Kysymys:
Malibu kääntyy, ei käynnisty
theUg
2013-08-15 10:02:59 UTC
view on stackexchange narkive permalink

2005 Malibu (Classic, kalustoversio) 2,2 litran Ecotec-nelisylinterisellä moottorilla ei käynnisty. Se kääntyy, ja hajanaiset heikot popit osoittavat, että alkeellinen palaminen on käynnissä, mutta se ei tartu kiinni.

Olen vedä tulpista, kipinä oli, mutta hyvin heikko. Pistokkeet olivat erittäin huonossa kunnossa - likaantuneet ja elektrodi syönyt - näyttää siltä, ​​ettei kukaan vaivautunut vaihtamaan niitä 120 000 mailissa. Olen vaihtanut tulpat, mutta olen huomannut, että kipinä pysyi edelleen oudosti heikkona, ei kirkkaan sinisenä, jota odotin. Joka tapauksessa se ei auttanut. Pistokelankoja ei myöskään ole, koska on olemassa vastuspaketti ja koskettimilla varustetut kumisaappaat on kaikki kiinnitetty yhtenä yksikkönä moottorin päälle. Onko mahdollista testata, toimittaako laite asianmukaista jännitettä?

En ole koskaan työskennellyt GM-autojen parissa aiemmin, joten en ole varma mistä aloittaa. Polttoainejärjestelmän osalta polttoainepumppu aktivoituu ja linjassa on jonkin verran painetta, kun ruiskutuskiskon polttoaineportti ruiskuttaa polttoainetta, kun sitä painetaan ruuvimeisselillä. En ole varma, onko moottorin tarkistusvalo ilmestynyt ennen kuin se tapahtui, mutta juuri nyt näen vain, että se pysyy päällä, kun moottoria pyöritetään. Autoni kokemuksen perusteella sen pitäisi hävitä, kun moottori pyörii, koska kammen anturi on aktivoitu.

Olen testannut MIL-koodeja, eikä se heittänyt mitään, eikä mitään tallennettu, ja kaikki järjestelmät tarkistettiin kunnossa. Kampi-anturi (tai sen johdotus) on ensisijainen epäilijäni (vaikka sen olisi pitänyt heittää koodit, eikö niin?), Mutta haluan nähdä, mitkä muut yleiset ongelmat voivat aiheuttaa tämän tilan ja mitä muuta minun pitäisi tutkia.

@MarkJohnson Näin laite näyttää: [image] (http://i.ebayimg.com/00/s/OTYwWDEyODA=/$ (KGrHqZHJCIF! CrGzc-3BQVzs5hYjw ~~ 60_35.JPG). Muovikotelossa on pistokkeet. pohjassa ja pakkaa päälle (alumiinisella jäähdytyselementillä).
mahdollinen kopio [Kuinka voin tehdä vianmäärityksen ajoneuvolle, joka ei käynnisty?] (http://mechanics.stackexchange.com/questions/5961/how-do-i-troubleshoot-a-vehicle-that-wont-start)
Minulla on juuri tämä ongelma. Se ei ole kampiakselin asentoanturi. Se ei ole sytytysmoduuli tai kelapaketti, mutta tulpissa ei ole kipinää.
Minun 2005 malibu tekee samaa polttoainepumppua, mutta kuitenkin. ratkaisitko koskaan tämän ongelman?
Kaksi vastused:
Move More Comments Link To Top
2013-09-20 19:50:53 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kun kampiakselin ampumisessa ilmenee ongelmia, mutta se ei toimi kunnossa, se johtuu kolmesta asiasta.

Polttoaine, tulipalo tai mekaaninen

  • Polttoaine - suihkuta joko tai käynnistysnestettä ilmanottoaukkoon, joka pyörii ajoneuvoa. Sinulla voi olla polttoaineen paine, mutta ei tarpeeksi, tämä sulkee pois polttoaineongelman. Jos se käy, sinulla on polttoaineongelma, ellei se ole.
  • Tulipalo - Tarkista, onko sinulla kipinää. Sinun tapauksessasi teet, jos sytytystulpan aukko hyppää, se riittää yleensä moottorin ajamiseksi. Voit käyttää kipinätesteriä, joka testaa riittävän kipinän.
  • Mekaaninen - moottorissa on mekaaninen ongelma, joka estää moottori juoksemasta. Esimerkiksi puhallettu pään tiiviste, rikkoutunut hammashihna tai ketju, tai sen aika on ylitetty.

Epäilen sinun tapauksessasi mekaanista ongelmaa. Tarkista puristus, myös jos sinulla on laboratorion laajuus, tarkista kammen tunnistimen aaltomuoto. Jos ei, voit kokeilla kampianturia. Se vie noin tunnin, ja pääsyn saaminen vaatii käynnistimen poistamisen.

Asia voi olla jakoketju. Se on edelleen ehjä, mutta löysä (mahdollisesti muovinen ohjain tai kiristimet rikkoutuivat). Se on häiriömoottori, ja ihmettelen, riittääkö se ajanoton heittämiseen, mutta ei tarpeeksi venttiilien vahingoittamiseen. Se pyörii sujuvasti sen arvoista.
justdi1
2015-07-09 23:44:43 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Minulla oli sama ongelma vuoden 2004 chevrolet malibu classicin kanssa. Vaihdoin happianturin, kampisensorin, polttoainepumpun ja termostaatin. Tule selvittämään, se oli tietokonemoduulini. Jos tarkistusmoottorin merkkivalo ei syty ja sinulla on edelleen "ei käynnisty" -ongelma, se voi olla tietokoneesi moduuli.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...