Kysymys:
Kuinka poistaa säiliön tyynyliima?
Alin Purcaru
2016-03-25 18:32:46 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Minulla oli vanha ja kulunut moottoripyörän säiliön tyyny (suojus) ja haluan korvata sen uudella. On liian myöhäistä poistaa se yhdessä liiman kanssa lämmittämällä sitä, joten minun on nyt löydettävä tapa poistaa vain jäljelle jäänyt liima (melko paljon).

Mitä tulee useimpiin moottoripyöräkysymyksiin, Internet on täynnä erilaisia ​​mielipiteitä. Alkoholin, WD40: n tai bensiinin käyttäminen muutamia mainitakseni.

Mikä olisi minimaalinen vahinkomenetelmä päästäksesi eroon jäljellä olevasta liimasta? (Pyydän metallimaalattua säiliötä.)

Älä koskaan käytä WD40: tä maalin ympärillä äläkä koskaan käytä bensiiniä mihinkään.
Alkoholin hankauksen tulisi olla hienoa, se ei vahingoita maalia, jos sitä ruiskutetaan edelleen tehtaalla.
@JPhi1618 - mikä on ongelma WD-40: n käytössä maalin ympärillä? Ymmärrättekö, että se on alun perin suunniteltu lentokoneiden pintojen puhdistusaineeksi?
@Pᴀᴜʟsᴛᴇʀ2, ok, luulen, että se on korjattu. Minulle kerrottiin aina, että se oli huono, ja muista, että se otti kaiken maalin pois metallilelusta, kun olin lapsi, mutta ei ole mitään kertoa, millä se maalattiin ... Jos se tunnetaan turvalliseksi automaalille, älä koskaan.
[WD-40 -verkkosivustolta] (http://wd40.com/uses-tips/automotive/all?per_page=all): _Poista teippiä vahingoittamatta tehdasmaalia_. Joten sinulla on se ...
@JPhi1618 - Ei hätää, veli: o)
@JPhi1618 Luulen, että löytämäsi lainaus on itsenäinen vastaus. Kiitos molemmille!
Otin vain yhden niistä pois ja käytin goo mennyt saamaan liimajäämät pois. Se toimii melko hyvin.
Kaksi vastused:
JPhi1618
2016-03-25 22:03:50 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Vastausten antamiseksi kysymyksiin ...

WD-40-verkkosivustossa luetellaan 100 tuotteen käyttötarkoitusta, ja yksi niistä on itse asiassa:

Poistaa teipin vahingoittamatta tehdasmaalia.

Joten kuulostaa siltä, ​​että neuvo on hyvä.

Toisen DucatiKillerin kommentti Goo Gonesta tai vastaavista "sitrushedelmien" puhdistusaineista. Minulla on ollut onnea heidän kanssaan autojen maalauksessa. Ne voivat olla ankaria joillekin maaleille tai muoveille, joten testaa ensin kaikki maalaamattomat pinnat tai pidä se vain poissa istuimestasi tai verhoilustasi, jotta se olisi turvallista.

Ja tietysti kaikkien tuotteiden poistamiseksi tahmea tavaraa, sen on kyettävä saavuttamaan tahmea kerros. Poistu niin paljon säiliön padista kuin voit ennen kuin käytät mitään. Muoviset kaapimet voivat auttaa irtoamaan sen irti vahingoittamatta maalia.

Luulen, että peitit sen. Voit myös ehdottaa alkoholin hankaamista jäännösten poistamiseksi.
Blueleader1
2016-11-07 12:34:46 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kokeile Goo Gone! Yritä ensin vähän säiliön pohjassa testataksesi reaktiosi maalillesi.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...