Kysymys:
Naarmut - sekä kevyet että syvät
m.edmondson
2011-03-08 04:11:53 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kuinka ihmeessä poistan ruma naarmut maalauksestani? Niitä on paljon ja ne ovat alas valkoiseen aluskarvaan. Kuinka voin korjata ne?

üks vastaus:
#1
+4
dave thieben
2011-03-08 04:20:57 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kevyet naarmut voidaan kiillottaa ja hioa. En kerro kuinka tehdä se täällä. Löydät monia opetusohjelmia verkosta, mutta ole varovainen - VOIT polttaa maalia kiillottamalla liian kovaa tai pysymällä yhdessä paikassa liian kauan.

Syviä naarmuja voi olla vain korjattu maalaamalla. Paikallinen jälleenmyyjäsi voi myydä sinulle maalipullon, joka vastaa tehdasväriäsi (olettaen, että sinulla on myöhäinen malliajoneuvo). Kun olet täyttänyt naarmun uudella maalilla, tasoita se erittäin hienolla hiekkapaperilla (2000-3000) vedellä ja kiillota sitten & buff kuten yllä.

Vastaako tämä http://www.halfords.com/webapp/wcs/stores/servlet/product_storeId_10001_catalogId_10151_productId_802181_langId_-1_categoryId_165610#dtab kuvaustasi?
se siitä. varmista vain, että pidät sen märänä - vesi huuhtelee hiukkaset paperista ja voitelee pinnan.
Erinomainen - mitä mieltä olet yhdisteiden hankaamisesta?
Nopea varoitus, märkä hionta poistaa paljon materiaalia nopeasti. Voit poistaa vain noin 0,3 miljoonaa kirkasta päällystettä turvallisesti, ennen kuin saatat vaarantaa lopullisen pintasi. Mene hitaasti äläkä hiekkaa enempää kuin sinun täytyy.


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 2.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...