Kysymys:
Kytke kuulokeliitäntä pääyksikköön
Bob Roberts
2011-03-08 19:32:55 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Minulla on autossani kasettisoitin, joka tottuu lukemaan vain yhden näistä 3,5 mm: n kuulokeliitännästä syötetyistä nauhoista. Minulla ei ole käyttöä CD-soittimelle, enkä haluaisi (eikä minulla ole varaa) uutta pääyksikköä. Mietin, onko olemassa kohtuullisen suoraviivaista tapaa paljastaa jonkinlainen aputulo mp3-soittimen kytkemiseen?

Ymmärrän, että tämä kysymys on melko vanha, mutta siltä varalta, että joku muu etsii ratkaisua - kannettavassa muodossa on halpahintaisia ​​(~ 20 dollaria) FM-radioita ja MP3-mediasoittimia ilman CD-levyä. Niille, jotka eivät tarvitse CD-soitinta, tämä on mukava ratkaisu, ja sen pitäisi olla parempi kuin FM-modulaattori, koska ääni vahvistetaan suoraan digitaalisesta lähteestä. Ei tarvetta modulointiin ja demodulointiin (myös FM-radion laatu ei ole lähellä CD-laatua).
Kaksi vastused:
#1
+8
Cᴏʀʏ
2011-03-08 20:44:12 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Tarvitset FM-modulaattorin - laitteen, jonka asennat auton antennin ja stereon väliin. Tällainen laite (en suosittele tätä laitetta, vaan käytän sitä vain esimerkkinä):

http://www.amazon.com/Scosche-Audio-FM-Modulator- Universal / dp / B0007THIDQ

Sitten voit kytkeä MP3-soittimesi modulaattoriin ja signaali kulkee suoraan radioon! Asennus näyttää tältä:

FM Modulator Setup

No, minä tulen, tämä oli odottamaton vastaus. En koskaan tiennyt, että sellainen on olemassa. On järkevää, että vanhat TV-oheislaitteet käyttivät RF-modulaattoreita.
Jotkut harrastajista tarjoavat todella USB-liitännät ja muuten esimerkiksi iPodin ohjauspyörän ohjaimille. Nämä yksinkertaiset ovat melko halpoja; paljon helpompaa kuin pudottaa pankki kokonaan uudelle stereolle.
Käytän yhtä näistä. Halpa. Varo, he ovat melko alttiita häiriöille. Varmista, että saat sellaisen, jolla on tarpeeksi virtaa hukuttamaan ulkoiset radiolähteet käyttämällesi taajuudelle.
#2
  0
jon
2012-05-23 07:12:41 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Minulla oli vanha tienraivaaja superviritin 3 ja ajattelin tehdä samaa kuin puhuit alkuperäisessä viestissä, joten tein niin. Pistin kotelon auki, löysin pään liittimet piirilevyyn, ja se oli melkein ei-järkevää, mitä johtoja käyttää. Sinulla on maadoitus, sitten sinulla on valtaa oikealle ja valtaa vasemmalle, joten juotin johtimet oikeaksi pidettyihin nastoihin ja juotin toisen pään kuulokeliitäntään ja voilaan. Ainoa ongelma, joka on ratkaistava, on se, että olen kiinnittänyt mekanismin ajattelemaan, että siellä on nauha ja se on juuttunut eteenpäin, mutta ääni tulee silti läpi. Basso on vähän ikävä. En ole varma, kerääkö se moottorin pyörimisestä aiheutuvaa melua.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 2.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...