Kysymys:
Mikä on spoilerin nimi puoliperävaunun ohjaamon yläpuolella?
Oddthinking
2016-12-06 06:06:56 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Tämä kaavio on peräisin Wikipediasta.

Diagram of an 18-Wheeler Semi

Olen kiinnostunut siitä, mitä ihmiset kutsuvat osa, joka on merkitty kaavioon 6 . Tarra viittaa siihen, että sitä kutsutaan "ilmapadoksi ", mutta hakiessasi ympärillä termiä näyttää käyttävän muita henkilö- ja kuorma-autoja - jopa Wikipedia!

Onko tälle osalle tyypillisesti käytetty nimi?

Kolme vastused:
Pᴀᴜʟsᴛᴇʀ2
2016-12-06 06:39:36 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Sitä kutsutaan tyypillisesti tuulenohjaimeksi . Voit nähdä sen sellaisenaan tällä verkkosivustolla. Sitä voidaan kutsua myös ohjaamon ilmanohjaimeksi tai jopa ilmakalvoksi .

Old_Fossil
2016-12-06 07:09:47 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Tätä osaa kutsutaan joko tuulenohjaimeksi tai kattoverhoksi. Uskon, että jälkimmäinen on oikea tekninen termi.

Tyydyttääksesi uteliaisuutesi myös muita osia kohtaan. Tiedän, että se on vähän enemmän kuin kysyit, mutta mitä helvettiä olen rullalla.

1: Vetoyksikkö (tai kuorma-auto)

2: Puoliperävaunu.

10: Jalusta (kampiyksiköllä on 2 nopeutta)

11: Perävaunu Dolly (joka voi liukua taaksepäin tai eteenpäin ja lukittua paikalleen). Tämä tehdään hyötykuorman painokapasiteetin lisäämiseksi tai vähentämiseksi ja telakkaan varmuuskopioinnin helpottamiseksi lyhentämällä kääntösädettä. Paino mitataan vaaka-asteikoilla # 8 ja # 11

8: Traktorin puoli: viides pyörä, perävaunun puoli: kuningas

Ilmailu- ja avaruusteollisuudesta tuleva "peittäminen" olisi sopivin termi, koska se palvelee identtistä toimintoa samanlaisten rakettien ja lentokoneiden muotojen kanssa - nimittäin muuttaa ilmavirtaa ajoneuvon ympärillä suotuisammaksi.
anonymous2
2016-12-06 19:32:55 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kuten muut ovat selvästi todenneet, se on todellakin tuulenohjain tai kattoverhous. Kuten tässä artikkelissa todetaan, sen tarkoituksena on vähentää vastusta, joka syntyy, kun tuuli iskee suoraan perävaunuun.

Se on erityisen hyödyllinen maantieajoissa, joissa havaittu tuulen määrä voi vaikuttaa merkittävästi kaasun mittarilukemiin. Kalvo läpäisee tuulen ja estää jyrkän taistelun tuulta vastaan, joka muuten olisi ongelma.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...