Kysymys:
Täytyykö minun puristaa jouset joustavien tornitukien asentamiseksi?
eidylon
2011-03-08 10:43:59 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Minulla on 99-vuotias Maxima.

Harkitsen tukijalkojen asentamista. Pitäisikö minun tehdä niin jousipuristustyökalut, jotka pitävät jouset jousilla, vai riittääkö auton paino pitämään sitä paikallaan, kun irrotan tornien pultit?

Kaksi vastused:
#1
+9
Nick
2012-08-03 22:31:25 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Yleensä tukivarret kiinnittyvät pultteihin, jotka kiinnittävät joustokokoonpanon autoon. Jousta pitää paikallaan joustokokoonpanossa keskellä oleva mutteri, jota en ole koskaan tarvinnut irrottaa tukijalkojen asentamiseksi. Katso, kuinka alla olevan tuen keskellä on reikä ylemmälle iskumutterille:

Strut brace install

Tämä iskumutteri pitää ylemmän jousi-ahvenen iskuun, missä iskut ovat pysähtyy niissä estääkseen niitä liikaa. Tämä pitää jousen kokoonpanossa.

Strut

Joten kokoonpano voi pudota, jos pyöriä ei tueta. Tornipulttien tuen irrottaminen ei ole ongelma, jos auto on maassa.

Hyviä kuvia - ne tekevät asiasta hyvin.
#2
+7
Patrick
2011-03-08 10:50:48 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Auton paino riittää pitämään jousen purkautumasta kokonaan ja vetämästä joustorungon pohjaa autossa.

Sinun on oltava varovainen, ettet työnnä autoa ylös ilman Pultit on kuitenkin kiinnitetty tiukasti, mikä voi aiheuttaa vaarallisen tilanteen. Lisäksi jos työskentelet jousen eteläpuoliskolla, jossa se on vuorovaikutuksessa pyöränvarren kanssa, PITÄÄ käyttää puristustyökalua, koska se on paineen alla ja voi ampua irti, kun kokoonpanoa yhdessä pitävät pultit irtoavat. / p>

TURVALLISUUSOHJE

Sinun on aina oltava erittäin varovainen työskennellessäsi paineistettujen järjestelmien kanssa, olipa kyseessä jousi, moottori tai hydrauliikka. Tarkista ajoneuvon käyttöoppaasta ennen työn aloittamista, jotta tunnet tietyn autosi järjestelmät.

Kiitos! Mitä tulee tornin pulttien kiristämiseen takaisin asennuksen yhteydessä, oletan, että nämä ovat kiristetty kiristettäviksi tiettyyn momenttiin, kyllä? Joten niin kauan kuin kiristän ne teknisiin tietoihin, niiden pitäisi olla kunnossa, oikein?
@eidylon kyllä, kunhan kiristät pultit alas nuorten vääntömomentin spesifikaatiosi, voit olla kunnossa
+1 Lisään painovoiman paineistettujen komponenttien luetteloon.
Siisti, kiitos tiedoista! @Bob - Hyvä kommentti! :)


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 2.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...