Kysymys:
Paperin ilmansuodattimen puhdistaminen
Kendrick
2011-03-08 21:59:40 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Minulla on vuoden 1989 Yamaha FZX 750, enkä löydä sille uutta suodatinta. Mikä on paras tapa puhdistaa ilmansuodatin?

Löydätkö Internetistä? http://www.bikebandit.com/1989-yamaha-fz750-air-filters/c/a642495?mg=10686&t=1
@Pearsonartphoto, mekaanikkoni (joka on erinomainen) ei löytänyt sitä, enkä löytänyt itse verkosta alle 50 dollaria (ja silloinkin en uskonut, että se oli oikea). Yhdistämäsi on FZ: lle, joka on erikokoinen kuin tarvitsen.
Oh, NM ... Huokaus ...
Kahdeksan vastused:
#1
+5
NoCarrier
2011-03-09 04:49:46 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Koska se on paperipohjainen, kykysi puhdistaa se on jonkin verran rajoitettua. Mekaaninen sekoittaminen (ts. Harjalla) on epämääräistä, koska suodatinelementti voi vaurioitua. Voit yrittää kuvata paineilmaa suodattimen vastakkaisesta suunnasta, mutta se poistaa vain suuremmat likapalat, ja jos et ole varovainen, voi myös vahingoittaa elementtiä. Jos katsot tarkasti laskosten välistä, huomaat, että paperielementin mikroskooppiset huokoset ovat kaikki tukossa hiukkasilla, joita ei ole helppo poistaa.

Lyhyesti sanottuna: kaikilla puhdistamisilla, jotka voit suorittaa vahingoittamatta suodatinta, ilmavirrassa on merkityksetön hyöty.

Useat ihmiset (offline-tilassa) suosittelivat sen puhaltamista paineilmalla, mutta suodattimen sisäpuolella on rasvainen tunne ja epäilen, että se toimisi (kuten sanoitte, hienojen, vaikeasti poistettavien hiukkasten kanssa). Näyttää siltä, ​​että vastaus on korvata ...
Puhumattakaan paperiset ilmansuodattimet imevät kosteutta ilmasta ja ovat itse asiassa tuhoavia. Mietin, voitko vaihtaa sen kankaaseen suodattimeen? Tiedän, että monet katupyörät käyttävät paperisuodattimia, mutta mielestäni voit käyttää kangaspohjaisia, eikä sen pitäisi satuttaa. Sinun pitäisi todennäköisesti ensin tutkia.
#2
+3
S_Niles
2011-03-09 05:36:50 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Olen samaa mieltä NoCarrierin kanssa, sinun on todella puututtava ongelman lähteeseen, joka on kyky saada uusi suodatin.

Olen epävarma eBayn suosittelemisesta, mutta tämä kaveri on tähtiluokitus, ja se näyttää erikoistuneen moottoripyöriin. Hänellä on luettelo tälle suodattimelle, jonka määrä on yli 10. Kommunikoi hänen kanssaan saadaksesi selville, tuleeko tämä sinulle hyödyksi, ja harkitse moninkertaisten ostamista toimituskulujen kompensoimiseksi (hän ​​on Isossa-Britanniassa).

Toinen vaihtoehto on jälkimarkkinoiden suodatin. Voi olla mahdollista muokata ilmalaatikkoa sallimaan mukautetun suodattimen käyttö. Tämä ei ole suunnitelma A, mutta se on parempi kuin yrittää pitää paperisuodatin vanhentumispäivän ohi.

Olen aina epäselvä ebaystä, enkä pidä merenkulun ulkopuolelta, mutta tämä on ylivoimaisesti paras hinta, jonka olen nähnyt. Olen harkinnut ilmalaatikon muokkaamista sopivaksi toiseen suodattimeen, joten jos päätän vaihtaa (tai se osoittautuu vääräksi oeniksi), voin tehdä joitain mittauksia ja nähdä, löydänkö jotain läheistä ...
#3
+2
Dwayne Charrington
2011-03-09 08:00:37 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Sinun kannattaa ehdottomasti löytää uusi suodatin ja koska suodatin on paperipohjaista, vaihtoehtosi ovat rajalliset puhdistustarkoituksiin. Jos omistat ilmakompressorin, yritä rajoittaa ulos tulevan ilman määrä lähimpään alimpaan asetukseen ja puhaltaa ilmaa varovasti suodattimeen, mikä saattaa auttaa puhdistamaan sitä hieman, mutta lopulta et voi enää puhdistaa sitä kunnolla ja saattaa olla avaamassa ongelmia, sitä kauemmin jätät sen.

#4
+2
Hirak
2015-03-13 00:41:11 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Minulla on 4-vuotias Yamaha SZR-pyörä, ja vaihdoin ilmansuodattimen joka 8.000 km. Se on oranssi paperinen ilmansuodatin. Käytän menetelmää ilmansuodattimen puhdistamiseen 1500 km: n välein, ja se toimii todella, jos teet sen huolellisesti. Se vie aikaa.

  1. Liota ilmansuodatinta 3-4 tunnin ajan pesuaineliuoksessa ämpäriin.

  2. Avaa nyt hana ja anna makean veden päästä siihen ja varmista, ettei pesuaineita ole jäljellä.

  3. Älä koskaan yritä pestä se harjalla tai muulla tavoin. Se on märkä paperi, ja jos teet niin, se voi vahingoittua.

  4. Anna suodattimen kuivua kokonaan, kuten vaatteet.

  5. ol >

    Käytä tätä tekniikkaa ilmansuodattimen puhdistamiseen jokaisen huollon jälkeen. Yhdelläkään palvelukeskuksella, ei väliä kuinka hyvä se on, ei ole aikaa tehdä se oikein.

#5
+1
William Cline
2011-03-09 20:11:06 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Entä pölynimuri? Kokeile verhoiluharjaa, joka rajoittaa käytetyn alipaineen määrää (harjasten läpi vuotavan ilman vuoksi). Älä harjaa suodatinta.

Siitä huolimatta olen samaa mieltä siitä, että sinun pitäisi löytää uusi suodatin. Vaikka onnistutkin puhdistamaan sen, paperi hajoaa lopulta iän takia, ja sinun on silti vaihdettava se.

#6
+1
user182
2011-03-15 21:46:21 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Maantiepyöräliikkeistä löytyy ilmansuodattimen puhdistusaineita. Se on puhdistusaine, jonka suihkutat suodattimeen ja sitten pois. Varmista, että ilmansuodatin on KUIVA !! ennen kuin laitat sen takaisin pyörään ja ajat sen. Tölkki maksaa noin 7 buxia.

Puhuin erään laivaston huoltotiimin mekaanikoiden kanssa, ja hänellä oli säiliö jonkinlaista puhdistusainetta, johon hän jätti sen. Muutaman päivän säiliössä olon jälkeen hän veti sen ulos ja se on varmasti paljon puhtaampaa. Anna sen kuivua pari päivää ja laita se pyörään.
#7
+1
ijan adhikari
2014-06-30 08:00:56 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Puhdistin kaivoksen bensiinillä, paljon sitä. Se itse asiassa leikkasi kaiken rasvan pois, koska näin bensiinin värin mustan, kun se vuotoi toiselta puolelta.

Mutta valitettavasti nyt pyöräni kuulostaa siltä, ​​ettei siinä ole ilmansuodatinta. Suodatin on vaurioitunut tai siinä on ilmavuotoja. Joten ehdotan ilmansuodattimen vaihtamista, koska se on vaihdettava 10000 km välein (ainakin minun, KTM Duke 200). Ja muista, että jos pyörän ääni muuttuu suodattimen muuttamisen jälkeen, se kuluttaa enemmän bensiiniä.

#8
  0
Dave byass
2017-08-31 19:08:29 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Käytän astianpesunestettä rasvan leikkausominaisuuksiensa vuoksi, sinun on vielä annettava se imeytyä muutamaksi tunniksi, mutta kun otat sen ämpäriin, se on paljon puhtaampaa ja lopetan paperin hajoamisen. korkki huuhteluaineella, kun jätät sen auringon kuivumaan, sillä on tuore sitruunan tuoksu, kun se on kuivaaTämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 2.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...