Kysymys:
Hammastangon tiivisteen vaihto
Pᴀᴜʟsᴛᴇʀ2
2016-09-14 05:38:33 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Olen työskennellyt 98 Honda Civicin parissa. Yritän vaihtaa sisätiivisteet. Nämä ovat tiivisteet, joilla ohjaustanko ajaa ja jotka pitävät ohjaustehostinnesteen kurissa kyseisessä kohdassa. Tässä on kuva siitä, mistä puhun:

enter image description here

Se, mitä näet katsellessasi sinua, on R&P-yksikön loppu ulompi raidetangon pää ja liitin (onko sitä sitä kutsutaan ??) vedettiin irti. Musta osa sinetistä. Se on upotettu yksikön päähän hieman yli tuuman.

Kysymykseni kuuluu: Kuinka poistat tiivisteen vahingoittamatta sauvaa tai koteloa? Vavan ja kotelon välillä on todennäköisesti 3/8 ". Ei ole todella tarpeeksi tilaa sovittaa jotain ohjaustangon ja tiivisteen väliin vetämään se sitten ulos ... ja olisin enemmän huolissani tangon vahingoittumisesta (mikä puolestaan ​​repäisi uuden tiivisteen). Joten, kuka on tehnyt tämän ja miten se tehdään helposti (tai jopa vähemmän vaikeaa) vahingoittamatta mitään?

Suuri mies sanoi kerran: "Jos et voi korjata sitä vasaralla, se on sähköinen ongelma."
Internet-ongelmia, joten ei mene hyvin etsimään esitystä. Mutta Velocity-kanavalla oli yksi korjaus- / palautusnäytöksistä, jotka osoittivat, että he rakensivat telineen ja hammaspyörän yksikön uudelleen ja käyvät läpi, kuinka tiivisteet vedetään. En voi elämäni ajan muistaa miten. Mutta video on siellä jonnekin.
Mielestäni se tarvitsee irrottaa ohjausakselin ja hammaspyörävaihteen, jotta teline voidaan työntää ulos ajaen tiiviste ulos. Yritin muistaa, oliko telineen tulppa paikallaan ja poistettuaan teline voisi liukua tarpeeksi pitkälle käyttämällä vetolaitetta sen siirtämiseksi.
Onko sinulla uusi sinetti? Jos näin on, voitko lähettää valokuvan siitä?
@HandyHowie - [Tässä on RockAuton kuva] (http://www.rockauto.com/info/64/348505-1_TOP_A.jpg). Ne ovat kaksi kuvan vasemmalla puolella.
En ole kohdannut tätä erityistä ongelmaa, mutta olen kuitenkin käyttänyt "Lisle 58430 -akselityyppistä tiivisteen vetolaitetta" moottorin tiivisteiden korvaamiseen. Toimii kuin mestari.
üks vastaus:
Martin
2016-09-14 13:02:09 UTC
view on stackexchange narkive permalink

1. Ruuvi.

Poraa varovasti kaksi pientä reikää (toisiaan vastapäätä) tiivisteeseen ja työnnä sitten kaksi kipsilevyruuvia. Vedä tiiviste ulos ruuveilla.

Tee reiät tarkalleen tiivistehihnan keskelle. Käytä metallille poranterää, joka on riittävän suuri ruuvin sisähalkaisijalle.

Älä työnnä ruuveja liian syvälle sisälle, vain niin paljon, että ne tarttuvat hyvin tiivisteeseen.

Käytä riittävän pieniä ruuveja, jotta ne eivät kosketa sisäpintoja.

2. Koukku

Sama kuin yllä, mutta ruuvin sijaan käytä koukua, joka on tehty taivutetusta naulasta / langanpalasta.

Huomio

Ne ovat vaarallisia. , jos sattuu jokin vahinko tai sinulla on vain epäonnea, voit pilata koko ohjausjärjestelmän, kotelon / tangon naarmu tai unohdettu metalliajelua riittää sen tuhoamiseen. Puhdista myös kaikki huolellisesti jälkikäteen.

Ajattelin tätä enemmän tänään. Minulla on 3 "+ pituiset kannen ruuvit, jotka tarttuisivat kotelon ohi, jos ruuvataan ne pieneen reikään, kuten ehdotat ... Pidän tästä ajatuksesta yhä enemmän.
Päädyin poraamaan 1/8 "reiän. Käytin 1/8" poranterää, koska se sopii Dremeliin. Sinetin saaminen kesti vain yhden reiän. Käytin 3,5 tuuman kannen ruuvia, ruuvatin sen reikään vähän tavoin, kunnes se tarttui, sitten käytin pari Vise-Gripsia siihen ja se veti heti ulos. Se tuli helpommin kuin luulin, että se voisi olla syystä se vuotaa ensinnäkin. Minun on vielä tehtävä kuljettajan puoli, mutta sen ei pitäisi olla liian vaikeaa nyt, kun minulla on vihje. Hieno ehdotus reiän poraamiseen, joten kiitos! Civic arvostaa sitä: o )


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...