Kysymys:
Kuinka Audi A6 C6 -akun varaustasomittari toimii?
Einius
2016-01-10 03:58:53 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Audi A6 C6 näyttää aina (MMI: n kautta), että akun varaustaso on 100%, vaikka se olisi melkein tyhjä. Mietitkö miten se toimii? Tarkastaako se vain akun jännitteen? Jos näin on, eikö se olisi 100% aina, kun moottori on käynnissä? Ehkä joku tietää, mikä voi olla vialla, koska näen 100%, vaikka moottori olisi pysäytetty.

Sanoisin, että akun jännite syötetään analogia-digitaalimuuntimeen, joka on kytketty mikro-ohjainyksikköön jonkin jakajapiirin kautta. Mikrokontrolleri tulisi ohjelmoida tulkitsemaan kaikki yli 12,6 V: n arvot 100%: ksi. Jos yleismittari näyttää alle 12 V: n ja MMI näyttää edelleen 100%, voi olla sähkövika, esimerkiksi huono maadoitus kyseiselle piirille. Se voi olla paljon monimutkaisempi kuin vain, vain arvaukseni.
üks vastaus:
tlhIngan
2016-12-16 12:34:21 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Löysin vastauksen tästä käyttöoppaasta.

Pohjimmiltaan Battery Management Control Unit käyttää:

  • akun nykyistä vetoa ( mitattu ohjausyksikössä)
  • akun lämpötila (mitattu ohjausyksikössä ja muunnettu algoritmilla todelliseen akun lämpötilaan)
  • akun jännite (mitattuna positiivinen napa)
  • käyttöajat

Ohjelmisto tekee sitten tarkan laskennan akun lataustilan määrittämiseksi. Jos olet aina 100 prosentin tasolla, ehdotan, että joko akunhallinnan ohjausmoduuli on viallinen tai toinen antureista on viallinen.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...