Kysymys:
Voimakas tärinä joutokäynnillä myös moottorin kiinnikkeiden vaihdon jälkeen (automaattivaihteisto)
vlsd
2012-10-04 06:27:15 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Minulla on vuoden 1993 Acura Integra automaattivaihteistolla. Siitä lähtien, kun sain sen jonkin aikaa sitten, auto on värisevä paljon esimerkiksi pysäytettynä valolla. Tärinä on huonompi vaihde kuin vapaa, mutta se on läsnä molemmissa tapauksissa ja menee hitaasti pois, kun aion ja pääsen lähemmäksi 2k rpm --- auton tyhjäkäynnit lähellä 1k rpm. Myös ongelma on pahempi lämpimällä moottorilla / vaihteistolla kuin kylmällä, oletettavasti siksi, että korkeammissa lämpötiloissa se käy joutokäynnillä pienemmillä kierroksilla.

Huomasin äskettäin, että moottorin kiinnikkeet olivat huonot, joten vaihdoin niitä. Tämä vain pahensi ongelmaa. Joku ehdotti, että kokeilisin injektorin puhdistusnestettä, ja se näytti vaikuttaneen asiaan, mutta vasta siihen asti, kun olin valmis sen yhden tankin kanssa.

Mikä voi aiheuttaa tämän käyttäytymisen? Pitäisikö minun tarkistaa polttoainesuodatin tai ruiskutusjärjestelmä? Voisiko tämä olla ongelma voimansiirrossa, ja jos on, mikä tarkalleen voi mennä pieleen?

[Edit] Jossain aikaan kun tein etuakselityötä (yksi CV-liitoksista tarvitsi vaihtaa, luultavasti meni huono rikkoutuneiden kiinnikkeiden takia) Huomasin, että tasauspyörästössä on kunnollista peliä. Ymmärrän, että jotkut pelit ovat normaalia, mutta huomaan myös toisinaan, kun sammutan moottorin ja vapaan jarrun, auto "siirtyy" muutama tuuma eteen- tai taaksepäin ennen asettumistaan. Voisiko tämä liittyä tärinään?

Oletko ratkaissut tärinä- / ravisteluongelman? Toivottavasti et halua jakaa ... kiitos :)
@burn En ole. Olen ollut erittäin kiireinen opinnäytetyön ja muiden rikkoutuneiden asioiden kanssa autossa. Kolme nykyistä ehdokkaani ovat PCV-venttiili, suuttimet ja imusarja, tässä järjestyksessä.
Minulla on sama ongelma kuin sinun. Päivitän, jos onnistun koskaan löytämään ratkaisun. Ja toivottavasti sinäkin. Kiitos
Oletko koskaan löytänyt ongelman?
-1
Löysitkö koskaan syyn? Minulla on samanlainen ongelma kiinnikkeiden ja akselin vaihdon jälkeen. Kiitos
Yhdeksän vastused:
#1
+5
Roger P.
2015-10-27 23:44:38 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Minulla on ollut tämä ongelma Honda Honda 96 -laitteellani koko vuoden ajan ja tajusin vain, mikä aiheutti tärinää joutokäynnillä. Vaihdetut kiinnikkeet, puhdistettu tyhjäkäynnin säätöventtiili ja kaasurunko. Vie sen ystävällesi, joka ei kertonut minulle, että se oli HUONO Käämi, joka ei tuota tarpeeksi virtaa. Joten tarkista kelasi

Vaikka minulla ei ole enää hoitoa, tämä kuulostaa erittäin uskottavalta (ja myös jotain, jota en tarkistanut), ellei mistään muusta syystä, että se on saman valmistajan ja vuosikymmenen auto, joten he todennäköisesti jakavat malleja. Kun tarkoitat huonoa kelaa, tarkoitatko jakelijan kelaa?
Kuinka hän diagnosoi kelan olevan huono?
@RobertS.Barnesin useimpien kelojen nimellisvastus on painettu niihin; voit määrittää yleismittarilla kelan todellisen vastuksen, ja jos se on kaukana, se tarkoittaa jotain vikaa ja kela murtunut; Mielestäni kelat voivat mennä huonosti, mutta tämä on yleisin ...
#2
+4
R.. GitHub STOP HELPING ICE
2013-04-28 05:31:28 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jos "injektorinpuhdistustuotteet" auttoivat, mutta ne kestivät vain yhden säiliön, yritän ruiskuttaa Seafoamia suoraan kaasulevylle sen sijaan, että panisin lisäainetta polttoaineeseesi. Tämän pitäisi olla paljon tehokkaampaa injektorien puhdistuksessa.

Jos se ei auta, arvaisin parhaiten, että tärinä johtuu yhden tai useamman sylinterin epätasaisesta voimasta muusta syystä kuin suutin. Puristustesti olisi luonnollinen ensimmäinen askel tämän mahdollisuuden tarkistamiseksi. On myös mahdollista, että hihnan kireys on epäjohdonmukainen, kun moottori pyörii huonon välipyörän tai huonojen laakereiden vuoksi vesipumpussa, laturissa, AC-kompressorissa, ohjaustehostimen pumpussa, jne.

Hyviä ehdotuksia! Yritän pian vaahtoa ja palaan tuloksiin. Jos se on hihnapyörä tai huonot laakerit (auto * on * melko vanha, huonot laakerit kaikkialla), kuinka voin tarkistaa sen?
Luotettavin tapa on todennäköisesti ottaa hihnat irti ja yrittää heiluttaa hihnapyörää sivulta toiselle ja ylös / alas ja nähdä, onko siinä leikkiä. Mutta jakohihnassa olevista tavaroista, jotka saattavat olla enemmän töitä kuin haluat tehdä, ellei sinulla ole hyvää syytä uskoa, että se on ongelma. Voit todennäköisesti saada hyvän idean, jos hihnapyörä heiluu vain katsomalla sen liikkumista moottorin käydessä.
Muuten, ennen kuin teet enemmän vaivaa hihnapyörien tarkastamiseen kuin jotkut satunnaiset tarkastukset, sinun pitäisi todennäköisesti tehdä puristustesti ensin, ainakin niin kauan kuin sytytystulpat ovat helposti saatavilla. Valitettavasti se on todennäköisesti todennäköisempi ongelman lähde. Mutta kyllä, tee ensin merenvaahto, koska se on helppoa ja paljon aikaa korjaa vian. :-)
Seafoam ei tehnyt mitään. Puristustesti on seuraava.
#3
+3
cinelli
2013-05-01 13:46:34 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kuulostaa siltä, ​​että joutokäynnin säätöventtiili ja imusarja on poistettava ja puhdistettava.

Tärinä on huonompi, kun se on vaihde kuin vapaa-asennossa

Vaihteella moottorille on paljon suurempi kuormitus. Teho siirtyy voimansiirtoon ja sitten pyöriin. Tämä aiheuttaa tyhjäkäynnin laskevan hieman, ja tässä tunnet eniten tärinää.

Ongelma on pahempi myös lämpimässä moottorissa / vaihteistossa kuin kylmässä

Kun moottori on kylmä, ilma / polttoaine-seos asetetaan (eculla) melko rikkaaseen tilaan. Suurempi tyhjäkäynti, kun moottorin ohjausjärjestelmät auttavat ajoneuvoa saavuttamaan käyttölämpötilan. Kun ajoneuvo on kuuma (käyttölämpötila), seos vähenee huomattavasti, mikä tuo sen takaisin pitäisi olla, mikä aiheuttaa tyhjäkäynnin pudotuksen ja lisää tärinää huomattavasti.

Projektia varten tarvitset muutaman tölkin kaasutinpuhdistinta (kolme, ehkä neljä) ja wiPoista imusarja ja teräsharja (yksi joustavista, jotka muistuttavat putkenpuhdistinta). Irrota imusarja ja suihkuta sisäpuolta ja työnnä harjaa jokaisella juoksuputkella alaspäin, kunnes hiilihydraattien puhdistaja tulee puhtaaksi (ish).

Irrottaessasi imusarjaa päädyt todennäköisesti rikkomaan muutaman asioita, kuten PCV-venttiili, joten haluat ehkä valita yhden näistä myös ollessasi kaupassa tarttumalla tarvikkeisiin. Puhdista myös tyhjäkäynnin ilmanohjain (IAC), kun kaikki on alttiina.

HUOMAUTUS : Tämä korjaus vie jonkin aikaa ja tulee vain niin hyväksi kuin haluat. Joten varmista, että sinulla on päivä, jolloin voit todella repiä siihen. Lupaan, ettet tule katumaan sitä.

Sikäli kuin kiinnikkeet vaihdetaan. Rikkoutuneiden moottori- / voimansiirtotelineiden mukana on paljon muita oireita kuin tärinä. Koska en ole koskaan ajautunut sinun autollasi, en todellakaan voi sanoa, olisinko edes harkinnut niiden korvaamista ongelman ratkaisemiseksi.

Huomaa myös, että ajat in Inline 4. Näiden moottoreiden tiedetään olevan helistinrasiat. Ne antavat paljon suuremman / vähemmän sileän tunteen kuin mikään V-tyylinen moottori.

Kiitos perusteellisesta vastauksesta. Suoleni kertoo minulle, että kaikki, mitä sanot, on oikein, ja minun on tehtävä tämä. Löysät moottorikiinnikkeet jauhivat yhtä CV-niveliäni, joten jouduin vaihtamaan molemmat asiat nykyisestä helistimestä riippumatta.
Tein tämän paitsi että poistin vain kaasupään ja kaikki muut venttiilit ja puhdistin ne. En ottanut koko imusarjaa ulos, koska se olisi edellyttänyt jäähdytysnesteen tyhjentämistä ja paljon enemmän aikaa kuin minulla oli. Joka tapauksessa tällä puhdistuksella ja hiilihydraattien puhdistuksella suoraan imusarjaan ei ollut vaikutusta tärinään, mikä saa minut ajattelemaan, että tämä on väärä tie.
puhdistettiinko tyhjäkäynnillä oleva ilmaventtiili? ja PCV-venttiili puhdistettu / vaihdettu? Kun tyhjäkäynnin säätöventtiili poistetaan, se vuotaa jäähdytysnestettä, se sijaitsee imusarjan takaosassa ja siinä on muutama 12 mm: n pultti. P.S. hiilihydraattien puhdistusaineen ruiskuttaminen suoraan imuaukkoon ei ole sama kuin sen poistaminen ja puhdistaminen.
Kyllä, poistin ja puhdistin molemmat venttiilit perusteellisesti. En poistanut koko imusarjaa, koska tila on melko pieni, tiellä on paljon asioita, ja se vaatisi minua tyhjentämään ja vaihtamaan jäähdytysnesteen, mihin en ollut vielä valmis tekemään juuri. Ongelma voi silti olla jossakin sisääntulon alaosassa ja / tai yhdessä injektorista.
#4
+2
Chris James Champeau
2012-10-06 04:12:42 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Vaihdoitko moottorin kiinnikkeet? Luulisin, että koska joudut vaihtamaan moottorin kiinnikkeitä, on hyvät mahdollisuudet joutua vaihtamaan myös tranny-kiinnikkeitä ... millainen on voimansiirtokokoonpano siinä autossa, koska se on peräkkäin, joskus jos vetoakseli Rwd-auto on epätasapainossa, se ravistaa

moottorikiinnikkeillä tarkoitin kaikkia neljää kiinnikettä, jotka pitävät moottorin ja vaihteiston paikallaan, mukaan lukien vaihteiston kiinnike. kyllä, auto on peräkkäin ja moottori / vaihteisto on asennettu yhdensuuntaisesti akselin kanssa.
#5
+1
Terrence LP
2013-04-30 19:03:28 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Tietojesi perusteella näyttää siltä, ​​että lähetyksesi on matkalla. Jos kiinnikkeet olivat huonot ja autoa ajettiin pitkiä aikoja, rasitat trannya enemmän kuin tavallisesti. Koska FWD-auto on transsun vieressä, vaakatasossa moottoria vasten, se on todennettavissa, kun sanot auton "siirtyvän" sammutettaessa sitä. Tämä kertoo minulle, että vääntömuuttajasi ei ole täysin vapauttanut tai että tranny-vaihteesi / venttiilit / jouset ovat menossa, ellei ole jo huono. Tyhjennän trannynesteen etsimällä metallijätteitä ja vastaavia, tämä kertoo sinulle, että tranny jauhaa sisäisesti, ei hyvä. Tai uusi neste saattaa vähentää vaikutusta, mikä vahvistaa, että se on sinun välityksesi. Siirtyminen moottoriin, jos et näe savua, valkoista tai mustaa, moottori on todennäköisesti kunnossa. Tutki silti tarkasti kampiakseliasi, kun * tämä kampiakseli on ulkoisesti tasapainotettu kyseisen kouran avulla.

Vaihdoin trannynestettä vähän aikaa sitten, eikä metallihakeista tai mistään muusta ollut merkkejä. Uusi neste ei myöskään vaikuttanut vaikutukseen. Tarkistan hihnapyörän, kiitos!
Haluan lisätä myös tarkastella sytytyspuola halkeilua. Kompastuminen voi olla kelasi kaareva lohkoon. Tämä selittäisi sen pahenevan moottorin lämmetessä.
#6
+1
Nomi
2016-11-06 12:12:17 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Minulla on myös ollut tämä tärinä ja hidastava kierrosta- ja sammutusongelma Camrylla. Vietettyään paljon rahaa ja aikaa erilaisiin mekaniikoihin löysin ratkaisun. On ilmavirta-anturi, joka on säännöllisesti puhdistettava hiilihydraattien puhdistusaineella. Puhdistuksen jälkeen moottori on tasaisempi ja normaali.

Aina kun tärinä palaa, tee sama, se on säännöllinen huoltotarvike. En vaihtanut anturia, ehkä tämä olisi pysyvä ratkaisu. Sama ongelma ilmeni Belta 1.0 -versiossa ja teen saman sen kanssa.

#7
  0
Wayne B
2015-07-10 01:13:24 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Äskettäin Ford Fordilla oli 3 litran V6 Essex -moottori, joka ravisteli / tärisi huonosti joutokäynnillä, teki puristustestin ja 2 sylinteriä oli melkein 40 psi alhaisempi kuin muut 4 sylinteriä, otti moottorin irti ja renkaat noilla sylintereillä paistettiin

#8
  0
steven
2016-08-08 03:56:22 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jos asennat muihin kuin OEM-kiinnikkeisiin, ne lähettävät normaalia moottorin tärinää PALJON SUUREMMIN kuin uskot, varsinkin kun ne ovat kylmiä ja kovia. Takaosan moottorin OEM-kiinnike, joka hallitsee tärkeimpiä tärinöitä, on nestetäytteinen ja imuroitu (aktiivinen / passiivinen) tärinän torjumiseksi tyhjäkäynnillä (pehmeä) ja tyhjäkäynnillä (kiinteä). Muilla kuin OEM-kiinnikkeillä ei ole tätä ominaisuutta ja ne välittävät kaiken moottorin tärinän koko ajan.

Voit asua sen kanssa tai käyttää $$$$ päivittääksesi OEM: ksi.

Älä kysy minulta, mistä tiedän ...

#9
  0
Merc
2018-07-27 23:16:24 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Minulla oli samanlainen ongelma, jossa autoni (2012 Mercedes C250) värisi paljon, kun pysähdyin valolle, mutta pysyin vaihde. Kun vaihdoin voimansiirtotelineen, se meni pois. Suosittelen myös moottorin kiinnikkeiden vaihtamista, yksi niistä meni pieleen.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...