Kysymys:
Mikä on oikea tapa vaihtaa Honda Rebelin kampiakselin öljytiiviste?
BrMcMullin
2013-07-11 01:14:30 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Olen etsinyt opasta, mutta en ole löytänyt mitään sopimuksia öljytiivisteistä.

Minun '09 Honda Rebel vuotaa öljyä vauhtipyörän kanteen, ja epäilen vauhtipyörä ja kampiakselin öljytiivisteet ovat syyllisiä. On ehdotettu, että niin kauan kuin voin vetää vauhtipyörän irti, minun pitäisi pystyä poistamaan kampikammion öljytiiviste poimintatyökalulla ja työntämään uusi sisään. Onko tämä totta? Mistä muista vaiheista tai haavoista minun pitäisi olla tietoinen?

Kaksi vastused:
Mike Saull
2013-07-11 01:29:09 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Voit tehdä tämän täysikokoisille moottoreille, joten en ymmärrä, miksi et voinut tehdä sitä moottoripyörällä. Niin kauan kuin sinulla on pääsy kampiakseliin. ennen kuin asennat hihnapyörän / takarattaan takaisin kampiakselin päälle.

Video autossa täällä

Vau, että kanava näyttää uskomattoman hyödylliseltä. Kiitos!
ron hyatt
2013-10-28 07:10:13 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kapinallinen sinetti ponnahtaa ulos liian suuren paineen vaikutuksesta. Et käytä vedintä. Irrota vauhtipyörä 16 millimetrin pultista 1,5-pikaisella pultilla. Kierrä pultti sisään. Napauta pulttia. Jos vauhtipyörä ei poistu, kierrä pultti takaisin sisään. Napauta pulttia. Huuhtele vaahdon toisto - vauhtipyörä joustaa jossain vaiheessa.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...