Kysymys:
Onko levyjarrun "korvan" jauhaminen kunnossa, jotta se sopisi?
cdunn
2016-06-06 22:04:25 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Etsin tätä, mutta ei onnea vastauksen löytämisessä.

Tein hiljattain levyauton roottorin ja tyynynvaihdon ystävien autossa. Yksi tyynyistä ei sovi varattuun tilaan paksuuskehyksessä. Kiinnitystarvikkeet istuivat kunnolla (poistivat muodostuneen ruosteen), mitään muuta ei ollut, mutta tyyny oli aivan liian pitkä tilaa jarrusatulan kiinnityskehyksessä. Joten löysin todennäköisesti tuhannen tuuman, ehkä kaksi tuhatta tuumaa, pohjan, hyvin, hyvin vähän materiaalia tuli pois. Tarpeeksi vain ottaaksesi pienen osan pois, kokeile sopivuutta, toista kunnes se istuu kehyksessä.

Pari kysymystä:

  1. Onko tämä oikea tapa, kun näin tapahtuu?
  2. Jos näin on, pitäisikö minun maalata nyt paljas metalli " korva ", jotta se ei ruostu? (Käytin korkean lämpötilan silikonivoiteluaineita pitääkseen sen liikkumassa uutta ruostumatonta kiinnityslaitteistoa vasten.)
  3. Onko minun pitänyt tehdä jotain muuta maahan asti "korvaan" varmistaakseni pitkän käyttöiän? / li>

Huomaa: auto oli vuoden 2004 Kia ​​Optima, jonka mailia oli 160 km. Vaihdon jälkeen jarrut ovat paljon parantuneet. Ne ovat kelluva paksuusrakenne, ja jarrusatulan ohjaintapit puhdistettiin ja voideltiin.

Muutama tuhannesosa? Ei ongelmaa. Se on varmasti mahdollista tuotannon varianssin alueella. Ei maalia, se ei myöskään ole ongelma. Sinun pitäisi olla kunnossa. Hyvää työtä. Aja eteenpäin, aja turvallisesti! Ja mitä tulee kysymykseen "Oikeista menettelyistä" .. muutama tuhannesosa on sinulle kunnossa toistaiseksi, mutta ei ehkä ole kunnossa ottaa 1/4 "terästä seuraavalle kaverille, joka lukee tämän muistiinpanon; ja kuka voi olla käyttämällä vääriä osia tai siinä ei ole pidätysjousia oikeassa paikassa. Se voi olla vaarallista. Sanon useimmille meistä, palauta osat takaisin ostopaikkoihisi, hanki uudet. Palaute valmistajalle!
Kaksi vastused:
Fred Wilson
2016-06-06 23:01:58 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Tämä on hyväksyttävä käytäntö. Huonolaatuiset jarrupalojen taustalevyn reunat voivat olla hyvin karkeita, ja mitat ovat usein poikkeavat vaatimuksista. Laadukkaammilla tyynyillä on yleensä paremmin muotoiltu reuna, joka sopii oikein. Niin kauan kuin ei ole ruostehiutaleita, jotka aiheuttavat "ruosteen tunkeutumisen" tyynyn päätypalojen alle ja päätylevyt ovat hyvässä kunnossa, on OK viilata koristelistat koristelistojen kielekkeissä.

Pehmusteiden on liikkuttava vapaasti kanavissa, mutta niiden loppupelien on oltava riittämättömät, jotta ne luovat napsahduksen jarrutettaessa.

Ei napsautuksia tähän. Siksi halusin, että istuvuus on vain tarpeeksi, jotta se saadaan tyynyn kehykseen eikä enempää. Istuvuus on mukava, mutta ei niin tiukka, että ne eivät liiku. Pienen tavaran ottaminen näytti saavan heidät sellaisiksi kuin heidän pitäisi olla. Tiukka istuvuus, jotta ne voidaan työntää käsin (ei suostutella paikalleen kumimassalla), mutta tarpeeksi löysät, että ne liikkuvat edelleen työntömitan kanssa. Hyvä info, kiitos!
user51463
2019-09-10 21:54:19 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Minun täytyi lyödä takapehmusteet ulos Kia Riosta. Ja korvaaminen oli erittäin tiukkaa. Wagner TQ, ei halpaa tavaraa. Jarrusatula puhdistettiin & käytettiin uusia pidikkeitä. Jauhoin uusien tyynyjen korvat alas, jotta ne sopivat. Ei ihme, että sain tuskin 60 km mailia takajarruilla. Ja erittäin kevyt auto, jota ajetaan paljon moottoritiellä.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...