Kysymys:
Kuinka paljon ajoneuvon käyttöikää lisää sylinterinkansien uudelleenrakentaminen?
amphibient
2015-09-18 22:57:39 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Nyt kun olen täysin rakentanut sylinterikannet (kaikki moottorin tiivisteet + venttiilin läpivienti + ripsien säätö) minun 2007 Tacomassani 124 km: n maililla, olen utelias, kuinka paljon elämää lisäsin ajoneuvoon, noin. Tiedän, että on olemassa muita ajoneuvokomponentteja, kuten voimansiirto ja voimansiirto, mutta autot menevät yleensä romutilaan, koska moottori vikaantuu, koska se on monimutkaisin kokonaisuus ja herkin vikaantumiselle.

Viistoperää varten tarkastelisin alueesi vastaavien merkkien / mallien craigslist-luetteloa, jolla on samanlaiset ongelmat, ja katso, mitä ihmiset pyytävät heiltä.
ok, poistin ostososan
Olen vain utelias, miksi päätit tehdä tämän työn. Eikö moottori toiminut oikein? Minulla on 20-vuotias Subaru, jolla on 200 kilometriä, enkä näe tarvetta minkäänlaiseen uudelleenrakentamiseen. Ajattelin enemmän: "Kun erilainen käytetty auto maksaa minulle vähemmän, saan toisen auton." En voi uskoa, että autollani on jälleenmyyntiarvoa tässä vaiheessa, mutta se toimii varmasti hyvin. Koska se ei ole lemmikki, en aio kaataa siihen mielivaltaisia ​​rahamääriä pitääkseen sitä ikuisesti. (Jopa lemmikit menevät, kun ne maksavat lopulta liikaa.)
üks vastaus:
Pᴀᴜʟsᴛᴇʀ2
2015-09-19 00:56:32 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Realistisesti et ole lisännyt mitään ylimääräistä elämää itse ajoneuvoon. Ajoneuvo on yhdistelmä sen osia (ts. Moottori, vaihteisto, tasauspyörästö jne.). Mikä tahansa osa voi epäonnistua milloin tahansa mistä tahansa syystä. Jopa moottori koostuu alaosista sen luomiseksi. Olet ehdottomasti antanut päille pidemmän käyttöiän, mutta loput moottorista sinulla on vielä. Jos moottori kestää 250 kilometriä, niin kauan se kestää. Ainoa tapa lisätä moottorin käyttöikää (asianmukaisen huollon lisäksi) on rakentaa koko asia uudelleen . Tämä tarkoittaa, että laakerit, renkaat ja mikä tahansa muu voi olla kulunut. Tiivisteet ovat annettu korvaava tuote tätä työtä tehdessäsi, koska päästäksesi suurempiin osiin sinun on asetettava uudet tiivisteet (useimmissa tapauksissa) paikoilleen tai olet kokonaan hukkaan kulunut aika.

Asianmukaisella huollolla Toyota tunnetaan pitkään. Niin kauan kuin sinulla on hyvä öljynpaine, sinulla on todennäköisesti vielä 200k voit odottaa moottoriltasi. Tämä on tietysti niin kauan kuin moottori ei koskaan kuumene liikaa tai jotakin muuta odottamatonta ongelmaa ei esiinny. Se on kuitenkin SWAG.

Männänrenkaat ovat todennäköisesti se, mikä määrittää moottorin elinkelpoisen elämän nyt. Puristustesti antaa sinulle käsityksen siitä, millaista tilaa he ovat olettaen, että pään uudelleenrakentaminen toimi hyvin.


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...