Kysymys:
Mikä iPhone / iPad -sovellus toimii parhaiten ELM327 Bluetooth OBD-II -lukijan kanssa?
Chase Florell
2011-03-15 22:29:30 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Olen löytänyt useita sovelluksia iPhonelle / iPadille, jotka muodostavat yhteyden ODB-II-lukijoihin WiFi-yhteyden kautta, mutta valitettavasti se tarkoittaa, että se poistaa 3G: n käytöstä ja kaikki edut siitä, että 3G-laite on rakennettu kojelautaani.

En näytä löytävän yhtään sovellusta, joka toimisi Bluetooth -yhteyden kautta WiFi-yhteyden sijasta.

Tietääkö kukaan teistä, onko sellainen käytettävissä?

Laitteiden, jotka haluavat kommunikoida tietoja Bluetoothin kautta iOS-laitteella, on hankittava todennuksen apuprosessori [Applen MFi-ohjelman] kautta (https://mfi.apple.com/MFiWeb/getFAQ.action#1-1), mikä ei ole helppoa halpa liittyä. Kolme löytämääni ovat [Automaattinen] (https://www.automatic.com), [GoPoint BT1] (http://amzn.com/B0061XSX0O) ja [Xtool] (http://amzn.com/ B00FS1K2KO). En ole varma, että he kaikki käyttävät ELM327: ää, etenkin automaattista, vaikka Automaattisella on [kolmannen osapuolen sovellukset] (https://www.automatic.com/apps/). (Ei voi jättää vastaukseksi puutteen vuoksi.)
Tarvitset BlueTooth LE (BTLE) (4.0) -laitteen, kuten LELink tai Carista. BTLE ei käytä profiileja, kuten tavallinen BT, ja OBDII-laitteille, muodostaa yhteyden ilman todennusta (yikes). Minulla on LELink ja OBD Fusionin käyttö BTLE: n kautta ... toimii hyvin. Ei voi olla ihmettelemättä, yrittävätkö ihmiset tunkkia autoni, kun aion. Tässä on sovellus (vaikuttava ihmisen käyttöliittymä): http://bit.ly/2i3g0Px
Neljä vastused:
#1
+11
Martin
2011-05-31 14:54:29 UTC
view on stackexchange narkive permalink

iPhone ei tue ELM327: tä, koska Omenat Bluetooth-pino ei tue Bluetooth-sarjaprotokollaa. ELM327 on yksinkertaisimmassa muodossaan ODB - sarjaadapteri, jossa sarjatiedot syötetään Bluetooth-modeemiin.

Minun olisi pitänyt löytää tämä ennen adapterin ostamista.
#2
+4
Chase Florell
2011-03-17 23:35:36 UTC
view on stackexchange narkive permalink

No, se ei välttämättä koske ELM327: tä, mutta tämä näyttää FANTASTIC-ratkaisulta.
Griffin CarTrip

Ei kehity enää.


Apple ei tällä hetkellä salli kehittäjien käyttää Bluetoothia tähän tarkoitukseen. Ainoa todellinen yhteys on Wifin kautta.

Alun perin "olettamukseni" oli, että jos olet yhteydessä Wifi-verkkoon, 3G-tietosi eivät ole käytössä, joten et voi käyttää tietoja OBD-II-donglea käytettäessä. Nämä tiedot ovat väärät . Jos asetat datayhteyden välityspalvelintilaan, puhelin muodostaa silti yhteyden dataan 3G: n kautta, vaikka se olisikin kytketty dongleen.

Tämä toimii erittäin hyvin lukuun ottamatta vähäistä ongelmaa, jossa mittarit kysyvät kerran sekunnissa toisin kuin jatkuvasti kysytään reaaliajassa siitä, mitä todella tapahtuu. Tämä tekee hankalasta käyttökokemuksesta, mutta se toimii silti hyvin.

Ohjasiko tämä linkki vai onko se vain roskapostia kauppaan?
Ei anteeksi. Näyttää siltä, ​​että CarTrip on tällä hetkellä OUT kehityksessä. Jos katsot heidän blogistaan, he ovat sanoneet, etteivät he tällä hetkellä työskentele sen parissa ... he vain vetivät sen suoraan sivustostaan.
Loppujen lopuksi ostit ELM327 WiFi -moduulin ja Rev2: n
#3
+3
Doug
2011-05-13 03:01:24 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Apple ei anna sinun muodostaa yhteyttä ELM 327 Bluetooth-liitäntään, koska valmistaja ei ole maksanut APPLE: lle heidän bluetooth-pinonsa tueksi. Gotta Love EM '

Androidille on paljon sovelluksia, jotka toimivat hyvin ELM 327 Bluetooth-moduulien kanssa.

Mikä oli ELM 327 -moduulin PIN-koodi?
Päädyin ostamaan ELM327 WiFi -moduulin ja Rev2: n
#4
+1
DrMickeyLauer
2016-11-15 15:49:05 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Hyväksytty vastaus kuvaa tilannetta iOS 5: n ja sitä vanhempien versioiden kanssa.

Vuodesta 2014 lähtien iOS: n mukana tulee CoreBluetooth -kehys, joka mahdollistaa yhteyden BTLE: n (Bluetooth Low Energy eli 4.0) kanssa. ) laitteet. Nykyään löydät paljon sovittimia, jotka tukevat tätä tiedonsiirtostandardia - varmista, että se ei ole Bluetooth 3.x -sovitin, nämä eivät toimi.

Mitä tulee iOS-sovelluksiin, valitettavasti monet eivät tue tukea BTLE vielä ollenkaan. Ne, jotka vaativat enimmäkseen merkkituotetta. Vain harvat väittävät toimivan melkein minkä tahansa BTLE-yhteensopivan sovittimen kanssa, esim. OBD2-asiantuntija (Vastuuvapauslauseke: Olen kirjoittaja).

Tämän pitäisi olla uusi hyväksytty vastaus. Mitä ELM 327 -laitetta käytät henkilökohtaisesti?
@d-b Pidän parempana Carista BTLE- ja LELINK BTLE -adapterit. Valitettavasti kummallakaan heistä ei ole alkuperäistä ELM327: tä, he kaikki käyttävät klooneja :-(
Ostin VGate iCar Pron BT 4.0: lla, joka on mielestäni aito ELM 327.


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 2.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...