Kysymys:
Onko Redline Lightweight Shockproof sopiva ikääntyvälle Subaru Impreza 2004 -vaihteistolle?
Bob Cross
2011-03-08 05:00:24 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Minulla on ikääntyvä (mutta upea) vuoden 2004 Subaru Impreza WRX manuaalivaihteistolla. Jo jonkin aikaa olen huomannut, että synkronoinnit ovat alkaneet tuntua kuluneilta osakekauppiaiden liikkeeseen laskemasta öljystä. Vaihdot ovat hitaampia siihen pisteeseen asti, että ne menevät neljänteen vaihteeseen tai pois.

Olen kuullut Redline Lightweight Shockproofista ja etsin kahta vastausta:

 • Onko tämä sopiva öljy kyseiselle voimansiirrolle (ts. mahdolliset riskit)?

 • Onko tämä sopiva öljy oireisiin?

 • Pohjimmiltaan tämä on päivittäinen kuljettajani innostuneen (mutta ei idiootti) kuljettaja. Etsin parantaa elämänlaatua ilman aikomusta pudottaa kytkimiä vihreässä valossa.

  MUOKKAA vastauksen seuraamiseksi: Olen yrittänyt pitää tämän auton mukavasti. Kaikki ajoitetut huoltotoimet ovat ajan tasalla matkamittarissa 110000 mailia (ja nyt 190K mailia!). Asiat, kuten öljy, jousitus ja pakoputket, hoidan itse, mutta annan teknikoille myös jonkin aikaa pelata ....

  Kolme vastused:
  #1
  +6
  quentin-starin
  2011-06-08 04:30:21 UTC
  view on stackexchange narkive permalink

  Subaru-vaihteistot ovat nirsoita. Sinun olisi turvallisinta mennä Subarun Extra S: n kanssa, mutta sitä voi olla vaikea saada. Kaikissa jälleenmyyjissä ei ole sitä.

  Redline Lightweight Shockproof ja Motul Gear 300 ovat ainoat öljyt, joista tiedän Subaru-omistajien olevan enimmäkseen hyviä kokemuksia.

  Mitä teetkin, älä älä kokeile kenenkään "cocktailia". (Jos vierailet Subaru-foorumeilla tarpeeksi, sinun on pakko törmätä muutamiin vaihteistoöljysekoitusresepteihin)

  Omistan vuoden 2001 Impreza RS: n, jolla oli 4-vaihteinen automaattitranni. Pari vuotta sitten vaihdoin sen 5 megatavuun 90-luvun alun perinnöstä, jossa oli yli 250 kilometriä. Tuo tranny on melko meluisa, todennäköisesti vikaantunut laakeri, mahdollisesti tuloakselilla.

  Laitoin Redline Shockproofin siihen ensimmäistä täyttöä varten, ja se toimi erittäin hyvin. Minulla ei ollut mitään ongelmia talvella, ja lähetyksen melu väheni. Nyt minulla on Extra S, ja melu on hieman voimakkaampi ja sillä on erilainen sävy. En ole kuitenkaan käynyt läpi talven Extra S: n kanssa, joten en ole vieläkään varma, mikä seuraava nestemuutos tulee olemaan.

  vakavasti cocktaililla - se motivoi alkuperäistä kysymystä: hullu puhe, jonka näitte näissä foorumeissa, varsinkin kun monet pääpuhujista ovat ohituslistallani ....
  @Bob: ya, ja osoitettiin enemmän kuin lopullisesti, että cocktaileja ei ollut hyvä käyttää ihmisten lähetyksissä. Lisäsin myös henkilökohtaisen kokemukseni tähän vastaukseen.
  #2
  +5
  Pangea
  2011-03-08 06:55:39 UTC
  view on stackexchange narkive permalink

  Kevyt Schockproof on monien Subaru-omistajien usein valittu valinta sekä NASIOC - että SubaruForester -foorumeilla. Se on sopiva valinta kaikille Subarusille.

  Et mainitse, jos olet seurannut säännöllistä huoltoa, etenkään onko vaihteistoöljyä koskaan vaihdettu. Jos sitä ei ole muutettu, uudella öljyllä on erittäin huomattava vaikutus vaihteeseen ja se varmasti tasoittaa lovisen tunteen. Jos sitä on muutettu, voi olla hyvä aika tutkia lähetyksesi vaurioiden varalta.

  #3
  +3
  Sean Reifschneider
  2011-03-08 14:48:46 UTC
  view on stackexchange narkive permalink

  En ole käyttänyt tätä erityistä voiteluainetta, mutta vanhassa '86 Subaru GL-10: ssä lisäsin voiteluaineen, jota Red Line suositteli, ja olin erittäin tyytyväinen tuloksiin. Minulla oli myös ollut muutamia vaikeuksia, kun synkronoinnit eivät toimineet, ja Red Line MTL ratkaisi nuo ongelmat. Plus, kylmällä säällä minulla ei ollut aikaisemmin nähtyjä siirtymisongelmia.

  Kokemukseni mukaan Red Line -vaihteistoöljy täyttää hypeensä.

  Toistaiseksi Kysy Red Line HQ: lta, onko se sopiva kyseiselle autolle. He olivat erittäin hyödyllisiä suosittelemalla oikeaa painoa ja tyyppiä voiteluaineita GL-10: lle.  Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 2.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
  Loading...