Kysymys:
Mikä pultti korvaa etutankopultit vuoden 2004 Subaru WRX -vaunussa?
Bob Cross
2011-03-09 06:47:53 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Korvatessani äskettäin kuluneet päälinkit ihanilla Kartboy-paloilla, huomasin, että minulla oli takapuolella takertunut pultti. Pystyin saamaan lyhytaikaisen vaihdon, kunnes tilasin uuden Kartboy-pultin, mutta huomasin, että niissä ei ole pultteja vaunun etuosiin. loppulinkki vuoden 2004 WRX-vaunulle? Onko tällaiselle kappaleelle helppo lähde?

Hmmmm luulisin, että jälleenmyyjä tai pelastuspiha on paras paikka saada tarkka korvaus?
Kaksi vastused:
#1
+7
rmalouf
2011-03-15 03:24:22 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Verkossa on erinomainen Subaru-varaosaluettelo. Mielestäni tämä on piirustus, jonka haluat. En ole kuitenkaan varma, mitä tarkoitat "etupultilla" - eikö se ole suoraan toisen yläpuolella?

hyvin lähellä - todellinen kuva on tämä: http://opposedforces.com/parts/impreza/us_g11/type_20/suspension_and_axle/front_suspension/illustration_1/ Vaihda vastauksesi ja hyväksyn sen. Kiitos!
Anteeksi, sekaisin ... etupultit, takalenkit ... se on nyt korjattu!
#2
+2
S_Niles
2011-03-09 11:55:02 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Paras lähde on paikallinen jälleenmyyjäsi. Riippuen siitä, kuinka hyvät osakaaviot ovat, voi olla tuskaa tilata oikea pultti. Jos teet sen verkossa tai puhelimitse, heillä on hyvät mahdollisuudet tilata väärä. Mene osalaskuriin ja katso kuvaa osien asiantuntijan kanssa. Toivottavasti tarkka pultti on riittävän helppo osoittaa.

On todennäköistä, että heidän on tilattava se erikseen. Jos väärä tulee sisään, sinun ei tarvitse huolehtia edestakaisesta toimituksesta.

Siellä on joitain todella huonojen osien kaavioita, jopa virallisissa jälleenmyyjissä.

Erittäin hyvä neuvo täällä oikean osan tehokkaan paikantamisen löytämisessä. Hyvin yleistä saada väärä osa kerrallaan tai kahdella ...


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 2.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...