Kysymys:
2008 Jeep Wrangler - Jousitus kirisee
trip0d199
2011-03-08 05:25:27 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Vuoden 2008 Jeep Wrangler -autoni jousitus kirisee, kun osun matalaan kohtaan (ehkä 4-6 "luokasta), jopa hitailla nopeuksilla (<10 mph).

Missä voin voidella tai mitä pitäisikö minun tarkistaa poistaaksesi tämä kutina?

Olen utelias tietämään, saatko täyden palvelun voiteluaineen vai teetkö sen itse. Minulla jousitusjärjestelmillä on tyypillisesti useita voitelukohtia, jotka vaativat ajoittaista voitelua. Pikaöljytyyppisistä paikoista saamiesi täyden palvelun voiteluaineiden on tarkoitus osua kaikkiin näihin paikkoihin, mutta olisin epäilevä ... melkein kenellekään, jota en tiedä ja hyväksyn tekemästä mitään ajoneuvolleni. Joten luulen kysyn, tiedätkö, onko jousituksella ollut asianmukainen säännöllinen huolto vai ei.
Kaksi vastused:
#1
+6
JeremyP
2011-03-14 07:11:19 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Claptrap on rahalla, jossa on rasvapisteitä, mutta monilla nykyaikaisilla autoilla ei ole niitä, enkä voi puhua Wranglerin asetuksista. Se on kuitenkin täydellinen lähtökohta.

Seuraava askel olisi suihkuttaa kaikki kumiset kiinnityskohdat (ripustusholkit, iskunvaimentimet jne.) valkoisella litiumrasvalla nähdäksesi, hiljentävätkö ne sitä ollenkaan. Pelkään, että normaali ruiskupullo ei pääse puristuksia aiheuttavien kumiosien "sisäpintoihin". Tämä antaa sinulle viimeisen vaihtoehdon irrottaa ongelmaelementit, jotta voit hieroa rasvaa kumipintoihin. Tämän ratkaisun haittapuoli on, että jousitus voi olla erittäin vaarallinen, jos löysät väärän pultin. Itse asiassa se voi olla tappava .

Joten suosittelen rasvapisteiden ja valkoisten litiumrasvavaihtoehtojen kokeilemista ennen jatkamista. Toivottavasti se korjaa ongelman.

Tarkista ensin tukivarren holkit, jotka todennäköisesti tarvitsevat voitelua. Se on hyvin yleinen ongelma, koska ne sijaitsevat tyypillisesti paikassa, jossa voiteluaine pestään niistä melko helposti.
#2
+4
Paul Dufresne
2016-04-17 07:53:05 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Minulla on kolme Wrangleria, ja niillä on paljon paikkoja, joista voi kilistä, eikä kaikilla ole rasvanipat.

Yleisimmät paikat, jotka aiheuttavat Wranglerin piiksun, järjestyksessä todennäköisyyden vuoksi)

 • Tukitangon holkit (kumiholkit, ei rasvapistettä)
 • Raidetangon päät akselilla (yleensä rasvapisteet molemmissa päissä)
 • Vetolenkki (yleensä voideltavissa molemmista päistä)
 • Alatukivarren kiinnikkeet (kumiholkit molemmissa päissä, ei rasvattavat)
 • Yläohjausvarteen kiinnikkeet (kumiholkit molemmissa päissä, ei voideltavissa)
 • Tukivarret (kumiholkit molemmissa päissä, ei rasvattavat)
 • Tukivarren holkit (sijaitsevat rungossa, ei rasvattavat)
 • Laske Iskunvaimentimet (kumiholkit, ei rasvattavat)
 • Iskut (voi olla likaa tavaratilan takana tai iskujasi ammutaan)
 • Jouset voivat joskus hieroa jousen ahventa ja aiheuttaa piikkejä.
 • Vetoakselin kumi

Raidetanko, vetovarsi, hallintavarret, iskut, jouset ja heiluminen kaikki liikkuvat, kun jousitus liikkuu, joten he kaikki epäilevät. Tarkista ensin akselin päät, koska ne ovat alttiimpia vedelle, joka voi pestä rasvan. Voitele voiteluaineet: käytä voitelusi rasvaa ja voitele ne, muille sinun on poistettava pultti, levitettävä rasvaa kumiholkkiin ja koottava uudelleen. vanhempi, mutta se aiheuttaa yleensä pyörimisäänen, samoin kuin huono pyöränlaakeri tai jarruongelma.

Jos se ei ole mikään näistä asioista, se voi olla myös yksinkertainen kuin löysät pultit puskurissasi tai muualla. se sallii osien, joiden ei pitäisi liikkua, hankaa kovalla liikkeellä, mutta koska se tapahtuu hitailla nopeuksilla, tarkistan ensin ne raidetangot ja holkit.

Jälleen loistava vastaus.
Tule keskustelemaan joskus. Erittäin aktiivinen viikon aikana. http://chat.stackexchange.com/rooms/340/the-pitstop


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 2.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...