Kysymys:
Vilkut napsauttavat satunnaisesti.
Iszi
2011-03-15 01:30:47 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Minulla oli hiljattain vaihdettu vuoden 1994 Jeep Grand Cherokee -nii suuntavälirele säännöllisten / ajoittaisten toimintahäiriöiden takia.

Ennen osan vaihtamista olisi ennakoimattomia tilanteita, jolloin signaalit (vaarat mukaan lukien) ) ei toimisi. Joskus he lopettivat työskentelyn keskellä käyttöä tai joskus eivät vain toimineet siitä lähtien, kun auto käynnistettiin. Useimmiten, kun he olivat lakanneet toimimasta, he eivät aloittaneet töitä vasta seuraavalla kerralla, kun autoa käytettiin. Kerran silloin tällöin se kuitenkin selvisi keskiaseman.

Kun osa on vaihdettu, signaalit toimivat melko luotettavasti. Siitä lähtien on kuitenkin ollut muutama erikoisuus.

Ensinnäkin signaalin ensimmäinen valaistus on aina paljon pidempi kuin jäljellä olevat vilkut. Kun kytken signaalin päälle, se syttyy melkein koko sekunnin, ennen kuin katkaisen ja menen säännölliseen vilkkuvaan rytmiin.

Aihe, joka saa minut todella raaputtamaan päätäni, on se, että harvoin kuulee vain yhden napsautuksen signaalista ilman provokaatiota. Ei näytä olevan mitään erityistä, joka asettaa tämän pois, eikä sitä tapahdu jatkuvasti milloin tahansa, jonka aikana olen todella käyttänyt signaaleja. Lisäksi, kun napsautus kuuluu, en huomaa mitään viitteitä siitä, että jokin signaaleista olisi todella kytketty päälle tai pois.

Mikä voi aiheuttaa tällaisen poikkeaman? Onko tämä todennäköisesti vaaraa (anteeksi sanaa) järjestelmän tai komponenttien terveydelle pitkällä aikavälillä?

EDIT - Joitakin lisätietoja, jotka olen huomannut ongelman jatkuessa:

Aihe on selvempi aamulla tai viileämmällä ja kosteammalla säällä. Toisinaan vain yhden napsautuksen sijaan se on pitkä sarja nopeita napsautuksia ikään kuin jokin olisi juuttunut. Vaikka oireet näyttävät joissakin tapauksissa olevan täysin provosoimattomia, ne usein osuvat jarrupolkimen painallukseen. Kun "jumiutuminen" tapahtuu tällä liipaisimella, jarrun vapauttaminen näyttää helpottavan sitä.

Aiemmin pystyin toistamaan ongelman vain aamuisin. Näyttää siltä, ​​että se tapahtuu melkein milloin tahansa, kun auto käynnistetään "kylmänä", ja vähenee vähitellen ajoneuvon lämmetessä. "Juuttumista" ei ole tapahtunut jonkin aikaa, mutta napsautus jarrulla tapahtuu nyt säännöllisemmin.

Otin auton vähän aikaa sitten kauppaan tarkistamaan asia, mutta tietysti he eivät pystyneet toistamaan tämä ajoittainen ongelma. Ehkä annan sille uuden kuvan, nyt kun sitä tapahtuu useammin.

MUOKKAA - Uusi yksityiskohta.

Näyttää siltä, ​​että tämä ongelma näyttää olevan selvempi aamulla tai viileämpi kostea sää, koska takasulattaja jotenkin pahentaa sitä. Olin myöhässä potkaistessani sitä tänä aamuna ja huomasin, että hetki, jonka tein, oli, kun signaalin napsautin teki "häiritsemisen" jarrutettaessa. Ongelma tapahtuu silti ajoittain ilman takasulatinta, mutta sen taajuus ja vakavuus kasvavat selvästi, kun se on päällä.

Minulla oli vain osa ongelmasi. Ajoittaisia ​​napsautuksia, kun suuntavilkua ei käytetä minun VW Golf 2006 -mallissa; se tuli pienistä metallilastuista, jotka oli ripustettu suuntavilkussa käytettyyn rasvaan, ja se johtaa toisinaan juuri niin paljon sähköä, että laukaisu napsauttaa napsauttamatta, tosiasiallisesti lähettämättä tarpeeksi sähköä merkkivalojen sytyttämiseksi.
@Patrick - Haluatko siirtää kommenttisi vastaukseen? Ajoittaiset napsautukset ovat todella ensisijainen asia, jonka yritän selvittää - loput tavarat ovat vain taustaa varten, jos se on merkityksellistä.
Kolme vastused:
#1
+4
Peter K.
2011-03-15 21:43:51 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Tämä kuulostaa (minulle) maadoitus- / sähköliitäntäongelmalta.

Tarkistin järjestelmän kaikki osat:

  • Rele, joka vaihdettiin, ja sen liitin / liittimet.
  • Itse signaalikytkin.
  • Liitännät itse merkkivaloihin.
  • Kaikkea yhdistävä johtosarja.

Koska kuulostaa siltä, ​​että se on molemmissa osoittimissa (vasemmalla ja oikealla), se on todennäköisesti jotain yhteistä molemmille ryhmille. Katso, voisiko kytkentäkaavio antaa vihjeen siitä, missä tämä voisi olla.

Minulla oli samanlainen ongelma (tosin täysin eri ajoneuvossa), jonka löysin ajoittaisesta maadoituksesta osoittimien kautta. Liittimet puristettiin yhteen antamalla maadoitus. Hapettuminen oli aiheuttanut puristuksen olevan ajoittaisen sähköliitännän.

#2
+3
Patrick
2011-03-15 19:48:24 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Minulla on jonkin verran samanlainen ongelma.

Minulla on ajoittaisia ​​napsautuksia, kun en käytä suuntavilkua vuoden 2006 VW Golfissani.

Sen aiheuttavat pienet metallilastut, jotka ovat suspendoituneet suuntavilkussa käytettyyn rasvaan, ja se johtaa ajoittain juuri niin paljon sähköä, että käynnistää käännöksen napsauttimen lähettämättä tosiasiallisesti riittävästi sähköä signaalin käynnistämiseksi valot.

Ongelma voidaan ratkaista kahdella tavalla:

  1. Irrota suuntavilkkuyksikkö puhdistamalla metallikoskettimet
  2. Suihkuta WD40 signaalikokoonpano (en kokenut mitään ongelmia tässä, mutta YMMV)
#3
+2
NoCarrier
2011-03-15 09:20:05 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Vaihdan itse kytkinkokoonpanon nähdäksesi, jatkuuko ongelma.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 2.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...