Kysymys:
Autoni moottori lakkaa pyörimästä käynnistettäessä
Devin
2012-08-06 21:03:49 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Autoni moottori on pysähtynyt kahdesti nyt keskikäynnistyksen aikana. Se ei näytä olevan virtaongelma, koska radio, pyyhkimet ... kaikki näyttävät toimivan. Virta-avain ei yksinkertaisesti tee enää mitään.

Aina muutaman sekunnin odottaminen ratkaisi ongelman ja se käynnistyi heti. Toisessa tapauksessa minun piti rullata se mäkeä alas ja pudottaa kytkin saadaksesi sen käyntiin.

Suurimman osan ajasta autoni toimii vain odotetusti, vain nämä kaksi tapahtumaa. En kuitenkaan halua juuttua jonnekin, joten mieluummin korjaan sen ennen kuin se tapahtuu uudelleen.

Luulen, että se ei ole virtaa, koska auto ei todennäköisesti olisi käynnistynyt ensimmäistä kertaa jos akku oli tyhjä.

Kummassakin tapauksessa auto käynnistyi, se näytti rajoittuvan vain moottorin käyntiin, ei sen kykyyn käydä.

Voisiko se olla solenoidi käynnistimessä? Jos ei, mikä on todennäköisin syyllinen täällä?

Oli täsmälleen sama ongelma. Ensimmäistä kertaa tämä tapahtui. Auto istui noin tunnin ajan kuumalla pysäköintialueella, ja kun yritin käynnistää sen, se pyöri kahden sekunnin ajan ja pysähtyi. Akku on uusi ja käynnistin käy nopeasti. Avasin hupun ja odotin noin viisi minuuttia ja se alkoi hyvin. Voisiko se olla lämpöongelma?
Seitsemän vastused:
Rory Alsop
2012-08-07 00:52:53 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Käynnistysmoottoreiden vanhetessa ne voivat vaatia suurempaa virtaa voidakseen kääntyä menestyksekkäästi, joten huolimatta siitä, että sinulla ei ole ilmeistä virtaongelmaa, tarkistan ensin akun - myös siksi, että tämä on helppo vaihtaa tarvittaessa.

Se voi todellakin olla käynnistyssolenoidi, joten tarkastelemalla sekä tätä että käynnistysmoottoria itse luultavasti olisin seuraava vaihtoehto.

Se on ensimmäinen oire, jonka näemme klubilentokoneillamme, kun akku alkaa heikkenemään. Prop tykkää katkaista puhelun ja vaatii uuden avaimen käänteen saadakseen sen käyntiin ja aloittamaan. Voi tapahtua, vaikka akun testit olisivatkin hyvät, mutta pariston vaihto parantaa sen välittömästi! Huomaa kuitenkin, että ilmailuparistot ovat todella pieniä aloittelijoiden tarvitseman mehumäärän suhteen verrattuna autoihin (normaalia 4-sylinteristä autoa pienemmän akun on käännettävä 540cid-moottori, jonka päässä on suuri potkuri.
Bob
2012-08-09 17:15:54 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Löysällä akun napalla voi olla sama oire. Tarkista varovasti pääakkujen (paksujen) kaapelien molemmat päät varmistaaksesi, että ne ovat tiukkoja eivätkä liian ruostuneet.

Hightower
2012-08-15 02:40:35 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kuten jo todettiin, kuvailemasi ongelmat voivat johtua kahdesta asiasta, jotka olen kuvannut kaikki

1-rikkinäinen käynnistin:

  • Aloitusharjat ovat saattaneet epäonnistua (tai käynnistyskäämi rikkoutui), jolloin sinun täytyy korjata / vaihtaa käynnistin. Tämä on viimeinen käyntisatama

2-Ei / Liian vähän virtaa käynnistimeen:

  • Jos kuulet napsahduksen, kun käännät sytytysvirtaa ja akun jännite on riittävän korkea (12,6 V) käynnistysmoottori, joka ei saa tarpeeksi virtaa moottorin kääntämisen aloittamiseksi.
  • Kuten bob sanoi, tarkista, että akun napoissa ei ole jäämiä, jos puhdistat tässä tapauksessa Bicarbilla ja vedellä. tarkista myös, ettet voi liikuttaa liittimien kiinnikkeitä. jos on, sinun on kiristettävä.
  • Ongelma voi olla johdotus akusta käynnistimeen. voit ottaa joitain hyppyjohtoja ja käyttää niitä akun positiivisen navan liittämiseen suoraan käynnistimeen (sinun on koskettava johtoa siihen pisteeseen, johon akun alkuperäinen johto on asennettu) - jos teet tämän ja käynnistimen käännökset, olet poistanut käynnistysvian.

  • Tarkista lopuksi, onko autoon asennettu ajonestolaite, useimmiten sinulla saattaa olla vika siellä. (onko sinulla ohituskytkin, jotta voit poistaa ajonestolaitteen käytöstä)

juhist
2015-12-25 01:32:22 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Koska sinulla on ollut ongelma kahdesti, oletan, että sinulla on todellinen todellinen ongelma autossa. Haluan kuitenkin jakaa kokemukseni vuoden 2011 Toyota Yarisista.

Vuoden 2011 Toyota Yarisissa on käynnistys / pysäytysjärjestelmä, eikä sinun tarvitse kääntää avainta niin kauan kuin moottori on käynnistynyt. Avaimen hetkellinen kääntäminen riittää, ja auton tietokone huolehtii käynnistysmoottorin virran toimittamisesta, kunnes moottori on todella käynnistynyt.

Se on kuitenkin vain teoria. Kerran aloittaessani autoni aamulla huomasin, että moottori pyöri hyvin lyhyen ajan, mutta ei käynnistynyt kunnolla. Onneksi moottori käynnisti avaimen (hetkellisen) kääntämisen uudelleen.

Oletan, että tämä oli satunnainen hikka sähköjärjestelmissä. Koska se on tapahtunut vain kerran eikä koskaan toistunut, oletan, että se oli vain satunnainen vika eikä todellinen ongelma. Tämä ei ehkä ole sama ongelma kuin sinulla, mutta odotin, että ongelma ilmenee vielä muutaman kerran, kunnes viet auton autoon.

Et maininnut kuinka vanha (mailia) ? vuotta?) autosi on. Tämä voisi ehkä auttaa ongelman diagnosoinnissa.

user28262
2017-04-23 05:36:41 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jos se alkaa pyöriä kuin pysähtyy moottorin kääntämisen samaan aikaan kuin moottori käynnistyy, mutta voit silti kuulla käynnistysmoottorin melua, se todennäköisesti varoittaa käynnistysmoottorin käyttökytkimen (vetopyörä, bendix-käyttö), mikä kääntää vauhtipyörää

todd
2017-09-01 03:37:36 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Käynnistysrele menee huonosti (rele ei ole tasainen) tai tarkista, onko avaimesi sisällä paristoa turvahälytystä varten

john
2015-11-17 14:27:24 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Tarkista kaikki ajoitus, jos hihna on liian tiukka, jolloin moottori ylikuormittaa käynnistintä.

Kuinka ajoituksella on merkitystä tässä?


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...