Kysymys:
Mistä tiedän, onko ajoneuvoon lisätty oikeaa öljyä?
Pierre-Alain Vigeant
2011-03-08 04:27:17 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kun otetaan huomioon, että auto suosittelee Mobil 1 Synthetic -öljyä öljykorkin logon mukaisesti, kuinka voin olla varma, että öljynvaihto tehnyt autotalli kaatoi suositeltavaa öljyä eikä muuta halpaa öljyä säästääksesi rahaa?

Viisi vastused:
#1
+7
Cᴏʀʏ
2011-03-08 04:36:41 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ensimmäinen ehdotukseni olisi kysyä keneltä tahansa, joka teki muutoksen. Jos sinulla on vakavia epäilyksiä, anna öljyä jollekulle muutoksen tekemiseksi uudelleen tai yksinkertaisesti tee se itse. Jos pystyt tekemään muutoksen itse, suosittelen, että opit tekemään niin (säilytä vain kuitit, jotta voit toimittaa ne huoltotiedoiksi, jos haluat myydä ajoneuvon).

Kaikki kaikki, jos et ole varma, että oikea öljy käytettiin ensimmäistä kertaa, 40 dollarin öljynvaihdon tekeminen oikealla öljyllä on paljon halvempaa kuin vahingot, joita väärä öljy saattaa aiheuttaa autollesi ajan myötä.

Coryn sanojen lisäksi, jos et luota kauppaan sijoittamaan pyytämääsi / he ilmoittivat tekevänsä, suosittelen, että löydät toisen myymälän, jonne autosi vie.
Vaihdan öljyn itse, ei ollenkaan vaikeaa, ja olet varma öljytyypistä.
Sen on oltava erittäin heikkolaatuista öljyä, jos se maksaa vain 40 dollaria vaihdosta! Lopetin oman öljynvaihdon, kun autoja Yhdistyneessä kuningaskunnassa vaihdettiin jopa 20 kilometriä.
@IanRingrose: Joo, se oli vetoa hatusta. Yhdysvalloissa voit löytää paikkoja, joissa öljynvaihto tapahtuu vain 15 dollaria kampanjoiden aikana. Henkilökohtaisesti käytän Red Line Syntheticia omassa ajoneuvossani, joka kuluttaa minulle noin 70 dollaria viidelle litralle ja kunnolliselle suodattimelle.
#2
+5
S_Niles
2011-03-08 04:31:03 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Sen lisäksi, että tyhjennät vähän ja lähetät sen analyysiä varten, sinun on katsottava, että he tekevät öljynvaihdon. Vaikka oletkin huolissasi huijaamisesta, aikaasi on todennäköisesti parempi käyttää pyytäessäsi viitteitä hyvämaineiseen kauppaan.

#3
+1
Kjartan Þór Kjartansson
2011-03-08 04:30:10 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ainoa tapa, jonka tiedän ainakin täällä Islannissa, on pohjimmiltaan kysyä autotallilta, vaikka täällä jälleenmyyjät sertifioivat autotallit, jotka käyttävät vain oikeaa öljyä kullekin merkille.

#4
+1
Ben
2014-03-29 13:37:33 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ehdotan, että tarkastellaan öljynsuodattimen laatua.

Öljynsuodatin ei tarkkaan ottaen kerro mitään öljyn laadusta, mutta se kuitenkin kertoo ihmisistä / yrityksestä, joka vaihtoi öljysi. Jos he käyttivät korkealaatuista suodatinta, on todennäköisempää, että he käyttivät korkealaatuista öljyä. Vastaavasti, jos he käyttivät heikkolaatuista suodatinta, on todennäköisempää, että he käyttivät heikkolaatuista öljyä.

Jos otat suodattimen pois ja se näyttää tältä:

Low-quality filter

tai mikä vielä pahempaa, näyttää tältä:

Oil filter falling apart

Silloin mielestäni on turvallista olettaa, että he eivät käyttäneet korkealaatuisia joko öljy.

Tämä on myös yksi syy siihen, miksi päätin itse tehdä öljynvaihdon. Tiedät mikä öljy menee sisään, tiedät mikä öljynsuodatin menee sisään ja tiedät, että olet vaihtanut O-renkaan ja murskaimen aluslevyn oikein, minkä monet kaupat näyttävät unohtavan.

Ehdottomasti hyvä kohta o-renkaassa ja murskausaluslaatassa. Jokainen uusi ajoneuvo, jonka saan, tilaan pari tusinaa kutakin pitämään käsillä.
#5
  0
dave thieben
2011-03-08 04:29:33 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ei todellista tapaa kertoa itse öljystä (vaikka Royal Purple IS on violetti).

Kysy joko kaupasta tai vaihda se itse.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 2.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...