Kysymys:
Kuinka pidät hometta kasvamasta juoksemattomassa autossa, jossa on vuotavat ikkunat?
jmort253
2011-03-14 12:55:53 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Minulla on auto, joka ei ole tällä hetkellä käynnissä, mutta se tulee pian olemaan. Asuinpaikassa sataa 7 päivää viikossa, ja olen hiljattain puhdistanut hometta ajoneuvon sisätiloista. Minkä tyyppisiä asioita voin tehdä sillä välin hometta kasvun estämiseksi odottaessani tarpeeksi rahaa auton palauttamiseksi tielle ja ikkunan korjaamiseksi?

Tässä on joitain ideoita on:

  • Auton suojus: Jääkö tämä vain kosteuteen?
  • Varsi ja vasara -leipä sooda?
Joten sinun on parempi sulkea kaikki ikkunat kokonaan ja laittaa auton suojus päälle, jotta muotti ei pääse sisään sen sijaan, että ikkuna olisi hiukan auki ilmalle liikkumiseen auton sisällä?
Seitsemän vastused:
#1
+8
trip0d199
2011-03-14 17:59:04 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Uuden, täysikokoisen autokannen on päästettävä vettä, jotta se ei pääse sisään. Sen ei pitäisi olla helmiäinen alapuolella, joten kosteuden loukkaantumisongelmia ei pitäisi olla.

Koska autokansi tekisi sisältä pimeäksi, auttaako se muotin kasvamista? Pitäisikö minun laittaa lämmitin autoon ja yrittää kuivata se sisäpuolelta mahdollisimman paljon vai onko parempi peittää auto? Poistin kaikki pintamuotit sisätiloista, mutta en usko, että minulla on vielä kaikki, koska ulkona on liian kosteaa, jotta voisin todella hajottaa kaiken.
No, sinun on ensin saatava se kuivumaan. Autokannen käyttö estää ongelman toistumisen.
#2
+8
kkeilman
2011-03-14 23:25:03 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Pidän suurta amme Damp Rid -tuotetta tai mitä tahansa, mitä voin saada matkailuautostani West Marinesta, kun sitä ei käytetä pitämään sisustus mahdollisimman kuivana.

Näyttää siltä, ​​että autan yleensä tyhjennä ämpäri muutaman viikon välein, ja siellä on yleensä vähintään tuoppi tai enemmän kerättyä kondenssivesiä.

Muiden muiden länsimaisten merenkulkijoiden lisähuomautuksissa on kertakäyttöinen pieni ämpäri ladattava pakkaus noin 10 dollaria, mutta täytyy jatkaa ostamista. Alle 20 dollaria heillä oli pakkaus, jonka laitat mikroaaltouuniin kuivumaan ja kierrättämään, mutta sinun on varattava aika kuivata se. Näytti hyvältä käynnissä olevalle autosovellukselleni. Olin Länsi-kaupassa tänään iltapäivällä ja ostin yhden.

He myyvät tätä Wal-martissa, Home Depotissa, ruokakaupoissa jne., Missä asun.
Minun täytyy tarkistaa Home Depot - kiitos vinkistä!
#3
+4
NoCarrier
2011-03-14 22:05:16 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Paras ratkaisu on korjata vuodon lähde, muuten saat jatkuvasti kosteutta ajoneuvosi sisälle.

Heillä on hometta vähentäviä ratkaisuja, jotka on suunniteltu tappamaan hometta. vilkaise tätä säiettä http://www.autopia.org/forum/pro-details-before-after/112826-1979-mercedes-450sl-complete-interior-mold-abatement.html

Mielestäni autokannen ja myös tämän muotinpoistoratkaisun saaminen on parasta, kunnes pystyn korjaamaan vuodon lähteen. Laitoin juuri uuden maton siihen elokuussa, ja koko sisustus poistettiin, joten inhoan joutua käymään läpi kaikki uudestaan ​​:(
Lanka, josta näkyy Benzin muotinpuhdistus, on hyödyllinen. Käytin pyyhettä saadaksesi homepölyn täplät matolta. Se näyttää upouudelta. Mitä tulee istuimiin, pyyhin ne. Yhden ovipaneelin päällä on kuin homeen tahra, jota yritän lyödä myöhemmin uudelleen. En usko, että auto on tulvinut kuin bensiini, mutta matto oli vain niin kostea. Puhdistin myös ikkunat, jotta enemmän valoa pääsee sisään, koska hometta on taipumus kasvaa pimeissä paikoissa.
@NoCarrier - Helpompi sanoa kuin tehty. Kaikki 3 autoni vuotavat vaihtelevassa määrin huolimatta tiivisteiden vaihdosta, tavaratilan / luukun uudelleenjärjestelyistä, RTV: stä jne. Joskus paras mitä voit tehdä, on laittaa pyyhkeet veden imeytymiseen ja kiertämiseen. Vihaan tätä vuoden aikaa, jolloin sataa joka päivä.
#4
+2
kalgsto
2014-12-09 20:40:56 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Minulla on muutama hidas vuoto pehmeän yläosan avoautossani, ja väliaikaisena toimenpiteenä, kunnes minulla on varaa uudelle yläosalle, käytän Dollar Tree: n kosteudenvaimentimia estämään veden kertymistä ja estämään hometta. Se on samaa tavaraa kuin Damp-Rid, mutta kontit ovat vain dollaria kappaleelta. Ne ovat kuitenkin heitettäviä.

Yksi iso vinkki - älä anna heidän vuotaa. Sinulla on iso sotku.

#5
  0
Bob Young
2011-09-28 21:58:44 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Dri-It-niminen tuote pitää kaikkien ajoneuvojen sisätilat raikkaina ja kuivina. Se on sama tuote, jota käytetään valtamerikontteihin pitämään ne kuivina lastialusten kannella. Se estää autosi kasvamasta hometta, hajuista höyryä tai muita kosteuteen liittyviä ongelmia. Verkkosivusto on http://www.dri-it.com

Onnea auton varastoinnissa.

Tämän profiilin perusteella käyttäjä on liitetty tuotteeseen.

Katso [UKK: Saanko mainostaa tuotteita tai verkkosivustoja, joihin olen yhteydessä täällä?] (Http://mechanics.stackexchange.com/faq#promotion) ja muokkaa viestiäsi paljastamaan kuulumisesi tuotesivustoon
#6
  0
Dave
2015-03-02 23:29:29 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Minulla on ollut sama ongelma täällä Tyynenmeren pohjoisosassa. Lämpötilanmuutos tekee kosteudesta 30-50 astetta kosteutta. Sinun on saatava se peitossa ja tuuletin tai lämpö kiertämään ilmaa. Se on ainoa tapa estää sitä muovaamasta.

#7
  0
Steve Matthews
2019-08-07 17:16:54 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Yksi erittäin hyvä ratkaisu on varastoida ajoneuvo vesitiiviiseen rakennukseen. En tiedä miltä se on omassa maailmassasi, mutta Yhdistyneessä kuningaskunnassa useimmat paikallisneuvostot vuokraavat sinulle autotallin hyvin nimelliseltä kuukausimaksulta. Vaihtoehtoisesti on olemassa yrityksiä, jotka ovat erikoistuneet ajoneuvojen varastointiin. Voit sijoittaa haetun ilmoituksen yrittääksesi löytää yksityisen asunnon, joka oli halukas vuokraamaan sinulle tilaa yksityisessä autotallissa. Olen tehnyt kaikki nämä vaihtoehdot aiemmin ja se on ihanteellinen, koska jopa vuotamattomalle ajoneuvolle se altistaa heidät millään tavalla.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 2.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...