Kysymys:
Onko minulla polttoaineen paine- tai ruiskutusongelma Osa 2
Robert S. Barnes
2017-01-13 20:32:50 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Tämä on jatkoa edelliselle polttoaineen paine / suutin-kysymykselleni.

Joten polttoainemittarin puuttuva osa tuli sisään ja pystyin tekemään vielä muutaman testit. Ensinnäkin mielestäni täällä voi olla useita ongelmia. Tein molemmat joitain erityisiä testejä ja ajoin vain muutaman päivän katsellen FP-mittaria. Jotain, mikä erottui, oli se, että karkean tyhjäkäynnin voimakkuus synkronoitiin polttoaineen paineen värisemisen kanssa. latasin lyhyen videon tänne.

Pohjimmiltaan polttoaineen paineneula värisee edestakaisin 30–40 psi: n välillä nopeammin kuin silmä näkee, mutta kun nostan rpm: n 3k värinä menee melkein kokonaan pois ja moottori on melko tasainen. Tämä ei ole johdonmukaista, joskus se on paljon parempi ja tärinää on hyvin vähän ja neulan tärinä ei ole melkein mitään. Se on hyvin epäjohdonmukainen ongelma.

Tässä ovat kuitenkin mitat FP-mittarilla, mutta ne ovat hieman outoja ja epäjohdonmukaisia ​​suoraan sanottuna:

 • Max Pressure Engine Off (64-92psi) 42
 • 5 minuutin kuluttua 38
 • 1 1/2 tunnin kuluttua 20
 • Moottorin suurin paine pois päältä Paluulinja kiristetty vahva> 74
 • 5 minuutin kuluttua (paluujohto kiinnitetty) 20
 • Tyhjäkäyntipaine (30-36) 32
 • Tyhjiö irrotettu FPR: stä (37-45) 42

Joitakin outoja asioita, jotka huomasin viime päivinä:

 • Paine nousee aluksi 40: een noin 32-24: een moottorin sammuttamisen jälkeen
 • Tyhjäkäyntipaine tyhjiö kytkettynä ja maksimipaine moottori sammutettuna ovat molemmat 42

Yhteenvetona edellisen kysymyksen tiedoista:

 • Polttoainepumppu vetää 4,35 ampeeria sekä tyhjäkäynnillä että EO Max -paineen testin aikana
 • Polttoainepumppu vetää 5,85 ampeeria paluulinjan ollessa kiristetty
 • # 1 & # 4 -injektorit, joissa märkä istunnon jälkeen varten 36 tuntia ja molemmissa sytytystulpissa oli likaantumista
 • Kuulin hyvin selvästi kiskon läpi virtaavan polttoaineen moottorin poiskytkennän maksimipainetestin aikana.
 • Kaikki neljä suutinta läpäisivät 56-61 ml: n tilavuuden testin 15 sekunnissa. mallit näyttivät olevan kunnossa Paulsterin mukaan2. Luulen, että sillä olisi ongelmia, jos polttoainepumppu ei tarjoa riittävää painetta tai tilavuutta.

  Juoksin tämän läpi Tim Giles Automotive Service -kirjassa:

  Paineensäädin voi tulla vialliseksi vieraiden materiaalien tai pilalla olevan pilarin takia. Tulos on vaikea käynnistys, huono tyhjäkäynnin laatu ja virran puute.

  Kuten sanoin, osa näistä tiedoista ei vaikuta yhtä johdonmukaisilta, ja ongelmia voi olla useampi kuin yksi . Tällä hetkellä minulla on tilauksesta joitain kunnostettuja injektoreita.

  Mitä mieltä olet kokeneemmista kavereista (tai tytöistä)?

Jos sinulla ei ole verenvuotoa suuttimista sylintereihin (luulen, että vaihdit suuttimet, eikö?), Eikä vuotoja ole, pumppusi antaa paineen vuotaa takaisin, mitä sen ei pitäisi. Sanon tämän painehäviön takia puristettaessa paluulinjaa. Pumpussa on ongelma, joka saattaa aiheuttaa kaikki ongelmasi, mutta se voi olla hyvä paikka aloittaa. Koska sinulla on palautusjärjestelmä, säädin on poistettava seoksesta, kun puristat paluulinjan.
@Pᴀᴜʟsᴛᴇʀ2 Tilasin injektorit, mutta ne eivät ole vielä saapuneet. Luulen, että minun pitäisi odottaa injektorien saapumista, asentaa ne ja nähdä sitten mitä tapahtuu ....
üks vastaus:
Dirk Broer
2018-05-31 05:04:50 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kuulostaa siltä, ​​että painepolttoainepumppusi on 100%. Paineensäädin voi olla pois päältä, jos yli 30 psi: n viiden minuutin kuluttua olet todennäköisesti kunnossa.

Painesäädin toimii vuotamalla paine takaisin säiliöön. Kuulostaa siltä, ​​että se saattaa tarttua hieman. Täydellä kaasulla se todennäköisesti sulkeutuu kokonaan. Epäilen, että tyhjäkäynnillä sen pitäisi avautua maksimiinsa. Ehkä vain lepatus.

Pakkaustesti?

Käytä myös skannaustyökalua mahdollisuuksien mukaan esimerkiksi MAF- ja MAP-antureiden tarkistamiseen. Minulla oli MAP-anturin vika, joka antoi minulle karkean, voimakkaan tyhjäkäynnin - kunnes epäonnistui kokonaan ja jätti auton kuolleeksi. Jos sinulla on moottorin merkkivalo, tarkista tallennetut koodit.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...