Kysymys:
Teflon Päällystää uusi auto
Apache Fan
2011-03-08 12:14:33 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Uutta autoa ostaessaan jälleenmyyjä ehdottaa teflonpinnoitusta autollesi, jotta maalin kiilto kestää kauemmin. Tiedän, että tefloni on aine, joka ei helposti tartu mihinkään muuhun aineeseen. Joten onko tämä hoito oikea vai huijaus?

- Päivitys

Tutki DuPont -sivustoa. Löysin tämän tapaustutkimuksen -

Sovelluksen kuvaus Oletko toivonut, että uusi ajoneuvosi voisi pysyä uudenaikaisena pitkällä kiiltävällä "märällä ulkonäöllä", joka kääntää päät ja kehottaa pysäköintipalvelijoita pysäköimään sinut eteen? Tähän asti ylpeä, uusi omistuskokemus oli liian usein pilaantunut hienoista pyörrejäljistä puhdistuksessa tai pinnan tylsistymisessä ja samentumisessa alkioiden altistumisesta. Tänään Ford Motor Company tarjoaa ainutlaatuisen, ensiluokkaisen maalaustyön, joka kestää naarmuuntumista ja pilkkomista pidempään kuin mikä tahansa muu pysäköintialueella oleva ajoneuvo.

Näyttää siltä, ​​että mikä on kallista ja tehty valmistushetkellä eikä myöhemmin.

Pidän Seinfeldin kohtauksesta, jossa Jerry kysyy aluskarvasta ja Putty vastaa "Emme edes tiedä mikä se on". Ohittaisin sen.
Kolme vastused:
#1
+8
Don Fitz
2011-03-16 00:51:48 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Useimmat jälleenmyyjät tarjoavat näitä päällysteitä ja suojaavia aineita, ja ne ovat vain vähän vaha (jos mitään). Sanon aina jälleenmyyjälle, että en halua mitään näistä pinnoitteista, enkä maksa niistä. He ottavat latauksen aina pois.

Mikään muu ei pidä viimeistelysi hyvänä paitsi säännöllinen huolto. Vietin 8 vuotta autojen koriteollisuudessa enkä koskaan nähnyt "autiomaa suojaavaa pinnoitetta" missään muualla kuin jälleenmyyjän markkinointiesitteessä.

#2
+3
jmort253
2011-03-08 12:19:05 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Se voi olla kunnossa hetkeksi, mutta nämä asiat saattavat lopulta alkaa hilseillä. Minulla oli Monte Carlo, josta nämä jutut alkoivat tulla pois. Sen alla oleva maali oli tasainen ja himmeä, ja se näytti melko huonolta.

Tässä on tämän kysymyksen kaltainen lanka ihmisten kanssa, jotka väittävät, ettet tarvitse pinnoitetta.

#3
+3
Alex
2011-03-16 01:34:48 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Teflonia ei ole lainkaan tai vain vähän. Teflonin sulamispiste on useita ukkosasteita, eikä kukaan pysty soveltamaan sitä tavalliseen autoon. ;) Suurin osa näistä ns. Parannetuista suojuksista (Waxoyl-, Teflon-pinnoite jne.) Ovat korkeintaan jotkut kemiallisen vahan kaltaiset kerrokset, joita levitetään autoon. Suojaus ja kiilto ovat paljon parempia kunnioitettujen tuotemerkkien tavallisilla vahoilla, vaikka molemmat vaativat hoitoa (ei autopesu!) Ja huoltoa.

Olen samaa mieltä Alexin kanssa, todellisella teflonilla on erittäin korkea sulamispiste, eikä se ole helppo tehtävä levittää autoon. Pikemminkin se vahingoittaa todellista maalia. Se on vain hyvälaatuinen vahapinnoite. Jopa yhdellä käyttökerralla voit käyttää myös kirkasta kiiltosuihketta ja levittää sen itse autollesi. Muista pitää ajoneuvoasi auringonvalossa tunnin ajan imeytyäksesi luonnollisesti. Voit helposti saada kirkkaan kiillon suihkun maalaamosta vain 3-5 dollaria.


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 2.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...