn tunkeutumisen jälkeen
michael brown
2016-04-18 13:50:11 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Minun 02 Buick LeSabressa öljyä tulee jäähdyttimestä jäähdytysnestesäiliöön. Äskettäin minulla oli uusi moottori asennettuna ongelman korjaamiseksi. Mikä olisi paras / oikea tapa huuhdella patteria? Siinä on uusi vesipumppu ja termostaatti.

Hei ja tervetuloa. Minulla on vaikea ymmärtää kysymystäsi täällä, koska siitä puuttuu muotoilu ja välimerkit. Voisitko [muokata viestiä] (http://mechanics.stackexchange.com/posts/28470/edit) selvittääksesi kysymyksen?
Mike, olen päivittänyt kysymyksesi, jotta se olisi hieman selkeämpi. Jos tämä ei kuvaa täsmälleen sitä, mitä yritit sanoa, päivitä rohkeasti.
Kaksi vastused:
DucatiKiller
2016-04-18 22:54:14 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Käytä jäähdytysnesteen huuhtelusarjaa

Voit lisätä johonkin jäähdyttimen letkuun T-merkinnän, jonka avulla voit kiinnittää puutarhaletkun jäähdytysjärjestelmääsi.

Kun olet lisännyt T-merkinnän järjestelmään, voit ajaa autoa ja puutarhaletkua samanaikaisesti kiertääksesi jäähdytysjärjestelmän nesteen kokonaan ja huuhtelemalla kaikki järjestelmän sisältö sen varmistamiseksi, että siinä oleva öljy poistuu kokonaan järjestelmästä.

Nick C
2016-04-18 17:30:02 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Huuhtele se letkulla (tavallinen puutarhaletku toimii hyvin) taaksepäin - niin että vesi virtaa vastakkaiseen suuntaan kuin normaalissa käytössä. Yleensä ne virtaavat ylhäältä alas, joten haluat huuhdella sen alhaalta ylöspäin - usein on helpoin ottaa säde ulos ja kääntää se ylösalaisin. Jatka, kunnes vesi tulee puhtaaksi.

Uskon, että öljy-jäähdytysneste-vesi-seoksen hävittäminen olisi melko vaikeaa.
Tosiaankin tapahtuu, mutta et halua, että huuhdeltavat tavarat menevät moottoriin, koska ne ovat täynnä likaa ja raakaa, joka on irrotettu jäähdyttimen sisältä.
Olen samaa mieltä ja lisätään myös vähän vaahtoavia pesuaineita, kuten astianpesukoneen saippuaa. Kokemukseni mukaan tämä on ainoa tapa poistaa öljyt jäähdytysjärjestelmistä.


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...