Kysymys:
Kuinka voin korjata roikkuvan päälinjan
Bob Roberts
2011-03-08 23:55:29 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Päävuoreni on alkanut roikkua etumatkustajan yli. Vaikka se ei aiheuta minulle mitään ongelmia (se ei ole niin alhainen, että se osuu matkustajaan tai häiritsee minua), se on erittäin ruma. Mikä on paras tapa korjata ongelma?

peukalot! :-)
Tämä osuu kotiin minulle. Muistan tämän ongelman yhdessä ensimmäisistä autoistani.
@Troggy, Mielestäni tämä on yleinen ensimmäinen autokokemus suurelle osalle ihmisiä. Ensimmäisen auton tarkistusluettelo on ** 1) ** Käynnissä ** 2) ** Onko turvavyöt ** 3) ** päätuoli taipuu.
Neljä vastused:
#1
+3
trip0d199
2011-03-09 00:16:12 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Oliko tämä ongelma myös vanhemmassa kuorma-autossa. On olemassa muutama vaihtoehto:

  1. Verhoile se uudelleen. Voit tehdä tämän itse tai tehdä sen ammattimaisesti. Jos tekisit sen, sinun on poistettava koristelistat sisäpuolelta kattoa pitkin ja poistettava kangas. Se voidaan kiinnittää ohutlevyyn muovikiinnikkeillä. Haluat tallentaa niin monta näistä kuin mahdollista. Sitten tee päätös siitä, haluatko poistaa vanhan kankaan kokonaan, peittää sen vai kiristääkö se vain. Laita sitten uusi kangas päälle käyttämällä hieman liimaa keskellä ja käytä joitain niittejä kankaan takapuolen vanhenemiseen lähellä päitä, jotka peitettäisi verhoilulla. Asenna uudelleen, ja sinun pitäisi olla hyvä mennä!

  2. Ota se mukaan. Voit helposti tehdä tämän itse, käytä vain pieniä metalliruuveja, jotka sopivat kankaan väriin.

#2
+3
Patrick
2011-03-09 00:16:51 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Suosittelisin liimaa, joka on suunniteltu päälinjoille (ala Permatex).

Vaihtoehto tälle olisi kontaktisementti, vaikka sinulla saattaa olla läpivientiä.

Jos päälinja on venytetty iän myötä, sinun on ehkä ostettava uusi päällikkö.

Tai ehkä voisit liimata keskeltä ulospäin ja leikata päällisen reunoista.
#3
+2
user12998
2015-11-02 03:26:37 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Verhon kiristystangot, ne, jotka menevät ikkunan kehyksen sisäpuolelle. Sain "paksumman" (4 dollaria + walmart) etu- ja takaistuinten väliin ja "ohuemman" (2 dollaria + walmart) takana olevien vaatetelineiden väliin. Tarvitsin enemmän tilaa ja uima-altaan nuudelit olivat sesongin ulkopuolella, joten käytin LVI-eristysnuudeleita (12 jalkaa 2 dollaria + walmart). En väitä olevani asiantuntija, mutta se oli nopea ja halpa korjaus '98 Buickille.

#4
+1
BrianK
2011-03-22 23:13:18 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Neuvoni on olla käyttämättä liikaa aikaa yrittämään kiinnittää se uudelleen ruiskutettavilla liimoilla. Poistin kerran päällisen ja kaavin sitten kaikki irtonaiset vaahdot pois. Sitten ruiskutettiin ja liimattiin takaisin. Se kesti muutaman kuukauden, jos niin kauan. Sain toisen auton, joka oli verhoiltu ammattimaisesti, ja se maksoi vähemmän kuin luulin sen olevan ja se oli kaunis.

Voinko kysyä, kuinka paljon se maksaa?


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 2.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...