Kysymys:
Kaasusäiliön alla oleva lokero on kolhuinen. Mitä minun pitäisi olla tietoinen ennen polttoainesäiliön tyhjentämistä ja poistamista?
Cᴏʀʏ
2011-03-08 18:58:09 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Lommin lokeroni polttoainesäiliöni alle, mikä pienensi kapasiteettia noin gallonalla. Se on laaja kolo; muovissa ei ole vaurioita. Haluaisin pudottaa säiliön ja pudottaa kolon alumiinialustalle. Kaasun tyhjentäminen, polttoaineputkien poistaminen, täyttöletku, sähkökäyttöinen kaasupumppu ja hihnat näyttävät melko suoraviivaisilta.

En tiedä:

  • Kun koukku kaikki takaisin, käynnistetäänkö auto taas ylös? En tiedä tarkalleen, miten auto käsittelee linjoihin saapunutta ilmaa vai huolehtivatko automaattinen rikastin ja kaasupumppu kaikesta?

Olen kuullut joitain autoja sen jälkeen polttoaine loppuu, ne on täytettävä tietylle tasolle ennen kuin he yrittävät aloittaa uudelleen. Pitäisikö minun olla pieni säiliö vai 5-6 gallonan säiliö? Pienin tyhjenemäni ei todennäköisesti palaa takaisin säiliöön.

Se on vuoden 2007 Pontiac G6 - tiedättekö kukaan, onko ankkuroitu säiliön alustan pohjaan millään muulla kuin hihnoilla? Olen nähnyt joidenkin autojen takana olevan istuimen alla olevan pidikkeen tai pultin.

Kiitos!

üks vastaus:
#1
+6
S_Niles
2011-03-09 01:47:18 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Polttoainepumpun ja polttoaineen paineensäätimen kanssa tulisi huolehtia linjoissa olevasta ilmasta. Jos et pidä ajatuksesta pyörittää autoa jatkuvasti, kunnes se käynnistyy (se kestää noin 3 jaksoa), käännä avain "on" -asentoon ilman, että sitä pyöritetään. Tämä saa polttoainepumpun käyntiin, koska se valmistelee polttoainejärjestelmän käynnistystä odottaen. Saatat kuulla pumpun käyvän. Kytke se pois päältä ja päälle useita kertoja, ja polttoaineen paineensäätimen tulisi antaa polttoaineen päästä ruiskutuksiin. Sen pitäisi pyöriä ensimmäisellä käynnistyksellä tässä vaiheessa.

Niin kauan kuin polttoainetta on tarpeeksi polttoainepumpun ympärille, pumppu pystyy noutamaan sen ja lähettämään sen eteenpäin. Useimmissa autoissa 2-3 litran pitäisi olla kunnossa.

Tarvitset todella täyden korjausoppaan tälle autolle, jotta voit vastata muihin. Säiliön laskemisessa voi olla lisäankkureita tai erityishuomioita, jotta vältetään viivojen murtuminen, joita ei näy säiliön yläpuolella.

Muista varoa staattista tilaa kiertäessäsi kaikkia näitä höyryjä. .Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 2.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...