Kysymys:
Kuinka korjata vuotavat renkaat sen jälkeen, kun 2 kauppaa ei voinut
SomeGuy
2011-03-10 06:42:44 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Minulla on maastoauto, jossa on tehtaan 16 "teräspyörät ja P235 / 70R16-renkaat. Renkailla ajetaan kevyesti alle 30 000 mailia. Kaksi renkaasta on vuotanut melko vähän (noin 10 psi viikossa). Toin ajoneuvon kahdelle eri arvostetulle riippumattomalle mekaniikalle, ja he ottivat renkaat pois eivätkä löytäneet ongelmaa. He levittivät helmitiivistettä (jonka tiedän olevan kiistanalaista). Molemmat korvasivat myös venttiilin varret arvauksena, kun he eivät voineet En löydä vuotoja renkaista mistä tahansa. Tarkistin myös vuodot itse saippuavedellä ruiskupullossa.

Jos ammattilaiset eivät löydä vuotoja mistä tahansa, mitä minun pitäisi tehdä seuraavaksi? Pitäisikö minun tuoda se muihin myymälöihin, kunnes joku löytää ongelman? Ovatko mekaanikot väärässä paikassa? Voivatko pyörät olla ongelmat? Ne näyttävät olevan kunnossa kunnossa siitä, mitä näen.

Oletko tarkistanut vanteidesi halkeamia tai korroosiota?
Ovatko he yrittäneet vaihtaa yhden epäillyn renkaan "tunnetusti hyvällä" renkaalla toisesta pyörästä?
Minulla ei ole hyödyllistä vastausta, mutta halusin vain sanoa Vau - 30000 mailia rengassarjasta! Jos saan 12 000, olen iloinen.
Kuusi vastused:
#1
+18
Bob Cross
2011-03-10 07:48:21 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Vaimollani oli samanlainen ongelma autossaan, ja kävi ilmi, että ongelma oli pyörä, ei rengas. Meillä olisi ollut tarpeeksi hiekkaa ja suolaa tiellä tänä talvena, että hänellä oli korroosiota / gunk rakenemassa aivan helmen kohdalle. Rengasliike irrotti renkaat, siivosi pyörän istuinalueen ja asensi renkaan takaisin. Ongelma näyttää nyt ratkaistu.

Toisin tämän. Vanteet ovat epäiltyjä.
Minulla on ollut soraa ja ruohoa päässyt helmialueelle ja aiheuttamaan vuotoa jo aiemmin.
Muutama kuukausi sitten toin ajoneuvon jälleen kauppaan, ja he yrittivät hiomakoneella puhdistamaan pyörän karkeat alueet, asentivat renkaat uudelleen, ja ne ovat vuotaneet siitä lähtien!
@SomeGuy, onnittelut! Tuntuu aina hyvältä tarkistaa tällaiset ongelmat "valmiiksi"!
Oli täsmälleen sama tilanne kuin OP: lla. Vie sen kolmeen kauppaan, ennen kuin löysimme yhden, joka todella korjasi ongelman, joka oli täsmälleen sama kuin tässä vastauksessa on kuvattu.
#2
+6
chris
2011-03-10 09:53:41 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Tarvitset jonkinlaisen säiliön, jossa voit upottaa koko pyörän / renkaan - pieni uima-allas tekee, vaikka jos olisit pohjoisella pallonpuoliskolla, se voi olla hieman haaste tällä vuoden aikana .

Laita koko pyörä veden alle ja katso, havaitsetko kuplia.

Olen nähnyt kauppoja, joissa on säiliö, johon ne voivat laittaa osan pyörästä / renkaasta, mutta en usko, että he yleensä peittävät pyörää. Tässä tapauksessa sinun on ehkä tehtävä se itse.

#3
+4
Sean Reifschneider
2011-03-10 11:41:21 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Yritä ehdottomasti eristää pyörä. Vietin melko kauan edellisen auton kanssa kokeillen renkaita, venttiilivarret ja kiinnitysongelmia. Lopulta vaihdoin renkaat ja minulla oli edelleen sama ongelma samassa pyörässä ja vaihdin pyörän, ja sen jälkeen se oli hieno. Minun tapauksessani kesti 2-3 viikkoa alhaiseksi, joten se oli melko pieni vuoto.

Rengasliikkeeni sanoi yhdessä vaiheessa, että se saattaa olla haljennut , mutta he eivät voineet kertoa siitä varmasti.

Minun tapauksessani sain varapyörät ebaysta melko kohtuuhintaisesti huolimatta siitä, että olin hullu kromattu. Kaksi neljästä, jotka sain, olivat myös huonoja, mutta kahdeksan joukossa he pystyivät keksimään 4 hyvää. : - /

#4
+1
Deadtillten
2014-08-27 21:13:13 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Seoksilla on taipumusta menettää ilmaa jonkin ajan kuluttua vanteen / renkaan risteyksessä esiintyvän korroosion takia. Aiemmin olen vienyt ne insinööritoimistoihin, joka keräsi vanteet takaisin täydellisyyteen. Ongelma ratkaistu, mutta se maksoi 35 puntaa per pyörä.

#5
  0
mikes
2012-03-14 06:42:07 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Olen kuullut tapauksista, joissa huonolaatuinen, epäröin käyttää sanaa halpa, on tosiasiallisesti aiheuttanut huokoisuusongelmia. Ilmaa vuotaa alumiinivalun läpi. Suurin osa ajasta kuluu renkaan ja helmi-alueen tarkasteluun vuoto on takapuolella, jota ei ole ruiskutettu kirkkaalla viimeistelyllä.

#6
-1
fisherra59
2015-09-10 19:53:18 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Olen käyttänyt fix-a-flat -ohjelmaa vuotojen estämiseksi - vähintään puoli tölkkiä rengasta kohden. Se toimii hyvin. Älä käytä vihreää lima-tuotetta ... joka sekoittaa pyörän tasapainon.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 2.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...