Kysymys:
Oikea Jack-sijainti
Bob Roberts
2011-03-08 23:49:34 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Missä on yleensä paras paikka laittaa tunkki vahingoittumisen estämiseksi nostamisen yhteydessä?

Kaksi vastused:
#1
+16
trip0d199
2011-03-08 23:52:23 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Tunkki tulee sijoittaa runkopalkin alle tai akselille. Lisäksi ennen kuin ryömiä tunkilla nostaman ajoneuvon alle, sinulla on oltava paikallaan ylimääräinen tuki, kuten tunkituki, jotta voit suojautua tunkin epäonnistumisesta.

Minulla oli tunne rungosta, en tiennyt, että voisin käyttää akselia, enkä ajatellut tunkeja. Kiitos
Käytän tunkin vieressä aina puupalaa, jos se epäonnistuu.
Jack-telineet ovat ehdoton pakko. Tunkit liukuvat koko ajan. +1 tälle vastaukselle.
Lisäksi useimmissa autoissa on alustan alapuolella merkinnät, jotka osoittavat, missä tunkki tulisi sijoittaa. Olen varma tämän luotettavuudesta, mutta isäni, kun tunkitukia ei ollut saatavana, käyttäisi auton rengasta (makaa kyljellään maalla rungon alla) varotoimenpiteenä.
Käytä myös seisontajarrua ja pyöräkiiloja, jos niitä on saatavana. (Vaikka haluat ehkä ohittaa edellisen, jos työskentelet jarrujen parissa.)
Ja kun olet saanut sen selville, varmista, että kaikki käyttämäsi autotallit tietävät, mihin tunkki menee. Minulla oli rengasyrityksen aiheuttanut vahinkoa autolleni asettamalla tunkki rakenneosan alle, taivuttamalla sitä vain tarpeeksi pitkälle kääntääkseen ohjausta!
@Patrick - rengastemppu on hyödyllinen myös vaihdettaessa rengasta kentällä. Rengasta uusi pyörä auton alle samalla kun poistat vanhan ja päinvastoin.
#2
+1
Mark Johnson
2012-04-12 10:29:41 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Missä käyttöohjekirjassa / tehtaan huolto-ohjekirjassa sanotaan nostokohdat.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 2.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...