Kysymys:
2005 Ford Taurus - Onko tavallisen pakkasnesteen käyttö todella haitallista?
Noah Goodrich
2011-03-08 08:04:51 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Vaimoni puhui mekaanikon kanssa, kun hän vei auton viime viikolla turvallisuus- ja päästötarkastukseen, ja mekaanikko kertoi hänelle, että meidän piti viedä Ford Taurus Ford-jälleenmyyjään tai johonkin heidän myymälöistään (hän ketjussa) lisätä tai vaihtaa pakkasnestettä autoon, muuten se pilaa ilmeisesti jäähdyttimen.

Koska tämä on uusin auto, jonka olen koskaan omistanut, en tiedä onko tämä jokin uudempien ajoneuvojen erikoisuus tai ehkä jotain Fordille ominaisia.

Voiko kukaan antaa selvennyksiä?

Kertoi mekaanikko hänelle muuta kuin? Onko jäätymisenestoaine gunky? Matala? Suosittiko hän huuhtelua? Pilaa enemmän kuin jäähdyttimesi, jos sinulla on vähän virtaa tai sinulla on mätää pakkasnestettä.
Suosittelen, ettet palaa mihin tahansa tai kuka sinulle kertoi. Niin monet autopalvelut / varaosat myyvät asiakkaiden tietämättömyydestä. Sinun on oltava hyvin varovainen. Katso John Gardeniersin vastaus loogiseen vastaukseen tähän.
Kuusi vastused:
#1
+15
John Gardeniers
2011-03-08 08:30:36 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Aloitetaan siitä, että Ford ei tee pakkasnestettä, vaan ostaa sen. Sillä on tietysti tietyt tiedot, mutta samoin kaikki pakkasnesteet. Sen tekee myös yksi tuotteen suurimmista tuottajista. Jos löydät Ford-tekniset tiedot, voit verrata sitä muihin merkkeihin. Vaihtoehtoisesti voit ottaa yhteyttä eri tuotemerkkien pakkasnesteen valmistajiin ja kysyä heiltä tuotteidensa yhteensopivuutta kyseisen ajoneuvon kanssa. Sinun ei tarvitse käyttää tiettyä tuotemerkkiä, vain yhteensopivaa tuotemerkkiä.

#2
+8
MT_Head
2011-06-26 12:25:43 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Pakkasneste on sekoitus useita eri ainesosia: jäätymisenestoaine / jäähdytysnesteen vaikuttava aine, (enimmäkseen) vesi, korroosionestoaineet, jotka estävät vettä ruostumasta moottorisi sisäpuolelta, sekä salainen yrttien ja mausteiden sekoitus kukin valmistaja.

Aktiiviselle aineelle on useita erilaisia ​​valintoja (eteeniglykoli, metanoli, propyleeniglykoli); niiden sekoittaminen moottoriin (täyttämällä uudella tyypillä) on todennäköisesti huono asia. PG: n asettaminen EG: lle suunniteltuun järjestelmään voi myös olla ongelma, vaikka järjestelmä olisi huuhdeltu (eikä täydellistä huuhtelua ole olemassa.) Todellinen hauska alkaa kuitenkin, kun sekoitat (tai et sovi yhteen) korroosionestoaineita. Älä vain tee sitä. Wikipediassa on kohtuullista tietoa aiheesta...

Alarivi: Sinun ei todellakaan tarvitse olla Fordin jälleenmyyjälle oikean tavaran saamiseksi ... mutta oikean tavaran hankkiminen on itse asiassa erittäin tärkeää, riippumatta siitä, mistä saat sen.

Voi, ja salaiset yrtit ja mausteet? Kuka tietää.

#3
+4
Lex
2012-10-26 18:33:49 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Myöhäinen malli Taurus käyttää erityistä jäähdytysnestettä (yleensä oranssia), joka, toisin kuin tavallinen kaksivuotinen huuhtelu ja vaihto, huolletaan vain noin 90 000 maililla tai vastaavalla kilometrillä. Yleisten pakkasnesteiden (vihreä ja sininen) käyttö vahingoittaa. Käytä suositeltua Ford-jäähdytysnestettä Tauruksessa. Sinua saatettiin suositella menemään Fordiin siitä selvästä syystä, että menit sinne, missä olet: koska et voi tai halua olla huolimatta omasta autostasi.

Ainoa paras paikka kysyä autostasi mekaanikon neuvoja - luonnollisesti - olisi Fordin huolto-osasto - kysymyksen esittämisestä ei veloiteta. Kuulostaa täältä kuin mekaanikkosi olisi todella asiantunteva; jos hän olisi väärintekijä, miksi et pidä palvelua itsellesi! Jos Härkäsi on määrä suorittaa jäähdytysnesteen huoltoa, voi hyvinkin olla, että erikoislaitteita, esimerkiksi järjestelmän uudelleenkalibrointi- tai ohjelmointilaitteita tai ohjelmistoja, ei ole saatavana sinun ja joidenkin muiden huoltoliikkeiden kanssa.

Tämä vastaus on kirjoittajan oman Taurus-huolto-oppaan innoittamana. ja suora kehotus Fordin huolto- ja varaosastoilta. Jos pystyt tekemään oman jäähdytysnestesäiliön täyttämisen (mutta varo ylitäyttämästä), voit ostaa oikean Motorcraft-jäähdytysnesteen autollesi.

#4
+2
Rory Alsop
2011-06-29 16:46:52 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kysymyksestäsi jäänyt pala - näyttää siltä, ​​että olet ajatellut syyn, jonka mekaanikko käski sinun mennä Ford-jälleenmyyjän luokse, johtuen pakkasnesteen takia. lisensoitu jäähdyttimen tyhjentämiseen ja täyttämiseen - takuita voi olla.

(Tiedän, että se ei vastaa otsikkokysymykseen, mutta voi silti olla oikea vastaus tilanteeseesi)

Tiedän, että nämä kysymykset ja vastaukset ovat molemmat vanhoja, mutta Yhdysvalloissa tämä vastaus on räikeästi väärä. Liittovaltion kauppakomission mukaan: "... on laitonta, että jälleenmyyjä kieltää takuusi yksinkertaisesti siksi, että joku muu on suorittanut rutiinihuollon tai korjauksen. Rutiinihuoltoon sisältyy usein öljynvaihto, renkaiden kierto, hihnan vaihto, nestetarkastus ja huuhtelut, uudet jarrupalat ja tarkastukset ... Lähde: https: //www.consumer.ftc.gov/articles/0138-auto-warranties-routine-maintenance
#5
-1
BMW Metro
2017-11-09 00:44:42 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Minun täytyi mennä 7 sivua Bing-hakuun löytääksesi tämän Ford Antifreeze -kaavion, mutta se oli sen arvoista! http://machenry.com/documents/CoolantChart.pdf

  • Paul C. (Vuotava jäähdytysnesteen Taurus-omistaja).
Tervetuloa moottoriajoneuvojen huoltoon! Vaikka tämä voi teoriassa vastata kysymykseen, [olisi parempi] (// meta.stackoverflow.com/q/8259) sisällyttää vastauksen olennaiset osat tähän ja tarjota linkki viitteeksi.
#6
-2
XTL
2012-03-20 23:00:49 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Siihen ei ole melkein varmasti mitään teknistä syytä, mutta syynä voi olla epämiellyttävä syy. Se voi liittyä valmistajan suosituksiin, takaiskuihin tai jopa takuuehtoihin. Ja kuten toinen vastaus sanoi, se ei välttämättä koske nesteitä. Sinun on selvitettävä tarkalleen, mitä henkilö sanoi ja miksi tietää, mitä hän tarkoitti.

(Päivitetyn) käsikirjasi tulisi kertoa sinulle, millaisia ​​nesteitä tarvitaan ja sopivat moottorillesi.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 2.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...