Kysymys:
Mitä työkaluja tarvitaan mekaanikoille Skotlannissa
Paul Watson
2016-10-04 00:07:39 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Olen kanadalainen automekaanikko, joka muuttaa Skotlantiin töihin, ja olen parhaillaan päättämässä, mistä lähetetään (veneellä). Mietitkö vain mitä standardityökalua tarvitaan. Minulla on sekä metrisiä että Yhdysvaltain keisarikokoja ja ihmettelen, onko minun lähetettävä keisarillinen koko? Minulla on myös joitain ilmakäyttöisiä työkaluja, ja arvaan, että ne ovat melko vakiona myös siellä? En aio tuoda mitään sähköistä, koska olen kuullut, että ne eivät kestä liian kauan liitettynä adapteriin johtuen eroista Yhdistyneen kuningaskunnan sähkönsyötössä. Haluaisin myös tietää, tarjoavatko kaupat (jälleenmyyjät vai itsenäiset yritykset) työkaluja (esim. Erikoisaloja vai kalliita) mekaanikoille. Kiitos.

üks vastaus:
PeteCon
2016-10-04 01:14:34 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Tarvitset sekä Metrisen että Imperialin, mutta käytät sitä enemmän kuin mitään muuta.

Ilmatyökaluliittimet ovat vakiona - sinä olet kunnossa.

Sähkötyökalut eivät välttämättä toimi. Tarkista työkalun tyyppikilpi; jos siinä lukee vain 110 V, älä vaivaudu - myy se ennen lähtöä, ellet aio työskennellä rakennustyömailla Isossa-Britanniassa, jossa 110 V on valtuutettu johdotetuille työkaluille. Sinun on ehkä vaihdettava pistoke, mutta muuten olet hyvä.

Jos siinä lukee 110–220 V (tai 240 V), työkalu toimii - sinun tarvitsee vain vaihtaa pistoke.

Toimitetuille työkaluille; useimmilla kaupoilla ja jälleenmyyjillä on erikoistuneita työkaluja huollettaviin ajoneuvoihin, mutta useimmat mekaanikot rakentavat omat sarjansa ajan myötä (yleinen sääntö on, että voit lainata työkalun kolme kertaa; sen jälkeen sinun on parempi ostaa omasi). Asiat, kuten erikoistuneet OBD-laitteet, jotka maksavat tuhansia - kaupassa on yleensä vain yksi tai kaksi.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...