Kysymys:
1991 Honda Civic Death by Huono Hammashihna?
fassetar
2013-09-17 22:06:53 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ajoin töihin eräänä aamuna ja auto vain viipyi, kun olin odottanut tuntikausia rekka-auton hinaamiseksi ja lähettänyt sen kauppaan, sain puhelun, että jakohihnani rikkoutui. Mikä ei ollut pelottavaa kuulla, mutta että kauppa sanoi edelleen tarvitsevani uutta moottoria ja auton kuolleen, koska se oli " häiriömoottori". En ole koskaan ennen kuullut tätä, mutta voiko näin tapahtua vuoden 1991 Honda Civic Wagon 1.6L 4wd: llä? Löysin tämän luettelon, enkä näe autoni. Olen soittanut useisiin myymälöihin ja selvittänyt, voinko silti pelastaa lapseni.

Päivitä
Kahden tunnin ja uuden hihnan jälkeen auto käynnistyi ikään kuin mitään ei tapahtunut . Antakoon erehdykseni kuitenkin muistutuksen muille häiriömoottoreilla. Vaihda vain vyö, en tee tällaista uhkapeliä enää. Kiitos kaikille upeilla tiedoilla!

Se on 1991 Honda Civic Wagon 4wd 1.6L
Sen alkaminen ei näytä hyvältä: http: //honda-tech.com/showthread.php? T = 2407221, mutta toivon parasta paremmalla lisätietolla.
Valitettavasti unohdin sisällyttää sen, mutta se on automaattinen.
Kaksi vastused:
Mark Johnson
2013-09-17 22:29:54 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Sinulla on D16A6 -moottori. Eri foorumeista tekemällä näyttää, että kyseessä on häiriösuunnittelu. Vaikka venttiilin vaurioituminen on mahdollista (todennäköistä?), Se ei välttämättä ole varmaa. Vaikuttaa siltä, ​​että ajoitushihnan rikkoutumisista ilman venttiilin vaurioita on raportoitu. Jälleen kerran on raportteja myös taivutetuista venttiileistä (vaikka se onkin moottorin myöhempi 1.7 litran versio). Tauko tyhjäkäynnillä on todennäköisesti parempi kuin suurilla kierrosluvuilla, ja pysähtyminen pysähtymiseen automaattilla on todennäköisesti parempi kuin tekemällä manuaalinen vaihde.

Harkitse jakohihnan vaihtoa ja tarkista venttiilin vauriot, kuten Larry ehdottaa. Se näyttää olevan ensimmäinen askel, jota monet suosittelivat myös foorumeihin, joihin linkitin. Jos venttiilivaurioita esiintyy, suorita numerot yläosan korjauksessa, kuten Brian Knoblauch ehdottaa kommentissaan. Sen pitäisi olla halvempaa kuin uusi moottori.

Oletan, että myymälä, johon olet hinannut, voisi ehdottaa uutta moottoria nykyisen moottorin mittarilukeman vuoksi, tai ehkä heitä ei ole asetettu tekemään itse moottorin korjauksia.

Sinun on tehtävä kustannus / hyöty / riski-analyysi vaihtoehdoista ja selvitettävä, mikä on järkevää tilanteellesi.

Minulla on D16A6-moottori, ja kaiken kerättyjen tietojen perusteella se on riskin arvoinen. Jos en voi uskoa autooni, ei pitäisi luottaa elämäänni. Kiitos
Kokemukseni mukaan venttiilit ovat melkein varmasti vaurioituneet, mutta kaikki mitä todennäköisesti tarvitsee on yläosan korjaukset ja uusi jakohihna. Aina on mahdollisuus, että koko moottori tuhoutuu, mutta se on epätodennäköistä, ellet kilpaili tuolloin. Venttiilivaurioiden mahdollisuus ei ole niin pieni, että olisin hämmästynyt, jos näin olisi.
@fassetar Selventääkseen he voivat kertoa, ovatko venttiilit taivutetut ottamatta moottorin yläosaa pois. Annan heidän laittaa hihnan päälle ja tarkistaa, että venttiilit ovat taipuneet. Hammashihnan tutkimiseen ja vastaamiseen on vain noin 2,5 tuntia, eikä heidän tarvitse laittaa sitä kokonaan takaisin venttiilien tarkistamiseksi. Kokoonpanosta riippuen he voivat pystyä tarkistamaan taipuneet venttiilit asettamatta uutta hihnaa ensin.
@Larry: Hieman aiheen ulkopuolella, mutta oletko tietoinen kaikista "mekaanikon endoskooppilaitteista", joita voitaisiin käyttää sisälle katsomaan tällaisia ​​ongelmia irrottamatta moottoria? Minusta on todella yllättävää, etten ole koskaan nähnyt sellaista ja että kaupoissa ei näytä olevan niitä ...
@R .. Kyllä, on olemassa monia, ja jopa joitain edullisia vaihtoehtoja (alle 100 dollaria). Mutta sinun ei tarvitse sitä selvittääksesi, onko sinulla taivutettuja venttiilejä, kun jakohihna rikkoutuu.
R.. GitHub STOP HELPING ICE
2013-09-19 00:42:00 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Mitä arvoista on, ajoitushihna liukastui (eikä rikkoutunut) 92 Civic -laitteelleni korjaukseni aikana tekemäni virheen vuoksi, eikä moottorille aiheutunut merkittäviä vaurioita. Ennen kuin hyväksyisin, että moottori on pilalla, käytän rahaa (tai teet sen itse), jotta joku laittaa siihen uuden hihnan ja sovittaa ajoituksen. Tässä on vanha aiheeseen liittyvä kysymykseni ja vastaukseni:

https://mechanics.stackexchange.com/a/4470/426

Huomaa, että korjauksen jälkeen koetut ongelmat, jotka mainitaan siellä olevissa kommenteissa, johtuvat siitä, että ajoitus on edelleen poissa yhdellä lovella; kun tämä on korjattu, kaikki oli hyvää.

Sinun menettelysi voi kuitenkin olla erilainen; sinulla on vapaus kääntää nokkaa ja kampea itsenäisesti alusta alkaen, mutta saatat olla alkamassa häiriöasennosta.

Oletetaan käyttävän noin 200 dollaria, jos joku kokeilee tätä puolestasi, ja pidä mielessä voi olla hukkaan menevää rahaa, jos käy ilmi, että venttiilit rikkoutuvat tai tapahtuu muita sisäisiä moottorivaurioita.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...