Kysymys:
Mahdollisen tyhjiövuodon löytäminen
John Gardeniers
2011-03-08 08:22:26 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Yhdellä autollamme on vähän karkea tyhjäkäynti, joka katoaa noin 1000 kierrosta minuutissa. Poistettuani kaiken muun päädyin siihen, että tämä johtuu pienestä tyhjiövuodosta. Tämän vahvisti järjestelmään kytketyn mittarin käyttö, joka osoitti paineen nousun (ts. Tyhjiön menettämisen), kun sen olisi pitänyt pysyä vakaana.

Kuinka voin testata alipainejärjestelmää purkamatta tosiasiallisesti sen lukemia osat ja testataan letkut, venttiilit ja liittimet erikseen? Olen harkinnut savun johtamista järjestelmän läpi ja nähdä, mistä se tulee, mutta osa siitä ei siedä positiivista, jopa matalaa painetta.

Kuusi vastused:
#1
+9
Annath
2011-03-08 09:33:51 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ota pieni propaanisäiliö, kiinnitä letku siihen ja avaa venttiili hieman. Aloita alipainelinjojen seuraaminen, kunnes kuulet tyhjäkäynnin nousevan; siellä on tyhjiövuotosi.

Syynä toimii se, että tyhjiövuodot ovat paikkoja, joissa tyhjiöjärjestelmä on auki ja imee ilmaa mittaamattomasti, jolloin järjestelmässä on erilainen polttoaine / ilman seos kuin tietokone odottaa. Kun pääset propaanin lähelle tyhjiöjärjestelmän aukkoa, se imee propaania sisään ja muuttaa seosta uudelleen.

Kiitos, kokeilen sitä, mutta en ole aivan toiveikas. Se on monimutkainen tyhjiöjärjestelmä, johon on paljon vaikea päästä. Silti se on laukauksen arvoinen.
Kuinka turvallista tämä on? Eli kuinka turvallista on olla propaania lähellä käynnissä olevaa moottoria? Tai vaihtoehtoisesti, miten voin tehdä tämän mahdollisimman turvalliseksi?
@Don Todennäköisesti "ei kovin turvallinen". Pidä sammutin valmiina. Ehkä pidä propaania vain "päällä" 20 tai 30 sekunnin ajan, kytke se sitten pois päältä, jotta se hajoaa, et halua sen yhdistyvän odottaen kipinää ja tulipalloa. Käytä suojalaseja, käsineitä, kasvonsuojainta ...
#2
+7
S_Niles
2011-03-08 13:43:12 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Savu ja propaani toimivat molemmat hyvin. Toinen vaihtoehto on kumiletkustetoskooppi. Tämä eristää melun letkun päähän ja aiheuttaa tyhjiövuodon kohinaa melko voimakkaasti.

Jos sinulla on metallitangolla varustettu stetoskooppi, jota käytät moottorilohkon kiinnittämiseen, vain raahaa tankoosa letkusta ja alttoviulu! Sinulla on uusi työkalu.

Saatat pystyä puristamaan letkun joihinkin paikkoihin purkamatta niin paljon tavaraa.

Ilma aiheuttaa sihisevää melua, mukavaa ...
#3
+5
JeremyP
2011-03-09 07:02:26 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Savu, propaani, stetoskooppi ja hiilihydraattien puhdistaja toimivat kaikki hyvin. Viimeinen vaihtoehto on helposti syttyvä ja paljon vaarallisempi kuin propaani, koska se istuu ja kerääntyy moottoriin. Se ei myöskään haihdu kaikkea niin nopeasti. Se on erittäin tehokas tapa tarkistaa tietty paikka, nähdäksesi, onko aavistuksesi oikea, mutta on välttämätöntä , että sinulla on hyvä sammutin aivan lähellä, jos haluat mennä tätä reittiä pitkin. >

#4
+3
NoCarrier
2011-03-09 07:16:16 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Olen aiemmin käyttänyt saippuavettä jonkin verran menestystä. Laita vain astianpesuainetta ja vettä suihkepulloon ja suihkuta jokaisen letkun jokainen osa. Pidä silmäsi auki.

Katsotko vettä vai katsotko, että tyhjäkäynti "palaa normaaliksi"?
#5
  0
rogerdpack
2019-04-24 07:54:44 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Pidän todella savun ruiskutusmenetelmästä, koska se testaa myös pään tiivistettä jne. Moottorisi ei tarvitse olla päällä, se voi olla lämmin, tarkan oireen ei tarvitse olla edes.

Voit ostaa ebaystä / amazonista 100 dollaria tai jopa tehdä omasi hintaan 15 dollaria, joka käyttää polkupyörän pumppua.

"Kun moottori on pois päältä, matala -paineinen mineraalihöyry syötetään imusarjaan "savukoneella". Mistä tahansa jakotukista vuotava höyrysumu osoittaa vuotoa. viite

#6
  0
rogerdpack
2019-04-24 08:03:56 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Tämän mukaan toinen vaihtoehto on puristaa letkut yksi kerrallaan. Aloita sanalla

"Tässä on helppo tapa selvittää, aiheuttaako tyhjiövuoto ongelman. Poista ilmanpuhdistin. Käynnistä moottori ja anna sen käydä tyhjäkäynnillä. Aseta kätesi hitaasti ja varovasti kaasuttimen kurkun päälle. ajatuksena on tukehtua moottori hieman. Jos moottori lisää nopeutta, sinulla on tyhjiövuoto.

Jos moottori hidastuu tai sammuu, ongelma on muualla. "Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 2.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...