Kysymys:
Onko työalueeni turvallinen?
krazy
2017-08-18 07:43:48 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Olen melko uusi jakoilussa ja etsin palautetta siitä, näyttävätkö ulkokokoonpanoni turvallisilta.

Minulla on takapihallani sora-ajotieltä, jonne haluan tunkkia autoni ja mene turvallisesti alapuolelle (ts. vedä voimansiirtoa, tasauspyörästöä jne.).

Mielestäni sanoisin, että tämä ajotieltä oleva laastari on "hyvin tasainen", mutta se ei silti ole täysin kaadettu betoninen autotallilattia, ja sitä peittää myös pieni sora.

Nostin autoni ja annoin sille 'ravistustestin'. Ravistelin sitä kovasti helvetissä. Niin kovaa kuin pystyin aloittamatta juoksua. Ja kaikki tuntui todella vankalta. Mutta myönnän, että huomasin hyvin pienen taipumisen asioissa (ehkä siksi, että kaikki istuu puulla, soralla ja ei-aivan täydellisesti tasaisella laastarilla). Ehkä tämä on normaalia jopa täydellisellä betonilla?

Tämän alueen kaltevuus ei näytä olevan yli ~ 2% missään venytyksessä.

Olen käyttämällä 4x '3 tonnin' HF-terästankoja tukemaan 1,5 tonnin kokonaisautoa. Tunkitelineet on sijoitettu 12 "x 12" x 3/4 "painekäsitellylle vanerille soralle.

Alla on kuva kyseisestä ajotieltä, auton ollessa nostotelineillä. . all

Ajatuksia siitä, näyttääkö tämä turvalliselta? Varmuuskopiosuunnitelmani oli rakentaa jokaiselle renkaalle puiset pyöräsängyt. Oletan, että pinta on suurempi alue ja vankempi rakenne olisivat turvallisempia, toivottavasti epätäydellisestä maasta huolimatta. Tai ehkä on jokin toinen suositus, joka toimisi? (Ehkä jonkinlainen luiska?)

Kiitos!

Toivon, että olisin voinut lisätä nämä kuvat alkuperäiseen säikeeseen, mutta minulla ei ollut tarpeeksi edustajaa. Joka tapauksessa otin kuvia myös 9 "tasostani, joka oli sijoitettu keskelle 12" vanerialustaa jokaisen tunkitelineen alle. Laitoin molempien suuntien päälle jokaisessa valokuvassa. Nämä ovat täällä: [1] (http://i.imgur.com/VEjxady.jpg), [2] (http://i.imgur.com/rCxGfON.jpg), [3] (http: // i.imgur.com/LSvAaaa.jpg), [4] (http://i.imgur.com/GCAqRm8.jpg).
ravista autoa paljon, jos se putoaa, ei ole turvallista, on myös hyvä laittaa vararengas auton alle
Pidän teräsrampeista, toisessa päässä tästä tilanteesta. vaikka auto ei ole käynnissä, voit nostaa sen ylös ja liu'uttaa rampit alle. Huomaa, että tietysti ne voivat olla tiellä tekemäsi työn mukaan.Muutama ylimääräinen tunkiteline ei myöskään satuta.
En voi kuvitella, että soralla pyöriminen on liian mukavaa, mutta se näyttää / kuulostaa tarpeeksi turvalliselta minulle!
Kolme vastused:
Bob Cross
2017-08-18 16:55:49 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ei, en usko, että määrityksesi näyttää turvalliselta.

Ensinnäkin käytännön suosituksia: Luulen, että luiskat ovat hyvä idea. Minulla on joitain, jotka pidän erittäin paljon erittäin raskaasta muovista. Heillä on suuri jalanjälki, joten en ole huolissani pistevirheestä, joka kaataa tukeni. Luulen, että sain omani Amazonista, enkä todellakaan maksanut niistä suuria rahaa.

Jotta ramppeja voidaan käyttää tehokkaasti, sinun on silti ratkaistava joitain ongelmia:

  1. Maa on vain lika. vahva> Katsellessani tätä kuvaa näen jo joitain asettumassa noiden puun neliöiden ympärille. Se on huolestuttavaa. Onko tämä hyvin pakattu perustusta tukeva substraatti vai vain satunnainen piha täyttää lian (arvaan sen olevan jälkimmäinen)? Jos sitä ei asetettu ottamaan kuormaa, siellä voi olla mitään ja se voi reagoida säähän ja kuormiin odottamattomilla ja yllättävillä tavoilla. Esimerkki: reikä takapihalleni avautui juuri, koska siinä paikassa oli puu noin 30 vuotta sitten. Kannun jäänteet mädäntyivät lopulta, ja nyt minulla on yhden jalan syvä reikä, joka nielaisi yhden näistä neliöistä hienosti.

  2. Puu ​​ei ole hyvä. vahva> Näiden neliöiden kuormitus ei ole tasaisesti jakautunut paino. Se on keskittynyt jokaisen jalustan alle. Se ei ehkä näytä kovin suurelta, ennen kuin kuulet halkeaman, kun yksi niistä jaloista löytää vihdoin stressimurtuman, jota voidaan hyödyntää. Täysi paljastus: Olen kuullut tämän äänen, kun olen tehnyt tämän aiemmin. Se on pelottava ääni ja pääsin auton alta kuolematta, koska puu varoitti minua siitä, että se oli epäonnistumassa.

Ehdotukseni olisi tutkia joitain rampit. Jos et löydä betonityynyä työskennellä, voit mahdollisesti laittaa nämä rampit paljon suuremmille vanerilevyille. Se ratkaisisi pistekuormitusongelman ja samalla vähentäisi laskeutumisriskiä (4x8-vanerilevy ei todennäköisesti katoa maahan ennalta varoittamatta ...).

Pᴀᴜʟsᴛᴇʀ2
2017-08-19 01:13:06 UTC
view on stackexchange narkive permalink

En näe ongelmaa täällä. Minulla ei ole ongelmia indeksoida tämän ajoneuvon alla tavalla, jolla se on asetettu tekemään työtä. Olen tehnyt sen paljon hahmottavamman näköisissä tilanteissa (tyhmä luonnos, jota en koskaan enää tekisi), mutta mitä sinulla on menossa, näyttää hyvältä, varsinkin kun olet antanut sille jiggle-testin ja se ei ole t budged.

Kukaan meistä ei tietenkään ole aidosti arvioinut tilannettasi, joten joudut soittamaan. Kaikki riippuu siitä, kuinka turvallinen sinusta tuntuu. Voit myös ottaa huomioon, minkä tyyppistä työtä teet autolla. Jos suunnitellaan jarrutusta kaikissa neljässä kulmassa, tässä ei ole mitään ongelmia (koska et todennäköisesti olisi auton alla). Jos aiot vetää trannya tai differentiaalia ulos, se voi olla erilainen tilanne. Paras neuvo, jonka voin antaa, on olla tietoinen tilanteestasi ja ympäristöstäsi ja mennä sitten sieltä.

TROP1C
2017-08-18 08:41:56 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Tämä kuva saa minut erittäin hermostuneeksi. Voit todennäköisesti päästä eroon tästä asetuksesta, mutta sinun ei pitäisi. Näyttää siltä, ​​että tunkkisi seisovat tosi. Yksi näistä puupaloista liukuu 1 tuuman väärällä tavalla ja katsot todella huonoa aikaa.

Näen 3 kohtuullista vaihtoehtoa. 1) Pidä kokoonpano sama ja mahdollisuus siihen. Olet hermostunut koko ajan etkä ole sen arvoinen.

2) muokkaa nykyistä asetustasi. Tartu muutama tuhkakappale tai rakennuslaatuinen tiili ja pino se niin korkealle kuin pystyt lähelle tunkkeja. Täytä jäljellä oleva aukko puupaloilla, jotta se melkein tasaa nostokiskoa. Tuhkakappaleet olisivat parempia, koska ne eivät todennäköisesti pyörisi ympäriinsä kiveen kaatuneita kiviä, joita ajotieltäsi heiluttaa. Jos tunkki seisoo luistaa, se putoaa pari senttimetriä varmuuskopioon ja sinulla on aikaa päästä ulos. kuten avulias henkilö huomautti, tuhkakappaleet rikkoutuvat vaikutuksesta. Ajatuksena on saada se mahdollisimman tasaisesti ja pystyttää niin, että jos tunkki seisoo, se siirtää auton kuorman, ei putoa muutama tuuma ja laske sitten tuhkakappaleelle

3) hanki joitain ramppeja. He eivät välttämättä nosta autoa tarpeeksi korkealle. Saattaa joutua ostoksille.

Pidä hauskaa projektissasi -

Älä koskaan käytä tuhkakappaleita - ne eivät osaa ottaa iskuja, ja ne voivat helposti murtua tai murtua, jos auto laskeutuu niihin. Kiinteät puupalat (esim. Vanhat ratapölkyt) ovat paljon parempia
Olen täysin samaa mieltä. Cinderblocks-strategiani toimii vain, jos saat sen mahdollisimman tasaisesti pohjaan häiritsemättä tunkitukien kuormitusta


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...