Kysymys:
Kuinka saat kaasuttimet 1983: n Kawasaki KZ1000 P: stä?
Jay Bazuzi
2011-03-10 04:09:47 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Se on 4-sylinterinen moottori, ja hiilihydraatit ovat todella kiilautuneet sinne. Paras tapa, jonka tiedän, on löysätä saappaat molemmilta puolilta, vetää hiilihydraatit taakse ja yrittää luistaa ne sivusuunnassa, mutta mikä tuska! Nämä saappaat ovat riittävän jäykät, jotta hiilihydraattien saaminen on todella vaikeaa.

Kuinka teet sen?

Kolme vastused:
#1
+6
Troggy
2011-05-14 04:27:55 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Älä huoli, et ole ainoa, jonka täytyi kestää tämä kipu ...

Minulla oli vanha KZ650, vedin hiilihydraatit miltä se näyttää samanlaiselta. Kuten sinun, se oli vanhempi ja muoviset ilmanottoputket olivat erittäin jäykkiä. Tässä minun piti tehdä.

  1. Vedä polttoainesäiliö irti ja irrota hiilihydraatista.
  2. Vedä istuin irti päästäksesi ilmansuodattimeen ja ilmalaatikkoon.
  3. Vedä ilmansuodatin ulos ja näet 4 imuputkea hiilihydraatteihin.
  4. Oletetaan, että jokaisen hiilen ilmaputket vedetään takaisin ilmakoteloon. Tätä on erittäin vaikea tehdä, kun muovi on niin kuivunut ja jäykkä. Käytin paljon WD-40: tä ja työkaluja niiden kiilaamiseen. Siellä on muutama verkkosivusto, josta voit tilata uusia putkia, jos päätät tuhota ilmaputket.
  5. Kun vedät nämä ilmaputket taaksepäin, voit löysätä hiilihydraattien etupuolta imuaukosta. ja vedä koko hiilikokoonpano takaisin ja ulos. Sinun on myös irrotettava kaasuvipu ja mahdolliset yksi tai kaksi pulttia.

Sitten puhdistan kaikki hiilihydraatit ja laitoin ne takaisin yhteen. Niiden yksittäisten ilmaputkien liu'uttaminen eteenpäin ja paikalleen vei paljon työtä ja ystävän apua. Sain sen takaisin yhteen, mutta vahingoitin ja naarmuin ilmaputket ilmalaatikosta. Se toimi kuitenkin hyvin, näytti vain huonolta.

Uusi MC-chat-huone. Tule tänne. http://chat.stackexchange.com/rooms/46288/motorcycle-diary
#2
+2
kkeilman
2011-03-10 04:32:57 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Vanhalla pyörälläni minun piti vetää polttoainesäiliö irti hiilihydraattien poistamiseksi.

Jos jotain, se helpottaa työtä huomattavasti käsilläsi pääsyn kannalta.

#3
+2
R Perrin
2011-05-27 21:27:16 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Troggyn järjestyksen lisäksi varmista, että airbox-saappaiden ja imukengän kiinnikkeet ovat täysin löysällä löysällä, ja hiustenkuivaajan tai lämpöpistoolin lämmön käyttäminen tekee kumisaappaista paljon joustavampia .Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 2.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...