Kysymys:
Kuinka öljytulppa voi vain pudota kolmen kuukauden ja 3000 mailin jälkeen ja autolla on vain 35 000 mailia, 2014 Ford Escape
Park City
2016-05-05 22:57:25 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Öljynvaihto tehtiin nopeassa voiteluainekaupassa. Lähes kolmen kuukauden ja 3000 mailin ajon jälkeen öljyn tyhjennystulppa putosi, mikä räjähti koko moottorin. Siihen asti, kun tulppa tuli ulos, ei ollut öljyvuotoja tai merkkejä ongelmista; ajotiellä tai työpaikalla ei ole öljyä.

Olemme tehneet valituksen öljynvaihtopisteestä, ja sekä niiden omistaja että vakuutusyhtiö ovat kiistäneet vastuun, vaikka he olivat viimeisiä koskettaneet öljyn tyhjennystulppaa.

Mikä voi aiheuttaa öljytulpan vain ulos, ellei yrityksen mahdollinen huolimattomuus tai huono työstö? Olemmeko vain ajaneet autolla liian monta mailia syyttääksemme osapuolia?

Huomaa, että kysymyksen otsikossa ja viimeisessä virkkeessä kysytään erilaisia ​​asioita, enkä ole varma, pystymmekö vastaamaan tehokkaasti oikeudelliseen näkökohtaan ... Mielenkiintoinen kysymys löysästä öljytulpasta.
Lisäksi, oletko tarkastanut pullan reiän? Onko se raidallinen? Se olisi mielenkiintoista tietää myös, mutta luulen, että kauppa voisi vain syyttää raitoja edellisestä öljynvaihdosta.
vähän aiheen ulkopuolella, mutta olen yllättynyt siitä, että valmistajat eivät ole toteuttaneet moottorin tappoa, kun öljynpaine laskee tietyn kynnyksen alle.
Korjaa tai korjaa päivittäin
"johtaa koko moottorin räjäyttämiseen" - Kuinka kauan / kauas ajoit, kun punainen öljynpaineen varoitusvalo syttyi?
Älä tee oletusta, että se oli oikeastaan ​​* sinun * öljytulppa, eikä seuraavan auton luona olevan rampin autoa, joka oli suurempi kuin sinun, jolla oli oikea vääntömomentti, mutta vain neljännes kierros kierteellä. Se ei todennäköisesti vuotaisi, ennen kuin jokin ravisti sitä irti ja putosi.
Vaikka öljytulppa putosi todennäköisesti yritysten syyn vuoksi. Ellei sinulla ole viallisia antureita, kuinka annat moottorisi puhaltaa näin, eikö eikö kuljettajan vastuulla ole myös lopettaa ajaminen tietyssä vaiheessa?
Neljä vastused:
DucatiKiller
2016-05-05 23:10:45 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Se olisi varmasti voinut toimia tavalla (tyhjennyspultti) edellisen muutoksen kolmen kuukauden aikana.

Syynä olisi väärin kiristetty öljyn tyhjennyspultti. Se ei olisi ensimmäinen kerta.

On mahdotonta koota todisteita siitä, että ON heidän syynsä.

Joten, vastaamaan selkeästi tähän kysymykseen

Mikä voi aiheuttaa öljytulpan vain ulos, ellei yrityksen mahdollinen huolimattomuus tai huono ammattitaito?

Öljyn tyhjennystulppaa ei kiristetty kunnolla viimeisen asennuksen yhteydessä.

Huolimattomuudesta. On mahdotonta sanoa.

Toinen kysymyksesi

Olemmeko ajaneet autolla liian monta mailia syyttääksemme osapuolia?

Ei voida vastata. Tämä näyttää laillisemmalta. Voit todennäköisesti lukea joitain työjärjestykseen liittyvää laillista sanamuotoa, jos sinulla sitä vielä on, ja selvittää vastauksen kysymykseen.

Kuinka nopeasti pistoke löystyisi? Menisikö se pudotuksista pudotuksiin yhdellä matkalla?
Minulla ei ole aavistustakaan. Näyttää siltä, ​​että riippuu erittäin tiukasti, että pistoke oli asennettu. Jos se on käsin tiukka, kuinka kauan se pysyy öljypannussa? Minä en tiedä.
@JPhi1618 Kuvittelisin, kun se tukee sitä, että se menee tippumisista tietyn ajanjakson ajan. Uudestaan ​​ja uudestaan ​​ja putoaa sitten lopulta tippumisen ja parkkipaikan sekoittamisen jälkeen. Etkö ajattelisi?
Luulisin, että se tapahtuisi usean päivän aikana, jolloin voit nähdä tippuja ennen kuin se putoaa, mutta OP: n mukaan vuotoja ei havaittu.
@JPhi1618, se on mielenkiintoista. Kuulostaa siltä, ​​että yksisarvinen poisti sen sitten. on vaikea kuluttaa, ettei visuaalisia oireita ollut, ja se tapahtui yhtäkkiä. Se voi varmasti olla myös tarkoituksellista. Prankster-nuorten on tiedetty tekevän huonompia.
@JPhi1618 He tosiasiassa, että OP: n mukaan vuotoja ei havaittu, ei tarkoita, ettei vuotoja olisi ollut. Pannu on piilotettu muovisuojuksen alle ja todennäköisesti tippunut vähän sen jälkeen. Joka tapauksessa tämä on yleisempää kuin luultiin, koska nämä kaupat kiristävät öljypannun pultit sähkötyökaluilla. OP on pohjimmiltaan SOL, koska myymälän virheeksi todistaminen on erittäin vaikeaa. Lakimiehille käytetyt varat ovat enemmän kuin romupihan käytetty moottori. Joko niin, ne ovat noin 2500 dollaria.
@JPhi1618: kun vaihdan öljyä Siennassa, öljyä ei tippu ennen kuin tulppa on viimeisessä kierteessä. Joten voin varmasti kuvitella, että jos se olisi löysä, se ei ehkä tippu ollenkaan ennen kuin kaksi viimeistä käännöstä on purettu ajon aikana.
@MartinArgerami Kuinka monta kertaa olet antanut sen sijoittua viimeisiin säikeisiin? Se vuotaa öljyä koko päivän hitaasti, jos teet sen. Pisara pisaralta.
cdunn
2016-05-06 01:50:30 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Minulla oli täsmälleen sama kokemus ketjun öljynvaihtokaupasta. Se on yksi syy siihen, että lopetin ulkopuolisen mekaanikon käytön mihinkään sellaiseen, mitä en voi käsitellä erikoistuneiden työkalujen tai vaaditun ajan vuoksi.

Minun tapauksessani se oli myös tuhansia kilometrejä ennen kuin ongelma ilmeni. . Minulla oli öljypisaroita ajotiellä, mutta voin helposti kuvitella tilanteita, joissa et näe pisaroita riippuen siitä, kuinka öljypohja on asetettu ja kuinka löysä ruuvi oli.

Pohjaviiva, löysin sen ennen tyhjennystulpan putoamista ja kaiken öljyn pudottamista tielle. Syy tapauksessani oli, että kauppa ei vaivautunut kiristämään sitä kunnolla, kun he panivat sen päälle. Ei tiedetä, ovatko he laittaneet siihen jopa avainta tai kiristäneet sen vain käsin.

En voi vastata kysymyksiesi oikeudellisiin näkökohtiin, mutta voin vahvistaa, että se kulkee tuhansia mailia ennen kuin pultti toimii riittävästi öljyn vapauttamiseksi. Autosi ollessa niin nuori kuin sinun, en voi ajatella mitään muuta syytä siihen, että pultti vain putoaa. Vanhemmassa autossa, jossa tyhjennyspultin takana oli jonkinlainen murskausaluslaatta, se oli ehkä liian vanha ja tarvitsi vaihtoa. Uuden auton kohdalla olen järkyttynyt siitä, mitä muuta se voisi olla kaupan epäpätevyyden lisäksi.

Jake Peters
2016-05-06 20:48:30 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Minulla ei ole tarpeeksi mainetta kommentoitavaksi, joten kirjoitan tänne.

Jos matalan öljynpaineen merkkivalo tai vastaava merkkivalo ei syty tai sitä ei huomata, se voi olla että öljypannun tulppa tai pultti putosi pidemmän matkan aikana ja ennen 3000 mailia, kun tila havaittiin.

Jos tulpasta ei vuotanut (paljon) ennen putoamista, pieni määrä öljyä voi jäädä loukkuun muovisuojuksella, kuten rodun kuume mainitsi.

Jos tulppa putosi lopulta pidemmälle matkalle (karkea arvaus öljymuutokseni perusteella: ehkä vain 20-30 minuuttia), melkein kaikki öljy voi valua tielle ennen sen pysäköimistä kotona tai työpaikalla, missä sinulla olisi mahdollisuus huomata se.

Sen jälkeen, jos ilmaisin ei vieläkään ole käytössä tai huomattu, on mahdollista ajaa jonkin aikaa.

Kuinka kauan? Se riippuu monista tekijöistä, mutta ehkä niin paljon 50-100 + mailia (80-160km) ennen kuin moottori "räjähtää". Huomaa, että lyhyemmät matkat, joissa moottori ei kuumene liian kauan, voivat viivästyttää "räjäytystä".

Minulla oli työtoverikokemus muutama kuukausi sitten paljon vanhemmalla autolla ( 13 vuotta vanha,> 200k mailia). Työtoverin tietämättömyyden ja autokokemuksen puute johti ainakin 3-4 matkalle noin 8–16 km: n etäisyydellä sen jälkeen, kun öljytöntä (eikä öljytulppaista) tilaa havaittiin . Moottori ei koskaan takavarikoinut, ja onneksi pikalevyliiketoiminta (suuri kansallinen yhdysvaltalainen ketju) maksoi vaatimuksen. Tällöin tila ilmeni vain 2-3 viikkoa öljynvaihdon jälkeen.

Jim W
2016-05-06 22:18:46 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Minulla oli öljynpuristin löystynyt moottorissani ja tuhonnut männän noin 10 vuotta uudelleenrakennuksen jälkeen. Joskus tavaraa vain irtoaa eikä kukaan ole syyllinen. b> Se pysyi siellä 3 kuukautta ja 3k mailia, joten se oli ainakin jonkin verran tiukka. (Olen asianajaja, enkä tunne, että tämä on jotain kuin slam dunk).

Et huomaa vuotoja ennen kuin se ilmestyi. Kun se on tullut tarpeeksi löysäksi vuotamaan, tulppa putoaa pian ulos ja kaikki öljy jättää hyvin nopeasti moottorin pohjan. Jonkin aikaa pian sen jälkeen öljynpaineesi laskeutuu, varoitusvalot syttyvät ja pian sen jälkeen kärsit laakeri- ja nokka-akselivaurioista. Voit rakentaa moottorin uudelleen tällaisen onnettomuuden jälkeen, mutta se tarkoittaa periaatteessa koko asian purkamista, jotta voit vaihtaa tai työstää kaikki voideltuja liikkuvia osia (laakerit, nokat, kaikki, mikä koskettaa nokkakirjoja). Se on valtava kipu.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...