Kysymys:
Antaa kylmäkäynnistysdieselin
Leonardo Seccia
2016-01-18 21:47:20 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Pakettiautomme on asteittain pahenemassa käynnistyessään aamulla. Sillä on ongelmia vain moottorin ollessa kylmä.

Aluksi ajattelin, että se saattaa olla hehkutulppa. Testasin heidän vastuksensa ja ne ovat kaikki noin 1 ohmia. Olen myös testannut ne jännitteellä ja löytänyt samanlaisen arvon kuin akun lukeminen eli. noin 12.5v. Ajattelin sitten tarkistaa johdot ja rele asettamalla mittarin hehkutulpan ja hehkutulpan korkin väliin. Täällä saan 11v lukeman ... Eikö tämän pitäisi olla 12v? Voinko yrittää vianetsinnässä jotain muuta?

Pakettiautoni on Renault Master 2003, jolla on 80 kilometriä eikä huoltohistoriaa, joten en tiedä mitä töitä on tehty ...

Kaikkea apua arvostetaan todella.

Leo

Kuinka kylmästä puhumme täällä? Ja jos mittaat jännitettä vastuksella (hehkutulpalla) linjassa, lukemasi voi olla hieman odotettua pienempi, joten riippuu siitä, kuinka tarkasti mittaat.
Kun testasit hehkutulpan vastusta, irrotitko johdot ensin niistä?
Puhumme hieman yli 0C / 30F ...
Katkaisin ensin johdot ...
välillä: lukema tapahtuu hehkutulpan ollessa linjassa ...
Kuulostaako käynnistysmoottori siltä, ​​että kamppailee moottorin kääntämiseksi vai kääntykö se nopeasti?
käynnistysmoottori kuulostaa hyvältä ja nänniltä ...
Kaksi vastused:
HandyHowie
2016-01-20 03:07:21 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Yksi mahdollisuus on alhainen sylinterin puristus joko männänrenkaiden ohittamien kaasujen tai huonosti istuvien venttiilien ohi.

Jos renkaat kulkevat kaasujen läpi, se voidaan mahdollisesti havaita poistamalla öljyntäyttö korkki moottorin käydessä, jos laitat kätesi täyteaineen päälle ja tunnet, että täyteaineesta puhaltaa suuri määrä kaasua, sinulla on todennäköisesti kuluneet männänrenkaat.

@Zaid Mahdollisesti, mitä olen kaipannut? En tiedä yksinkertaista tapaa havaita vuotavat venttiilit dieselöljyssä, jos tarkoitat sitä.
Jostain syystä ainoa sana, jonka näin viimeisestä kappaleestasi, oli "Jos". Sivuni ei ollut latautunut kokonaan.
Kun sanot "suuri määrä kaasua", mitä tarkoitat? ilmaa tulee läpi, mutta en ole varma, onko minulla kuluneet männänrenkaat ... Mielenkiintoista on, että tänä aamuna se vain ei käynnistynyt, joten soitin RAC: lle ja he lähettivät mekaanikon ulos ... selitin tein yleismittaritestit ja hän sanoi olevansa varma, että se oli joka tapauksessa hehkutulppa. Sitten hän ruiskutti ilmansuodattimen tuloaukon helposti käynnistämällä ja pakettiauto lähti liikkeelle paljon diesel-savusta (toisin kuin viime aikoina). Hän ehdotti, että helppo työn aloittaminen on hyvä osoitus siitä, että kysymys on hehkutulpista. Onko tämä totta?
Myös yksi suuttimista vuotaa - sen ympärillä ei ole dieseliä, mutta kuulen sen ... En halua korjata sitä, koska teimme tämän kahdesti tänä vuonna, se maksoi pienen omaisuuden ja ongelma on edelleen olemassa. Luuletko, että tämä voi aiheuttaa kylmäkäynnistyksen?
Kiinnostuksen vuoksi, jos tämä on matalan sylinterin puristusongelma, eikö voisin kokea tehon / kiihtyvyyden menetystä, valkoista savua (vaikka moottori olisi lämmin) ja liiallista öljynkulutusta? Eikö näin ole aina?
Ehkä se on vain hehkutulppa. Todennäköisesti parasta tarkistaa, että ne toimivat oikein, ennen kuin yrität mitään muuta.
Leonardo Seccia
2017-04-07 14:38:20 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Nopea päivitys: Kuukausien taistelu tämän asian kanssa. Otimme sen mekaanikolle. Hän ei voinut vaihtaa hehkutulppia, mutta hän jatkoi talttaamista mustasta gunkista vuotavasta injektorista ja vaihtaa tiivisteen. Pakettiauto alkaa nyt täydellisesti.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...