Kysymys:
Todennäköisesti typerä kysymys: onko normaalia, että voiteluaine vuotaa uuden renkaan reunan ympäri?
The111
2012-11-26 05:00:19 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Tilasin ja asensin juuri uuden renkaan / renkaan Tire Rackiltä. Renkaat oli jo asennettu ja tasapainossa. Se oli ensimmäinen kerta kun tein tämän (asennin pyöriä), mutta kaikki näytti suoraviivaiselta. Kun olin valmis, huomasin pienen määrän öljyä / voiteluainetta vuotavan jokaisen renkaan / pyörän reunan ympärille. Oletan arvailevan , että he käyttävät voiteluaineita asennettaessa renkaan vanteen yli, ja tämä pieni vuoto, jonka näen, on normaalia. Silti ajattelin, että ei voi satuttaa kysyä, vaikka se olisi tyhmä kysymys. :-)

üks vastaus:
mikes
2012-11-26 05:55:10 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Näet sen voiteluaineen jäännökset, jota käytettiin renkaiden kiinnittämiseen vanteeseen. Sen pitäisi pysähtyä muutamalla ensimmäisellä maililla. Jos ulkonäkö häiritsee, pyyhi jokin monista rengaskiillotuotteista, joita on saatavana autovaraosakaupoissa, ja juovien tulisi hävitä.

Kiitos, niin ajattelin. Älä välitä ulkonäöstä ... autot ovat kuljetusta varten. :-)
Haluan ehdottomasti vaivautua pyyhkimään renkaan kiinnitysosan pois turvallisuussyistä, ellei mitään muuta. Se on melko liukasta tavaraa, etkä halua sen pääsevän kulutuspintaan väärällä hetkellä ja vaikuttavan pitoon.


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...