Kysymys:
Kuinka diagnosoida liiallinen jäähdytysnesteen kulutus?
NoCarrier
2011-03-09 23:40:26 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Mikä on paras tapa määrittää jäähdytysnesteen kulutuslähde? Kuinka pitäisi erottaa toisistaan ​​sanovat vuotava jäähdytin, vuotava vesipumppu, vuotavat letkut, palanut päätiiviste tai lohkon / pään halkaisu?

Kaksi vastused:
kkeilman
2011-03-10 04:48:03 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ensinnäkin on ensin selvitettävä, poltatko tai vuotatko sen. Oletetaan, että autosi ei syty valkoista savua ajon aikana - sinun on tehtävä lisädiagnoosi kulutustavan määrittämiseksi.

Tarkista ensin öljy ja jäähdytysneste - jos jompikumpi sisältää maitomainen aine, sinulla on murtunut jotain tai puhallettu HG. Mahdollisesti epäonnistunut öljynjäähdytin (jos se on vesijäähdytteinen). Ainoastaan ​​vuototesti voi määrittää mitään muuta murtumisen lisäksi. Olen kuullut joistakin autoista, joiden imusarjan tiiviste on huono, mikä voi aiheuttaa jäähdytysnesteen imemisen imuputkeen ja palamisen ilman ilmaisimen valkoista savua.

Jos nesteet näyttävät kunnolta, testaa järjestelmän paine. Pohjimmiltaan se on kuin kiinnität polkupyörän pumpun jäähdyttimeen paineistamaan järjestelmää kylmänä. Jos vuoto ei ole ilmeinen, voit käyttää ultraviolettiväriainetta tarkoittamaan sivutusta tai hyvin pieniä vuotoja.

+1 painetestiä varten. Teoriassa painekoketta voidaan käyttää myös moottorin käydessä sen selvittämiseksi, onko pään tiiviste puhallettu. Korkean palamispaineen pitäisi aiheuttaa painemittarin normaalia korkeampi lukema. En kuitenkaan ole koskaan saanut testata tätä kentällä, kuten yleensä, kun pään tiiviste on niin kaukana, se tupakoi jo hulluna.
Älä unohda tarkistaa ilmastointivuotoa tehdessäsi painetestiä. Yleensä jos lämmittimen sydän vuotaa, voit haistaa sen autossa, mutta se on usein unohdettu vuotojen lähde.
trip0d199
2011-03-10 01:14:19 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Yksi tapa olisi saada ajoneuvo käymään ja etsimään, mistä vuoto tulee. Saatat haluta lisätä jäähdytysnestettä ensin parhaan tuloksen saavuttamiseksi. Kuitenkin, jos se on hitaampi vuoto, tämä tekniikka ei välttämättä toimi yhtä hyvin. Mutta sinun pitäisi silti pystyä saamaan viitteitä ongelman sijainnista.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 2.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...