Kysymys:
Onko polttoainejärjestelmän puhdistusaineiden (kuten Gumout) syytä käyttää säännöllisesti?
divided
2011-03-09 21:00:33 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ovatko polttoainejärjestelmän puhdistusaineiden (kuten Gumout) säännöllisen käytön arvoiset?

lue http://meta.mechanics.stackexchange.com/questions/3/making-a-site-for-professionals
Kolme vastused:
#1
+12
Cᴏʀʏ
2011-03-09 22:56:28 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ellei sinulla ole poikkeuksellisia olosuhteita tai oikeutettua syytä käyttää sitä, älä. Mahdollisuudet ovat, että käyttö väliaikaisesti aiheuttaa oireiden lieventymisen, mutta palaa myöhemmin uudelleen.

Tapa, jolla näen sen, jos ajoneuvosi tarvitsisi sitä, löydät sen käyttöohjekirjan suositelluista huoltotarvikeluetteloista. .

Mielestäni tämän kysymyksen toinen puoli on, että sinun on ensin vastattava, kuinka vanha ajoneuvo on, kuinka monta mailia siinä, onko sitä säännöllisesti huollettu (miksi tarvitset puhdistajaa ensinnäkin )?

Joten palaan ensimmäiseen huomautukseeni, jos sinun on kipeästi kokeiltava sitä, mene sinne, muuten selvitä ongelmaasi ennen kemikaalien tiputtamista polttoainesäiliöön.

#2
+1
theonlylos
2011-08-06 22:08:33 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Vaikka tämä ei ole tieteellinen testi, olen kokemuksestani todennut, että Gumoutin tai Berrymans B-12: n (joka on paljon halvempi, mutta erittäin tehokas) käyttö 3000 mailin välein on ollut melko tehokasta moottorini puhtaampana.

Olen vahvistanut tämän, koska viime vuonna kun vaihdoin isäni autoni öljyä, päätin käyttää SeaFoamia (toinen erinomainen polttoainejärjestelmän puhdistaja - vaikka se on 9 dollaria tölkki, joten säästän öljynvaihtoaikaa) läpi isäni Ford Thunderbirdin saanti. Se on melko yleinen Seafoamin käyttö, koska se on melko yksinkertainen DIY-perusteellinen puhdistus auton polttoainejärjestelmästä, joka on paljon perusteellisempaa kuin vain nesteen lisääminen polttoainesäiliön läpi.

Seafoamin lisäämisen jälkeen juoksin auto koeajoa varten ja kirjaimellisesti massiivinen savupilvi ammuttiin auton pakokaasuista kuin vetokilpailija. Savu oli itse asiassa kaikki polttoaineenottojärjestelmän pila, jonka SeaFoam poisti.

Tehtyäni Thunderbirdin tein saman menettelyn Toyota Avalonilla kuin mitä olen ollut. lisäämällä Gumout tai B-12 (riippuen myytävistä tuotteista) 3000 mailin välein ja kun tein Seafoam-juoksun, pienen savuputken jälkeen muutaman sekunnin ajan autoni pakoputki oli kirjaimellisesti puhdas.

Nyt , mittarilukema saattaa vaihdella ajotavan ja autotyypin mukaan, mutta ainakin katsokaa Seafoamia, koska sitä käytetään koko ajan kampiakseliin, polttoaineenottoon ja polttoainejärjestelmään - ja käytännöllisesti katsoen kaikkiin puhtaampiin auto-foorumeihin Valitsemalla.

Rutiinipuhdistuksiin (joka 3000 mailia kohden) lisätään vain tölkki Berrymans B-12 (yleensä 3 dollaria tölkki) tai menen Gumoutin mukana, jos se on myynnissä. Varmista vain, että se on polttoainejärjestelmän puhdistaja eikä polttoaineen ruiskutussuuttimen puhdistusaine, koska jälkimmäinen antaa kertymien kerääntyä sen lisäämisen jälkeen.

Menestystarinasta huolimatta huomautan kuitenkin, että jos sinulla on polttoainetta vakavia järjestelmäongelmia (ts. tarkista moottorin valo, sytytysvirheet, erittäin tukkeutuneet injektorit jne.) Mekaanikkoon meneminen on välttämätöntä.

En usko, että merenvaahdon savu osoittaa minkäänlaista "puhdistusta". Katso tämä video, jossa kaveri testaa meren vaahtoa puhtaalla moottorilla. https://www.youtube.com/watch?v=FO_UIVRT7uM
#3
  0
Alex Nob
2014-07-21 11:12:51 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Omasta kokemuksestani lähtien Gumout kuuluu maailman pahimpaan tuotteeseen, jota olen koskaan käyttänyt. Hinta on toisaalta likainen halpa, mutta saat aina mitä maksat. Voit lukea lisätietoja gumout-injektorin puhdistusaineista täältä: http://fuelinjectorcleanerreviews.com/gumout-fuel-system-cleaner- arvostelu /Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 2.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...