Kysymys:
Autoni huutaa jarrutettaessa, vaikka olisin saanut koneistamani etu- ja takaroottorit ja kaikki uudet jarrupalat. Mitä se voisi olla?
Dwayne Charrington
2011-03-09 07:57:47 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Omistan Toyota Soarer SC300 (1994), 2JZ-moottorin, ei-turbo-3-litran moottorin. Moottorilla ei todennäköisesti ole merkitystä, mutta se on tarkoitettu jälkipolville. Joka tapauksessa eturoottorit työstettiin ja ovat laillisen rajan sisällä, ja takaroottorini vaihdettiin, samoin kuin 4 sarjaa upouusi Bendix-jarrupaloja.

Kaikki tehtiin noin 3 kuukautta sitten. En ole raskas kuljettaja enkä myöskään raskas jarru. Viime aikoina jarruni ovat kuitenkin alkaneet kiljua todella huonosti, korkea sävy, joka satuttaa korviasi. Sitä ei tapahdu koko ajan, yllättäen, vain paljon aikaa.

Ystäväni kertoi minulle, että se voi aiheuttaa jarrupölyä tai jopa likaa, kun hänen toisinaan tekee saman. Pitäisikö minun olla huolissani tästä ja mitä voin tehdä asialle? Eturoottorini eivät ole varmasti kuluneet tai jarrupalat kuluneet jo.

+1: n omistamisesta nousija! lopeta jarrutukset jarrut ja hanki GTE-vaihto!
Haluaisin, mutta rahatilanne tällä hetkellä ei salli mitään sellaista tällä hetkellä :( talon säästäminen tyhjentää taskusi kuivana.
Kuusi vastused:
#1
+11
NoCarrier
2011-03-09 09:04:57 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Sinun täytyy laittaa jarrut kunnolla. Ole hyvin varovainen.

http://www.zeckhausen.com/bedding_in_brakes.htm noudata näitä ohjeita (omalla vastuullasi). Ystävällä oli samanlainen auto kuin sinulla (IS300) ja hänellä oli sama ongelma. Kun laitoin roottorit sisään, melu väheni.

Vau, en tiennyt koko vuodevaatteesta. Oletan, että mekaanikkoni unohti tuon tärkeän askeleen, jotta jarrut kestävät pidempään ja toimivat oikein.
#2
+10
Sean Reifschneider
2011-03-09 17:50:13 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Todennäköisesti tyynyt tarvitsevat vuodevaatteet, kuten NoCarrier sanoo. Olleni käsken kerran saada jarrut alkamaan, vaikka tyynyä oli paljon jäljellä, ja ongelma päätyi pieneksi kiveksi, joka juuttui tyynyn tukilevyn ja roottorin väliin, reunan eteen tyyny.

Kyllä, kyllä. Olen kuullut, että kivet voivat kiilautua sinne, ja jarrupölyä voi kerääntyä aiheuttaen myös sen. Ei voi satuttaa huuhtelemaan jotakin rasvanpoistoainetta tyynyihini puhdistamaan kaikki mahdolliset niissä olevat.
Vain seurata tätä, vaikka minulla ei ole Soareria enää. Oli tapana, että siellä oli kiilattu kivi, joka aiheutti kilinän.
#3
+6
William Cline
2011-03-09 20:03:14 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Voit yrittää levittää tarttumista estävää voiteluainetta jarrupalojen takaosiin. Harkitse myös voidella muita paikkoja, joissa jarrupalojen taustalevy voi hieroa paksuutta. Varmista vain, että pidät sen jarrupinnoilta.

Tällä on se etu, että estää tyynyjä ruostumasta jarrusatulaan, mikä helpottaa tulevaa huoltoa.

Käytän yleensä tätä:

http://www.permatex.com/products/automotive/lubricants/specialty_lubricants/Permatex_Anti-Seize_Lubricant_a.htm

Joku mainitsi tämän jo ohimennen , mutta ajattelin, että on syytä kuvata tarkemmin.

Erittäin hyvä tietää, saatan saada joitain ja nähdä, onko sillä merkitystä. Olen ryhtynyt puhdistamaan pölyä tai esineitä vielä, mutta yritän kaiken ehdotetun. Kiitos vastaamisesta.
#4
+2
Captain Claptrap
2011-03-09 08:11:14 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Minulla oli sama asia 98-vuotiaalla Ford Escortilla. Kokeilin myös kaikkia anti-chatter / noise gooja, joita he myyvät varaosakaupoissa. Mikään ei toiminut, kunnes vaihdoin tyynyjä keramiikalla. Varoitetaan kuitenkin, että ne voivat nopeuttaa roottoreidesi kulumista. Minulle tämä ei ollut kaupan katkaisija, koska jarrupuhallus oli sietämätöntä.

#5
+1
Andy
2013-05-06 05:10:16 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Minulla oli tämä vuoden 2003 Acura TL -laitteellani saatuani halpoja jarruja Midasissa. Mielestäni se johtuu siitä, että tyynyt eivät olleet samaa materiaalia kuin sen olisi pitänyt olla, kuten keraamiset ja puolimetalliset.

#6
  0
Peter Wright
2017-07-23 07:33:49 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Vuodevaatteet ovat tietysti välttämättömiä, mutta SLK350-mallissamme kesti molemmat uudet tyynyt samanaikaisesti uusien roottoreiden kanssa selkäpuolella olevan kauhean räiskinnän ratkaisemiseksi. Screeching jatkui yli 15000 mailia. Asennettu enemmän uusia tyynyjä, tällä kertaa uusilla roottoreilla eikä enää likaa. IMHO: n vanha roottorin pinta on saattanut sopeutua tietyntyyppiseen tyynymateriaaliin ja olla yhteensopimaton uusien tyynyjen kanssa.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 2.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...