Kysymys:
Mitä öljylajia ja tyyppiä minun pitäisi käyttää urheiluautossa, joka harrastaa amatööriä?
Pierre-Alain Vigeant
2011-03-08 19:32:46 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Auto on Dodge Neon SRT-4, jolla on noin 81 000 mailia ja jota käytetään satunnaisiin harrastuksiin.

Mikä öljylaatu ja -tyyppi olisi paras parantaa suorituskykyä samalla kun moottori säilyy. päivittäiseen ajamiseen kesäkaudella?

Kaksi vastused:
#1
+7
Kirill Strizhak
2011-03-08 19:57:46 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jos haluat parantaa autosi suorituskykyä, suosittelen kokeilemaan jotain erilaista. Eri viskositeettiöljyn käytöstä saatavat voitot ovat naurettavia (jos sellaisia ​​on), varsinkin verrattuna kaikkiin asianmukaisiin suorituskykyyn suuntautuviin muutoksiin. Ellei tietenkään, jos säädökset rajoittavat sitä, mitä voit tehdä moottorilla, etsit viimeisiä jäljellä olevia mahdollisuuksia saada ylimääräiset sekuntien välit.

Käytä aina moottoriöljyä, jonka viskositeetti on määritelty. autosi valmistaja (ellet ole tehnyt jotain moottorin ja / tai öljypumpun kanssa), ehdottomasti EI korkeamman viskositeetin kanssa.

Synteettisen öljyn käyttö puolisynteettisen sijasta voi olla hyvä idea, jos haluat pidentää moottorin käyttöikää. Sillä on yleensä paremmat ominaisuudet ja se säilyy pidempään.

On luultavasti myös huomattava, että puolisynteettinen öljy on mineraaliöljyä sekoitettuna synteettiseen määrittelemättömissä suhteissa. Joten et koskaan tiedä, mistä maksat, ellet luota valmistajaan jostain syystä tai sinulla on mobiililaboratorio kätevä.

#2
+2
NoCarrier
2011-03-09 04:58:22 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Tunnen joitain Honda-kavereita, jotka käyttävät 0W-20: ta, mutta se on aivan liian ohut 2,4 litran SRT-moottorille. Neon-yhteisön ihmiset käyttävät 5w-30 tai 10w-30 (melkein standardi turbo 4bangereille nykyään).

On olemassa vaara, että autot, jotka ovat käyttäneet ei-synteettisiä aineita, vuotavat tiivisteistä vaihdettuaan korkeammalle pesuainepitoiselle synteettiselle öljylle. Olen kuitenkin tehnyt tämän monilla 100k + mailin autoilla, enkä ole koskaan nähnyt tätä. Turboahdettujen autojen tulisi aina toimia synteettisinä, koska tavallisella öljyllä on taipumus koksi öljyputket turbo-pakopään lähellä.

Haluan henkilökohtaisesti vaihtaa täysin synteettiseen - Royal Purple tai Amsoil. Jos poltat vähän, ei iso juttu - lisää lisää.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 2.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...