Kysymys:
2014 Subaru Forester Ilmastoinnin kompressorin kytkinääni, liukastuminen
ethesx
2015-08-29 20:28:03 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Meillä on 2014 Subaru Forrester, jonka ilmastointilaitteen kompressorin kytkin toimii toisin kuin koskaan aiemmin omistamani autot. Linkitetty video on peräisin, kun auto on kylmä ja AC on kytketty. Vaikuttaa siltä, ​​että kytkin liukuu muutaman sekunnin ajan, mutta kytkentään liittyvä voimakas surina ja melu pysyvät lämpimänä. Kytkin kytkeytyy myös täysin lämpimäksi.

Jälleenmyyjän mukaan tämä on normaalia ja kieltäytyy vaihtamasta kompressoria, kunnes se täysin vikaantuu. Älä välitä siitä, että melu saa ajoneuvon kuulostamaan junkerilta. Huolimaton; Liukastuneen kytkimen harkitseminen johtaa lopulta laakerivikaantumiseen, serpentiinivyön rikkoutumiseen ja moottorin ylikuumenemiseen, mikä jättää meidät jumiin. kuinka korjata tämä korjaamatta takuuta tuomalla se muuhun kauppaan kuin jälleenmyyjään. Ehkä toinen jälleenmyyjä on ainoa vaihtoehtoni?

Muokkaa: Kun hän kävi jälleenmyyjällä hakemassa autoa ja keskustellut asioista toiminnan tarkastaneen teknikon kanssa, hän väitti, että tämän ajoneuvon kompressori kytkimen täytyy lämmetä, jotta se kytkeytyy täysin, ja taas surina on normaalia, kunnes se on lämmin. Kysymykseni olisi, minkä magneettikytkimen, joka on oikein aukko, kitkapinnat on lämmitettävä, ennen kuin se tarttuu täysin? Tietojeni mukaan kytkin on joko täysin kytketty tai irrotettu kokonaan. Paine ei ole asteittainen. Jos tämä oli normaalia toimintaa, eikö sen odoteta tapahtuvan joka kerta eikä ajoittain moottorin, hihnapyörän ja ympäristön lämpötilojen mukaan?

Voin vain arvata, että suriseva melu on oire liukastumisesta.

Uskon, että minua johdetaan, mutta haluaisin ammattilaisen punnittavan.

https://youtu.be/RPHatuT1neo

Ensimmäinen asia on viedä se toiseen jälleenmyyjään kertomatta heille, että olet jo ottanut sen jälleenmyyjään. Voit tarkistaa muiden Subie-omistajien kanssa alueellasi, jos he haluavat parempia jälleenmyyjiä, jotka saattavat olla halukkaampia auttamaan. Jos toinen jälleenmyyjä ei halua korjata sitä, sinun on vedettävä se Subaru-ketjuun. Alueen Subarun johto voi olla valmis auttamaan sinua. En ymmärrä, miksi he eivät ole halukkaita auttamaan sinua lähinnä siksi, että paikalliselle jälleenmyyjälle ei aiheudu takuukorjausten kustannuksia.
Katsottuaan videon ja katsomalla kompressoria henkilökohtaisesti he väittävät, että melu ja liukuminen ovat normaalia. "Hihnapyörän on ensin lämmitettävä", he sanovat. Minun täytyi itkeä vähän. Yritän sitä, mutta päädyin soittamaan Subaru Corporatin kanssa. He ottavat heihin yhteyttä selvittääkseen, miksi he pitävät tätä normaalina.
Sinun tulee merkitä vastauksesi hyväksytyksi. Saat kunniamerkin :-) Kiitos, että palasit ja panit mitä päätöslauselmat olivat.
Liukastui mieleni kokonaan, arvostettu. Minun on liitettävä myös jälkivideo / kuvat.
üks vastaus:
ethesx
2015-12-06 22:45:05 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Minun piti viime kädessä saada tarpeeksi haisua alkuperäisen jälleenmyyjän kanssa mainitsemalla muiden kompressorien toimintaa, jotta komponentti vaihdettaisiin. Subaru America ei ollut mitään apua, koska he eivät edes saaneet palvelupäälliköä soittamaan heille takaisin.

Lisätiedot: Jälleenmyyjä väitti tekevänsä tätä vain asiakkaalle tyytyväisenä eikä missään vaiheessa hyväksynyt kompressorin tai sen osien toimintahäiriöitä. He päättivät olla katsomatta videota ja väittivät, että tämän ajoneuvon kytkin toimi suunnitellusti (asteittain kytkeytyvä magneettikytkin), mutta kun otetaan huomioon korvaavan laitteen toiminta, katso, että näin ei ole.

Kompressoria on sittemmin käytetty korvattu, eikä ole työskennellyt ongelmien vuoksi (toistaiseksi) Hihnapyörä on täysin kytkettynä, kun kytkin on kytkettynä jännitteeseen eikä jatkuva surina.

Kompressori, sen kytkin ja hihnapyörä näyttävät hieman erilaisilta kuin alkuperäinen.

Kuvat, video seurata.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...