Kysymys:
Mikä voi aiheuttaa ajoittaisen ohjauksen heilumisen moottoriteillä?
Tom Warner
2017-10-12 21:04:49 UTC
view on stackexchange narkive permalink

2004 Honda CR-V, ~ 140k mailia, kaiken kaikkiaan hyvässä kunnossa. Sai raidetangon päät, pallonivelet ja iskut korvattu tänä kesänä, joten se ei todennäköisesti ole mikään niistä. Huojunta ilmestyi yhtäkkiä noin viikko sitten ja on tullut ja mennyt sen jälkeen - se näkyy vain moottoriteillä (> ~ 60mph), joskus se on kuitenkin vähän ja joskus dramaattista ja kauhistuttavaa.

Auto on tällä hetkellä kaupassa, ja kaupan kaveri sanoi, että se on todennäköisesti rikkoutunut rengashihna, mikä merkitsisi renkaan vaihtamista. Joten saan todennäköisesti selville, mitä tapahtuu tänään lähellä yritystä, mutta haluan esittää tämän kysymyksen selvittääkseni onko muita mahdollisia syitä ja myös jälkipolville, koska en ole löytänyt paljon muuta tästä erityisestä ongelma. Päivitetään, kun kuulen kaupasta.

Voimme olettaa, että olet suorittanut täydellisen 4-pyörän linjauksen kaikilla jousitustöillä? Siitä huolimatta, koska tuo työ oli juuri tehty, se on edelleen epäilyttävä.
Minulla oli jousityötyön yhteydessä tehty nelipyöräinen linjaus - kuitenkin se tapahtui syyskuun alussa, olen ajautunut autolla pari tuhatta mailia sen jälkeen, ja huojunta ei ilmestynyt vasta viime viikolla .
No, sanon vain, että viimeaikainen työ voi aiheuttaa ongelmia lyhyellä aikavälillä, koska pultti ei ole tarpeeksi tiukka tai osa on viallinen alusta alkaen. Pelkästään sen mainitseminen "mahdolliseksi syyksi" ... Älä oleta, että se ei ole ongelma vain siksi, että se tehtiin äskettäin.
@JPhi1618 Olen samaa mieltä 100%. Ensimmäinen epäilty olisi joskus jotain viimeaikaista työtä. Et usko näkemiäni tavaroita vain siksi, että joku ei kiristä pulttia.
Okei hyvä tietää, kiitos! Päivitän, kun kauppa palaa luokseni, jotta saamme selville, mitä todella tapahtuu.
üks vastaus:
Tom Warner
2017-10-12 22:36:23 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kuulin juuri kaupasta.

Ilmeisesti pääsylinteri ei tyhjene oikein, mikä aiheuttaa jarrupalojen tarttumisen. Ajan myötä tämä väänsi roottorit, joten heilunta tulee siitä - se tapahtuu myös silloin, kun en jarruta aktiivisesti, koska tyynyt pysyvät kiinni roottoreissa.

Kauppa korvaa pääsylinteri tarttumaan tarttumiseen ja roottoreihin, koska ne ovat vääntyneet. He tekevät myös täyden jarrunesteenvaihdon.

Viimeinen päivitys: Sait auton takaisin uusilla et roottoreilla, etuilla (ilmeisesti myös ne olivat huonoja) ja Pääsylinteri. Ei enää heilumista ja kaikki on sujuvaa. Maksoi kasan rahaa, mutta ainakin minulla on jälleen toimiva auto.

Kiitos vastauksesta. Mielenkiintoinen diagnoosi. Vääntyneet roottorit on yleensä helppo diagnosoida, koska kuljettaja aloittaa ongelman yleensä "Kun painan jarruja, auto ...". Hyvä löytö kaupasta.
Asiaankuuluva seuranta: Minulla oli auto kaupassa 2 päivää sitten, koska tiesin, että etujarrut tarttuivat. En maininnut heilumista (iso virhe), koska luulin sen johtuvan jumissa olevista jarruista. Kauppa sai selville, että liukutapit olivat kiinni, kiinnitti ne ja lähetti minut matkallani.


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...