Kysymys:
Visiirin huurtumisen estäminen
Audrius
2011-03-08 04:18:58 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kuinka estät visiirisi huurtumisen?

Tilasin tänään lukon HJC-kypärääni varten, mutta olin lukenut joitain hyviä asioita NEC pinkstickistä (jonkinlainen vaha visiirille). Yleensä pidän visiiriä vain hieman auki, mutta sateen aikana se ei ole vaihtoehto.

@Joel Spolsky, päiväni on valmis. Olen nähnyt Joelin muokkaavan auton huoltokysymystä. Nyt, jos vain hän integroisi öljynvaihdon Fogbugz 9: ään ...
Tämä on niin kaukana aiheesta, en edes näe sitä enää!
@Styne666, Näen asian molemmat puolet - se ei selvästikään pitänyt minua aiheen ulkopuolisena viime maaliskuussa. Pidän huonosti toimivaa huurteenpoistajaa / huurteenpoistajaa varmasti ongelmana autossani. Se, että OP kysyy pienestä tuulilasista hänen kasvojensa edessä, on analoginen tilanne.
Viisi vastused:
#1
+8
Mike Deck
2011-03-08 04:31:26 UTC
view on stackexchange narkive permalink

RainX valmistaa huurtumista estävän tuotteen erityisesti käytettäväksi tuulilaseissa, mutta en ymmärrä miksi et voinut käyttää sitä myös kypärävisiirissä. Ollakseni rehellinen, kokemukseni mukaan sen käyttäminen tuulilaseissa ei toimi kovin hyvin, mutta se on parempi kuin ei mitään.

Vaihtoehtoisesti sukellusnaamareille on tehty laaja valikoima huurtumisenestoratkaisuja, jotka Minulla on ollut paljon menestystä kyseisissä sovelluksissa.

Näiden tuotteiden käytön avain, olipa kyseessä RainX tai jokin muu, on varmistaa, että sisäpinta on kristallipuhdas. Hammastahna on todella erinomainen kiillotusaine / puhdistusaine tämän tyyppisille pinnoille. Laita pieni hankaus visiirin sisäpuolelle ja hankaa sitten märillä sormilla minuutti tai kaksi. Huuhtele puhtaalla vedellä ja kuivaa kevyesti paperipyyhkeellä. Vältä öljyjen tai muiden kemiallisten jäännösten joutumista pinnalle sen puhdistamisen jälkeen.

+1 Olen käyttänyt RainXia aikaisemmin melko hyväksyttävillä tuloksilla.
Hammastahnaa asia oli uusi. Yritin aina puhdistaa visiirin sisäosan erityisillä suihkeilla tai pesunesteellä, mutta se aina rasvaa jotenkin. Kokeiltu hammastahna ja se pysyy puhtaana toistaiseksi.
Mr Sheen -huonekäsittely toimii verrattain RainX: ään, kun se tekee vesihelmistä pois ja vähentää sumua. Sitä on vielä sovellettava säännöllisesti uudelleen, eikä se paranna sumuutumista kokonaan, mutta kuulen, että voit käyttää sitä Iridiumilla päällystetyissä visiireissä.
#2
+5
Simon Whitaker
2011-03-08 04:35:12 UTC
view on stackexchange narkive permalink

+1 Pinlock-insertteille - minulla on ollut ne kaikilla kypärilleni, jotka minulla on ollut, ja ne ovat erittäin tehokkaita.

Halvemmana vaihtoehtona ystävä tapasi levittää pienen määrän pesua. -neste visiirinsä sisäpuolella ja sanoi, että se toimi myös hyvin. En ole kuitenkaan kokeillut itse.

ainoa ongelma lukituslukkojen kanssa on, että yläreuna voi olla oikea näköyhteydessäsi (erityisesti HJC: lläni), mutta aion ajaa nyt ilman heitä.
#3
+4
mrdenny
2011-03-08 05:08:11 UTC
view on stackexchange narkive permalink

My Shoeissani on etuluukku, joka osoittaa kohti visiiriä, joka hoitaa ongelman nopeasti. Kun nämä ärsyttävät punaiset valot ja stop-merkit tulevat esiin, murtan visiirin auki.

Sade ei ole koskaan ollut ongelma minulle, koska olen SoCalissa ja emme usko sateeseen.

#4
+2
Brian Knoblauch
2011-06-02 23:55:14 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Käytän FogCity-keppiä kypäräni "insertteihin". Tekee erimaailman. Sain kypärän, joka on nyt saavuttanut eläkeiän ja insertti toimii edelleen kuin uusi! Paljon parempi kuin vaha / neste, jota on levitettävä ajoittain uudelleen.

#5
+1
Alexander
2015-01-02 03:31:35 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Halvin tapa tai jos sinulla ei ole muita vaihtoehtoja, on yksinkertaisesti sylkeä visiiri ja tahriida se sormellasi. Se pääsee vesimolekyylien väliin ja estää niitä "pitämästä" toisiaan ja leviämistä.

Tiedän, että se ei kuulosta hyvältä, mutta se toimii!

Todellakin. Se todella toimii todella hyvin.


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 2.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...