Kysymys:
Hyvä malli huoltotietojen pitämiseen?
Tone
2011-06-05 01:33:08 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Etsin ideoita malleista, joita voidaan käyttää palvelun tallentamiseen useille ajoneuvoille. Excel on ensisijainen muoto, mutta se on avoin kaikille ideoiden keräämiseksi. Kenelläkään on malleja?

Minäkin etsin hyvää aikataulutetun huollon seuraajaa, paitsi lentokoneita. Minun on liitettävä tarkastuksiin liittyvät kuvat ja raportit kuhunkin. Minun on kyettävä tarkistamaan historia, jotta voin luokitella huoltotyöt, kun lentokoneelle tehdään erittäin laaja säännöllinen huolto-täydellinen korjaus. Ajattelin, että autojen tietokanta saattaa olla samanlainen. tarkastella käyttöohjelmaa? robert
Oletko käyttänyt trelloa, se on ilmainen ja erittäin helppo käyttää. Sinulla voi olla niin monta kuin haluat haluamasi levyt autollesi itsenäisesti, ja jokaisessa laudassa voi olla erilaisia ​​sarakkeita (valmiita, kiireellisiä, todellisia jne.).
Kolme vastused:
ManiacZX
2011-06-08 16:24:58 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Minulla on vain yksinkertainen laskentataulukko, käytän Google Docsia Excelin sijasta, jotta se on helposti käytettävissä mistä tahansa tietokoneesta (ja puhelimestani nyt) ja paljon vähemmän todennäköisesti menettää tietoja, kun Google huolehtii sen sijaan istumisesta ikääntyvälle kiintolevylle ilman varmuuskopioita.

Sarakkeet ovat kuvaus, osanumero, hinta, määrä, myyjä, valmistaja, verkkosivustolinkki, ostopäivä, asennuspäivä, kilometrimäärä.

Minulla on arkkeja asennetuista tuotteista, odottavista asennuksista, varaosista, toivelistasta ja työkaluista (työkalut ovat erilliset eikä niissä ole asennuspäivää ja mittarilukemaa, jotta voin seurata sitä, ettei se ole autokohtainen).

Siirrän rivin arkilta taululle tarvittaessa täyttämällä lisätiedot. Esimerkiksi, kun siirrät osan toivelistalta odottavaan asennukseen, päivitä hinta, jos se muuttuu, ja merkitse ostopäivä.

Jaettujen arkkien avulla hintojen yhteenveto on helppoa nähdäksesi kuinka paljon rahaa maksan. olet käyttänyt tai kuinka paljon rahaa tarvitsen uusiin juttuihin. Asennettu arkki on asennuksen päivämäärän mukaisessa järjestyksessä, joten voit nähdä auton huoltohistorian ajan myötä.

Useille autoille voit joko lisätä sarakkeen mihin autoon se liittyy, tai pitää vain yksittäiset laskentataulukoita.

MPG-seuranta
Ajattelin mainita tässä myös, että seuraan polttoainemittariani säiliökohtaisesti.

Kuvasin menetelmäni tässä vastauksessa Antaako kierroslukumittari mitään tietoa polttoaineen käytöstä?

Huoltotietojen ja MPG-historian käyttäminen on erittäin hyödyllistä, koska voit nähdä yleisen vaikutuksen huoltotöitä tai ajoneuvoon lisättyjä jälkimarkkinoiden osia.

Laskentataulukon sarakkeet ovat Päivämäärä, Matkamittari, Korjaus, Kauppa / Osakauppa, $ Osat, $ Työvoima, Kokonaiskustannukset, Kommentit. Käsittelin määrän kirjoittamalla "Pyörän tasapaino (2)", osien kustannuksella kuten "= 54,95 * 2", mutta ehkä parempi olisi erillinen sarake.
Tämä on hyödyllistä. Pystyin myös löytämään Excel-laskentataulukon mallin jonnekin verkossa, mutta se on todella suunnattu säännölliseen huoltoon eikä se käsittele jälkimarkkinoiden jne. Osien lisäämistä sekoitukseen. Kiitos ideoista. Katson myös ohjelmistoja (vain Windows tai paikalliset sovellukset), mutta luulen, että lähetän erillisen kysymyksen siitä.
Steve
2011-06-06 18:06:00 UTC
view on stackexchange narkive permalink

EZM-verkko. http://www.ezm-web.com/ - täydellinen paljastus Työskentelen siellä, mutta näin kysymyksesi Twitterissä ja ajattelin, että haluat ehkä tietää siitä. Koko ajoneuvon huoltomoduuli. Automaattinen ilmoitus useiden ajoneuvojen kunnossapidosta.

Ennakoivien huoltoaikataulujen asettaminen ajoneuvolle tai koko autokannan huollolle EZM Web CMMS -ohjelmistolla on helppoa!

Säännöllinen ja toistuva ennaltaehkäisevä huolto "ei-rutiininomaisella" (hätä) huollolla, voidaan suunnitella nopeasti ja helposti. Syötä vain jokaisen laitteen ja sen aikataulun (päivittäinen, viikoittainen, kuukausittainen jne.) Tarvittava rutiinihoito.

PS En saa palkkioita tai mitään, joten tämä on vain tietoa käytä, jos haluat.

Kiitos ja onnea, Steve

Koska tämä on vain perheeni ajoneuvoille, en todellakaan voi perustella 40 dollarin kuukausimaksua. Kiitos linkistä, ja sen pitäisi olla hyödyllistä muille, jotka etsivät tällaista tietoa.
Jason Antman
2011-07-17 03:22:01 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Olen suhteellisen tekninen, ja olen ajatellut kirjoittaa jotain tällaista jo jonkin aikaa (ilmaisena) verkkopohjaisena sovelluksena. Myös älypuhelinsovellusten kanssa. Tein itselleni jonkin aikaa sitten yksinkertaisen verkkopohjaisen polttoainelokin / MPG-laskimen, mutta en koskaan hionut sitä tarpeeksi antamaan muiden käyttää sitä.

En voi antaa mitään lupauksia, mutta luulen, että Seuraan tätä ketjua ... anna minulle äänestys tai kommentti, ja kun saan vapaa-aikaa, aloitan sen parissa ... ajatukseni oli yksinkertainen verkkosovellus seurata tehtyä ylläpitoa, aikataulun mukaista huoltoa ( muistutuksilla, mutta sinun on todennäköisesti syötettävä se autollesi) ja polttoaineloki / MPG-laskelma.

Jos joku muu siellä (mieluiten PHP / Ajax-kokemuksella) olisi halukas auttamaan, ymmärtäen, että tämä ei olisi voittoa tavoitteleva palvelu, vaan vain jotain, joka auttaa ihmisiä ulos ja ehkä tuottaa tarpeeksi mainostuloista sivuston tukemiseksi, ota rohkeasti yhteyttä minuun.

Ha, olen ajatellut tekevän saman täsmällisen asian. Ja tein myös yksinkertaisen PHP MPG -laskimen ...


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...