Kysymys:
Onko moottorini akun lataaminen näin huono?
Daryl Smith
2016-04-15 06:19:58 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jätin vuoden 2001 V6 Honda Accordin käyttämättä ~ 4 kuukaudeksi (minulla ei ole lisenssiä). Akku on luonnollisesti tyhjä. Olen kuullut, että antamalla laturin ladata akun tyhjästä, tämä aiheuttaa tarpeetonta kulumista laturille, joten on parasta hankkia myymälämaksu. Koska minulla ei ole lisenssiä, en voi hankkia sitä kauppaan ...

Voisiko latautua hyppyakun akku täyteen (minulla on pääsy jump-n: ään -lataus 660, jolla on 1700 huippuvahvistinta ja 425 kammen ampeeria. http://www.cloreautomotive.com/sku.php?id=244). Noin kuinka kauan moottorin akun lataaminen kestää (suunnilleen tietysti. Tunti? 6 tuntia? 12 tuntia?). Onko tällaisen moottorin akun ylilatausriski?

Koska kukaan ei ole maininnut tätä: Akun lataaminen tyhjästä laturilla ei aiheuta ylimääräistä kulumista laturille. Keskity akun kuntoon. Se on paljon hienompaa kuin laturi.
Kolme vastused:
PeteCon
2016-04-15 06:34:20 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Käynnistä moottori hyppyakun avulla, irrota se ja jätä moottori käyntiin (ilman virran tyhjentämistä, kuten valot, lämmittimen tuuletin, radio jne.). Auton tulisi ladata oma akunsa 80 prosentin lataukseen noin kahdessa tunnissa (olettaen, että akku ja laturi ovat hyvässä kunnossa; akku voi vaurioitua lataamattomana niin kauan, mutta en ole koskaan oli kyse.)

Se tekeminen tällä tavalla ei vahingoita mitään, ja jos auto ei ole tiellä, et voi tehdä niin, että olet vastuussa autosta ilman lupaa.

Nämä hyppyakut on yleensä tarkoitettu auton käynnistämiseen; jos haluat pitää akun autossa ladattuna, etsi '' varalaturia ''.

Fred Wilson
2016-04-15 11:04:45 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Tällaiset lyijyhappoakut latautuvat mielellään hyvin hitaasti. Alle 5 ampeeria monen tunnin ajan olisi parasta. Pikalatauksen aikana sisäosat ylikuumenevat ja elektrolyytti voi kiehua. Paras ladata hitaasti, jos aika sallii.

Tämäntyyppisellä akulla on pahimmat vauriot, kun se varastoidaan tyhjentyneenä. Kemia tässä tilassa on happamampaa. Tämä happo syövyttää levyt ja aiheuttaa korjaamattomia vaurioita. Paras asentaa akun ylläpito ja jättää se päälle koko ajan, kun akku on varastossa. Ylläpitäjä on ero veneen akun 1 tai 4 vuoden käyttöiän välillä.

Tyypillinen vaihtovirtageneraattori pystyy käsittelemään korkean latauksen OK suurimman osan ajasta. Lämpö on ongelma myös tässä. Mutta hitaasti ladattava laturi on ensisijainen ratkaisu.

Kiitos, ostin pienen 'auton akkulaturin' noin 10 vuotta sitten paikallisesta autovaraosakaupasta, kun etsin oikeastaan ​​hyppykäynnistintä. Tarpeetonta sanoa, että se ei tehnyt sitä, mitä halusin, ja pidin sitä romuna. Nyt ymmärrän, että se on itse asiassa todennäköisesti virta-laturi, joka saattaa toimia hyvin pitämällä akkuja ladattuna pitkällä aikavälillä. Miksi en heittänyt sitä pois, on minulle mysteeri, mutta jos se toimii, olen iloinen, että en :-)
@BigHomie Sain tahallisen laturin tarkoituksella, mutta se osoittautui pienemmille akuille tarkoitetuksi "Jr" -versioksi. En tiennyt, että tarvitset isomman laturin lataamaan isomman akun, kuten tyypillisen 12v auton (tai minun tapauksessani lava-auton) akun.
@stannius Et. Voit käyttää pientä. Akun lataaminen kestää vain * paljon * kauemmin.
Nick C
2016-04-15 13:44:57 UTC
view on stackexchange narkive permalink

@FredWilson sanoo, että sinun on ladattava se hitaasti - joko ajamalla sitä ympäri tai käyttämällä laturia. Jos saat huoltolaturin, jolla on 'huoltotila', voit jättää sen pysyvästi kiinnitettynä autoon, jolloin akku pysyy täyteen ja estää sen tyhjenemisen.

Jos mahdollista , Suosittelen myös etsimään jonkun, johon luotat, ja saamaan heidät ajamaan autoa vähän - tämä ei vain auta lataamaan taikinaa @ Peten vastauksen mukaan, vaan myös saa kaikki nesteet liikkumaan ja pitää loput juoksupyörä toimii.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...