Kysymys:
Kuinka suureen etäisyyteen 1 mm: n etäisyys etujarruista muuttuu
eYe
2016-03-29 06:59:40 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Aion vaihtaa etujarrupalat kuukauden sisällä. Minulle kerrottiin, että jos jarrun kulumisanturi laukeaa, minun on ostettava uusia antureita, koska ne tuhoutuvat. Joten yritän säästää jarrujen kulumisantureita vaihtamalla etujarrupalat ennen kuin anturi todella laukeaa. Tätä varten etsin erittäin karkeaa arviota siitä, kuinka monta kilometriä voin tehdä, ennen kuin etujarruini kuluvat 1 mm (tämä on kuinka paljon on jäljellä ennen anturin laukaisua). Tässä harkitaan yhdistelmää kaupungin / moottoritien aggressiivisesta, hitaasta jarrutustyylisestä ajamisesta.

Auton merkki on 14 '' Audi S4 (B8.5).

Ilman viittausta sanon, että 1 mm = paljon. Tavallaan yli kuukauden normaalia ajoa.
ei oikeastaan ​​vastaus, mutta jarrupalat eivät ole kovin kalliita. miksi ei vain korvata niitä eikä sinun tarvitse huolehtia siitä?
Koska minun on ajettava ~ 100 km päivässä ja jarrupaloihin kuluu 5 viikkoa.
Kaksi vastused:
Zaid
2016-03-29 07:34:38 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Tässä on karkea lähestymistapa, jonka pitäisi toimia ajoneuvosta riippumatta


Sinun on tiedettävä

  • jarrupalojen nykyinen paksuus
  • upouuden jarrupalojen paksuus
  • kuinka paljon mittarilukema olet asettanut autoon viimeisen jarrupalojen vaihdon jälkeen.

Kaava

  Kilometrimäärä / mm = mittarilukema edellisen jarrumuutoksen jälkeen / (upouusi paksuus - nykyinen paksuus)  

Tässä kaavassa oletetaan olevan lineaarinen kuluminen nopeus.


Esimerkki

  Uusi E39 M5 -jarrupalojen paksuus = 10 mmVanha E39 M5 -jarrupalojen paksuus = 2 mmKilometrimäärä kertynyt = 25000 kmMilometrimäärä / mm = 25000 km / (10 -2) mm = 3,125 km / mm  

Joten voin nyt ennakoida karkeasti, milloin seuraava jarrupalojen vaihto on määrä ennen jarrukulumisanturin laukeamista. E39 M5 Brake Pads - new vs old

Huomautus: jarrujen kulumisanturit ovat suhteellisen halpoja. Ellei niiden korvaamiseen ole haitallista vaivaa, en murehtisi heidän laukeamista.
No, näen niiden olevan 38 dollaria kukin halvimmille: /
@eYe Hieman paljon siitä, mikä on lähinnä lankasilmukkaa, olen samaa mieltä. Olin tottunut enemmän alle 15 dollarin arvoihin, mutta sitten autosi on edelleen suhteellisen uusi
@Zaid Beauty -vastaus. +1
Steve Matthews
2016-03-29 20:57:49 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Nähdäkseni, jos valitset Pagid-, Bosch-, Brembo- tai ATE-etupehmusteet tälle ajoneuvolle, kulumisanturi sisältyy pakkaukseen. Sitä on saatavana myös erikseen, kun Yhdistyneen kuningaskunnan vähittäismyyntihinta on alle 20 USD.

Oletko tarkistanut uusien tyynyjen toimittajalta, onko anturi mukana vai ei? Kulumisanturit ovat uhrautuvia komponentteja, jotka ovat sekä halpoja että helposti vaihdettavissa.

Mitä on, kuinka kauan tyynysi kestävät ennen anturin laukeamista, sitä on mahdotonta mitata. Voit ajaa kevyesti ja antaa auton rannikolle käyttää useita kuukausia. Saatat kuitenkin huomata, että yksi väistely, joka tehdään moottoriteillä, riittää anturin laukaisemiseksi. S4 on erittäin nopea auto ja suhteellisen raskas, joten olisi mahdollista polttaa upouusi tyynyjoukko yhden iltapäivän radan käytössä.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...