Kysymys:
Akku tyhjenee itsestään, kun ajoneuvo on pysäköity (loisveto)
PearsonArtPhoto
2011-03-08 07:30:18 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Vuoden 1998 Jeep Grand Cherokee on käynyt läpi 3 akkua viimeisen 3 kuukauden aikana. Vaikka ne kaikki on korvattu takuilla, olisi kiva saada ongelma ratkaisemaan pysyvästi. Olen testannut laturin, eikä se ole viallinen. Epäilen, että se saattaa olla lyhyt jonnekin järjestelmässä. Kuinka löydän, onko tämä lyhyt, ja jos on, missä lyhyt esiintyy?

Olemme työskennelleet akun tyhjenemisongelman parissa jo noin 4 kuukautta. Pitkä juttu, vedimme sulakkeen radioon ja se on nyt kunnossa. Löysimme ongelman, nyt on aika korjata se.
Yhdeksän vastused:
#1
+20
Captain Claptrap
2011-03-08 07:50:34 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Tavalliset digitaaliset yleismittarit voivat mitata virtaa ja auttaa tunnistamaan, mikä ajoneuvossasi kuluttaa akun mehua. Hanki sähkökaavio ajoneuvostasi ja yritä kaventaa sitä tekemällä virtamittauksia useilla virtausreiteillä. Kun autosi on pois päältä, virtaa ei pitäisi virrata (tai vain jäljittää). Joka kerta, kun sähkön polku jakautuu, sinun on testattava jokainen sen määrittämiseksi, kumpi vetää mehua. Ei ole kertoa, kuinka moni näistä sinun on tarkistettava ennen kuin saavutat ongelman.

Tässä vastauksessa oletetaan tietysti, että mehu tyhjennetään ajoneuvon ollessa pois päältä. Oletan, että on mahdollista, että se myös tyhjentää. Joko laturi on huono tai se ei pysty tuottamaan tarpeeksi mehua pysyäkseen vastaamaan ajoneuvosi kysyntää (joka todennäköisesti sisältää joitain viallisia komponentteja, jotka imevät paljon mehua). Jos se toimii normaalisti, voi olla syytä tarkistaa akkuun tulevat johdot (vaikka se on vielä irti) mittarilla varmistaaksesi, että laturi syöttää sitä oikein.

Muuten, tee tämä ennen kuin muutat paristoja. Olet nostamassa seuraavan akun hintaa hyödyntämällä tällaista palautuskäytäntöä.

LOL, olen päättänyt pitää akun irrotettuna, ellei aion, kunnes saan tämän selville, joten ...
Oikea tapa tarkistaa loisveto on induktiivisella vahvistimen mittarilla. Tämä kertoo, onko paristosta vetoa, kun sen ei pitäisi olla. Lepotilassa olevan akun vetovoiman tulisi olla alle 100 mA (tai vähän enemmän luksusautolle). Joissakin autoissa kestää useita minuutteja, ennen kuin kaikki tietokoneet menevät nukkumaan (luultavasti näin ei ole Jeepissänne). Jos loisveto on olemassa, vedä sulakkeet yksi kerrallaan vetovoiman aiheuttavan piirin eristämiseksi.
Toisen S_Niles-kommentin. Käytin hänen menetelmäänsä jäljittämään hehkulamppu matkustajan aurinkovarjossa, joka ei koskaan sammunut. Ampeerimittarin lukema oli 200 mA, mikä tappoi akun noin 24 tunnissa. Vedin sulakkeen sisävalaistukseen ja ampeerimittari alkoi lukea noin 50 mA. Se on nopea helppo ja hölmönkestävä tekniikka.
@S_Niles: Voit käyttää kumpaakin instrumenttia todella. Menetelmäsi olisi varmasti helpompaa - jos sinulla on sellainen. Induktiivinen menetelmä olisi vähemmän tarkka, mutta varmasti vähemmän invasiivinen. Sulakkeen vetäminen on ehdottomasti hyvä, mutta monta kertaa sulakkeiden takana on useita komponentteja, jotka sinun on eristettävä edelleen, kuten kuvasin.
Se ei todennäköisesti ole ongelma tässä ajoneuvossa, mutta sinun on oltava varovainen käyttämällä DVOM-linjaa vahvistimen lukemissa. Jos ongelma on tietokonemoduuli, piirin irrottaminen DVOM: n asettamiseksi linjaan voi "nollata" tietokoneen ja aiheuttaa vikatilanteen katoamisen. Tämä on enemmän kysymys ylellisistä ajoneuvoista, joissa on kymmeniä tietokonemoduuleja, jotka ovat yhteydessä toisiinsa (ja herättävät toisiaan). Lisäksi, jos hupussa on valo, sulje hupun salpa manuaalisesti tai irrota valo, jotta se ei heitä lukemiasi. Älä unohda pudottaa salpaa ennen konepellin sulkemista!
Vaikka sillä ei todennäköisesti ollut mitään tekemistä sen kanssa, että oma ajoneuvo oli '98 Jeep GC, minulla oli samanlainen ongelma, joka johtui ODBC-porttiin liitetystä tuotteesta. Tämän nimenomaisen tuotteen olisi pitänyt olla pois päältä, kun ajoneuvo oli pois päältä, mutta se kulti silti riittävästi virtaa akun tappamiseen kahden päivän kuluttua. Sama voidaan sanoa tuotteista, jotka kytketään DC-portteihin (tupakansytyttimet). Ainakin nämä on helppo löytää / irrottaa ongelman diagnosoinnissa.
Yritin usean metrin testiä, osoittautui, että antenni vetää 3,5 ampeeria muutaman minuutin välein
Yllä olevassa vastauksessa sanotaan. "Tapa sulkea pois se on irrottaa akku ajoneuvon käydessä." ÄLÄ KOSKAAN irrota akun napaa moottorin käydessä. Voit vahingoittaa komponenttia tai komponentteja. Tarkista seuraavat linkit: http://www.troubleshooters.com/dont_disconnect_battery.htm ja http://www.pacificpowerbatteries.com/aboutbatts/car%20battery%20faq/carfaq14.html.
Autossani generaattori itse aiheutti tyhjennyksen (moottorin ollessa sammutettuna). Luulen, että se oli oikosulussa. nileorin alla oleva vastaus viittaa siihen, että tämä voi tapahtua myös käynnistimen kanssa. Poistin laturin, vein sen paikalliseen laturikauppaan, jossa he vahvistivat, että se oli huono jonkinlaisella penkkitestillä, ja rakennin sen uudelleen minulle (noin 50 dollaria). Kun olen asentanut uuden laturin, tyhjennys oli poissa.
#2
+18
Chris
2011-03-16 00:45:23 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Etsi sulakerasian kaavio. Kun kaikki on pois päältä, vedä sulakkeet yksi kerrallaan ja mittaa sulakepesän yleismittarilla kyseisen piirin läpi vedetty virta. Se antaa sinulle jonkin verran tietoa siitä, mikä aiheuttaa virran tyhjenemisen.

+ !: Suoraan asiaan
#3
+4
John Gardeniers
2011-03-08 08:41:57 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kapteeni Claptrapin peittämän odottamattoman sähkökuorman lisäksi on muitakin tarkistettavia asioita.

Kaksi suurinta lyijy- / happoakun tappajaa ovat ylilataus ja tärinä. Ellei sinulla ole laitteita ja taitoja käyttää niitä oikein (tällöin et todennäköisesti kysyisi), suosittelen, että latausjärjestelmä tarkistetaan riippumattoman autoasentajan toimesta.

Tarkista värähtelyongelmat akun kiinnityksestä. Akun tulisi istua hyvin tukevasti pinnalla ilman mitään keinutusta. Poista kaikki akun alla olevat matot, ennen kuin tarkistat tämän. Tämä pinta puolestaan ​​on asennettava erittäin tukevasti, ilman mitään merkkejä liikkumisesta suhteessa muuhun autoon. Joidenkin autojen yleinen ongelma on, että kiinnikkeessä on lokasuojaan kiinnitettävät tuet, jotka voivat taipua paljon.

Jos kaikki yllä olevat tarkistukset varmistetaan, varmista, että akun pidätys toimii kunnolla eikä anna akun liikkua lainkaan.

Jos huomaat asennuksessa ongelmia, olivatpa ne kuinka pieniä tahansa, korjaa tämä takuun alaisena, muuten pidät vain paristojen vaihto.

#4
+4
Tim
2015-10-19 04:41:21 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Sama ongelma, mutta toinen foorumi ehdotti, että 98 GC: n avain voidaan poistaa yhdellä napsautuksella OFF-asennon ohi, ACC on -asennossa.

Tosiaan, tarkistin kaivokseni ja huomasin, että akun tyhjennys johtui siitä, että avainkytkin jätettiin ACC: hen ja poistettiin sitten. Avaimen ei pitäisi tulla ulos, mutta se tapahtuu. Kierrin pienen metallikiinnikkeen estämään avainkytkimen menemästä ACC: hen. Ongelma ratkaistu.

#5
+3
aidman78
2014-12-28 07:09:00 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Tiedän, että tämä on vanha foorumi, mutta minun täytyy kommentoida. Minulla on vuoden 1998 Jeep Grand Cherokee Laredo, jonka ostin tyttärelleni käytettäväksi. Akku oli aivan uusi, kun sain Jeepin, mutta pian ostamisen jälkeen huomasin, että se istuisi muutaman päivän ajamatta sitä, akku olisi täysin tyhjä. Etsin verkossa, kysyin mekaniikkaystäviltäni enkä kuullut mitään järkevää minulle. Tänään minulla oli aikaa ja tyhjä autotalli, joten käsittelin jälleen tämän ärsyttävän ongelman toivoen pääsevän sen pohjalle ja tajunnin sen lopulta: 2thumbsup:

Luin paljon MUX / T: stä TOW-sulake, joka on konepellin alla, koska se oli lähtöni, noin 175 mA. Luin, että jonkun takaluukussa (luukussa) oli huono ovikytkin, joten repin sisään oveen ja kun DC-amp-mittari oli asennettu 50 ampeerin sulakkeen paikkaan, aloin irrottaa erilaisia ​​liitäntöjä laitteen muovikannen alla. takaluukku. Noin minuutin kuluttua huomasin, että vahvistimen vetovoima laski 12 mA: iin, joten aloin liittää asiat takaisin yhteen ja huomasin, että lasin salvan kytkin oli syyllinen. Jätin luukun kytkimen irti, jotta vältetään ongelma myöhemmin. Haluan rikkoa toisen oluen ja yritän ehkä kokeilla yhtä monista muista tehtävistäni.

#6
+3
nileor
2015-01-17 00:25:15 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Vau en voi uskoa, että perusasioita ei ole lueteltu tässä.

Ensinnäkin, koska tiedät sen tyhjentävän akun, irrota akku, lataa se ja tarkista sitten, tyhjentyykö se edelleen itsestään. Sanomalla, että joku, joka ei ole kokeillut sitä ensin, tarkista itse akku.

Sitten on perusasiat. Laturin tarkistus: Voit tarkistaa monen mittarin avulla laturin tulon, kun akkukaapelit on kiinnitetty siihen.

Seuraavaksi toivoen, että käynnistysrele on hyvä, jos sinulla on sellainen, voi olla mahdollista, että käynnistyssolenoidilla on crossover ja se tyhjentää akkua. Vaikka voit viedä käynnistimen varaosakauppaan tarkistamaan sen ja ne ovat kunnossa, se on vakiotoiminto (ts. Moottori toimii kuormitettuna ja ne voivat kytkeytyä solenoidiin), eivät näytä koskaan pystyvän tarkistamaan, onko solenoidi tyhjenemässä , vain että se ampuu bendixin kokonaan ulos.

Ennen kuin aloitat uuden käynnistimen ostamisen, on myös mahdollista, että kysymys voi olla avaimen lisäys tai ohjauspylvään elektroninen asennon moduuli, jota avaimen sisäosa siirtää manuaalisesti. Nopeampi tapa tarkistaa, että mikään sisäpuolinen kopan osa ei ole ongelma ja EI tarvitse käydä läpi kaikkia sulakkeita, on vetää päävirtapistoke kopioon moottoriosastosta, joka toimittaa sähkön.

Tämä jättää moottorin komponentit vain tyhjennysmahdollisuuksiksi. Jos sinulla on vielä tyhjennys, se voi olla käynnistyssolenoidi. Voit vaihtaa koko käynnistimen yksikkönä tai vain solenoidin, jos se on erillinen komponentti. Jos se ei tyhjennä akkua, se voi olla avaimen insertti tai sen ohjaama moduuli tai jokin muu edellä mainittu asia.

Jos käynnistin ei ratkaise sitä eikä avainlisäosa ole ongelma, viimeisenä keinona käynnistysrele saattaa sallia läpikulun, mutta ne ovat yleensä hyviä pitkään.

Tervetuloa sivustolle ja kiitos vastauksen lähettämisestä. Jos haluat, yritä tulevaisuudessa erottaa kappaleet ja todisteet lukea kirjoittamasi kirjoitusasu ja välimerkit. Lauseiden lukeminen yhdessä kappaleessa tekee asioista *** erittäin vaikeita päästä läpi. Jälleen ensimmäistä viestiä varten, ei liian nuhjuinen!
Hän on vaihtanut pariston 3 kertaa. Tämän vuoksi on erittäin epätodennäköistä, että akku on viallinen, joten itsepurkautumistesti on tavallaan turha.
#7
+2
muneeb
2016-03-04 03:49:38 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Voin sanoa, että helppo tapa on hankkia matalan vahvistintesteri. Irrota akun miinuskaapeli, kytke testeri akun miinuspuolelle ja ajoneuvon miinuskaapeliin. Valo syttyy, jos jossakin on viemäri. Jos on, poista sulakkeet yksi kerrallaan. Tarkista valo aina, kun poistat sulakkeen. Jos se sammuu, tiedät ainakin mikä piiri tyhjentää akkua. Sitten tiedät mitä ja missä. Voit ottaa sen sieltä.

Jätkä, tapat minut. Kirjoita ainakin kokonaiset sanat ja käytä välimerkkejä. Joku täällä on korjattava kaikki tarkoitukselliset kirjoitusvirheet ja mitä ei, kun teet sen. :-) Kaikki hyvä, mutta .... kiitos.
@DucatiKiller * olet, LOL
#8
  0
stephen krawiec
2015-04-06 19:30:22 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Minulla on sama ongelma. Laitoin ampeerimittarini akun positiivisen johdon ja positiivisen navan väliin. Sen pitäisi vetää 1/4 ampeeria levossa. Jos se ei jätä ampeerimittaria linjassa sellaisenaan ja aloita vetämään sulakkeita.

Minun tapaukseni oli kaksinkertainen, takaistuimen alla olevan radion tehovahvistin. Se pudotti sen alas noin 8 ampeeria. Vielä liian korkea. Aloitin sitten vikojen löytämistä takaovikytkimestä.

Löysin myös, jos lukitsin kuorma-auton vain avaimella, hälytysjärjestelmä vetää silti liikaa virtaa. Mutta lukitsemalla järjestelmän trukin avainkytkimellä ongelma korjasi sen itse. kyllä. Sain tämän selville, kun vaimoni päätti kertoa tämän. Rakastan lyödä päätäni.

#9
  0
Ronavish
2015-10-13 08:50:03 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Voit tarkistaa käynnistysreleesi, jos sinulla ei ole useita metrejä. Tarkista myös jännitesäädin.Molempien esineiden kannen sisäpuolella on kosketuspisteet (kuten vanhat pistejärjestelmät), ja kosteuden pääsy sisälle voi aiheuttaa näiden pisteiden ruostumisen yhdessä, mikä puolestaan ​​vetää mehua akusta moottorin ollessa sammutettuna. Minulla on tapahtunut tämä minulle omistamalla Chevy, Ford ja Chrysler.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 2.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...